Arda Turan, CNN Türk'e Konuk Oluyor!

Arda Turan'ı gerçekleri anlattıktan sonra geri dönmesini ister misiniz?

• Evet, 66 numaralı Arda Turan'ı isterim

• Hayır, gelmesini istemem

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murat Durmaz

Berlin Panteri
buket-aydin-arda-turan.webp
Buket Aydın ile 40'ın konuğu Arda Turan
Buket Aydın 40 cesur soru sordu, Arda Turan 40 cesur cevap verdi. Buket Aydın'ın sunduğu 40, bugün akşam 21:00'de CNN TÜRK'te.

Ülkenin ana muhalefet partisi liderine saygi göstermekten aciz, hatta dalga gecen Buket Aydin adli sahis ve Adam Turan. Nasil da rezil oldu kahkalar atarken!

Süphesiz Türk Televizyon Tarihi'nin en kötü programi. Adam Turan'in Galatasaray'a gelmesini teklif dahi eden benimle ahbaplik edemez desem hic yanlis olmaz.

Ülkenin ana muhalefet partisi liderine saygi göstermekten aciz, hatta dalga gecen Buket Aydin adli sahis ve Adam Turan. Nasil da rezil oldu kahkalar atarken!

Süphesiz Türk Televizyon Tarihi'nin en kötü programi. Adam Turan'in Galatasaray'a gelmesini teklif dahi eden benimle ahbaplik edemez desem hic yanlis olmaz.
Siyaset konuşmayı seven birisi değilim.Galatasaray'ın teklifi komikti haberi, Getafe maçı sonrası Galatasaray sorusu üzerine diye cevaplamış.Bu haberi İspanya basınında bulan olmadı.Bizim basında bu haberlerin hiçbirinde videolu haberi yok.Ben böyle bi şey demediğine inanıyorum.Bugün yayında anlatacaktır zaten..

Arda artık istese de 66 numaralı haline geri dönemez yıldız olunca şirazesini kaydırdı içindeki pislik ortaya çıktı.

Bu kariyi kadın olarak beğenen var mı ?
Daha 85 doğumlu ama estetik yaptırmadığı muhtemelen tek bir organı yok ,kimin torpillisi merak etmekteyim

Kaç posta atıyorlar acaba buna günlük bu konumda kalması için

Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk

Milyonlarin kalbini kazanmak vardi ama sen parayi sectin ve yanlis cevreye girdin. Acun ve Emre ile tanistiktan sonra farkli bir karaktere donustu. Ondan herkez metin oktay olamaz! Yarin futbolu birakinca kimse seni iyi hatirlamayacak, sadece bi pislik olarak hatirlanacaksin.

GALATASARAY kapisi sana sonsuza kadar kapandi!

Sn haber baskani ha puahhaaha

Ben bu komediyi bir yerden hatırlıyorum.
Birazdan bulup editlerim.

Gscimbom mobil

çok mahrem sorulara bile sakin bir şekilde açık yüreklilikle cevap veriyor enteresan

yayından önce ne enjekte ettiler acaba damardan

günah çıkarma programı gibi bir şey olmuş ama yaptığı günahlar boyunu aşınca insanlar geri ısınamıyor sana arda bey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt