Arda Turan: “Bu seneyi sabır ve gelişim senesi olarak görüyoruz”

bu akşam yenilirseniz hepinize yol görünür, fazla orta vadeli laflar etme.

Bunların gitmeye hiiiiççç niyeti yok renktaş
Bunların yüzüne tükürsen gitmez
Dertleri çoktan belli de millet daha yeni yeni uyanıyor
Tek dertleri kalabildikleri kadar kalıp sömürmeye devam etmek

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Kimse hikaye anlatmasın,avrupada turu geçemez ve ligde ciddi bir ivme kazanmazsak, ne hoca kalır ne arda!

Ben bunları çookk oldu tanıyalı
Gör bak
O zaman da çıkıp bu sezon bitti, başarılıydık, şimdi yeni sezona yapılanma yapıcaz diycekler
Tek dertleri kalabildikleri kadar kalıp sömürmek
Hayatta gitmezler

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Önümüzdeki sezon sportif direktör olman dileğiyle.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gelişemiyorsunuz işte sorun burda ligin ikinci yarısı başladı siz sanki sezonun ilk maçı gibi berbatsınız.

Sabredelim diye mi sana 1 milyon dolar veriyoruz. Her yerde ben adamım, Galatasaray’ın çocuğuyum diye geziyorsun hadi adamsan aldığın parayı bağışka kulube. O aldığın para da hakkım varsa haram olsun

ağzımı bozdurcaklar hala geçiş senesi diyor herif. küme düşürceniz takımı haysiyetsiz herifler.

Minaret_of_the_Great_Mosque_of_Kairouan%2C_Tunisia.jpg

Bu 6 ay Fatih Terim okulunda daha fazla zaman geçirdim. Hocayla daha fazla maç izleme, vakit geçirme şansı buldum.”

Hoca kendinden sonra birini hazirlamadi demeyin artik, hazirliyor goruldugu uzere.

Ya küme düşecez küme kümeeee! Gençleşme adı altında takımın içine ettiniz. Alt yapıdan alıp gençleşseydik en kötü bu durumdan olurduk, paramız da cebimizde kalırdı.

Son bir sans geldin, bir bok katkin olmadi. Kilavuzu karga olanin burnu boktan kurtulmaz. Salak ogulcan da seni abi belliyor burnu boktan kurtulmuyor senin onderliginde. Akil yok safi maganda

Gelişim görsek eyvallah diyeceğiz de, sene başı daha iyi durumdaydık gün geçtikçe daha kötü olduk, gelişim yerine resmen geriledik

Geri
Üst Alt