Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.429
- 21.309
- 2.098
gelecekteki hocamıza kırıcı sözler söylemekten kaçınalım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normal bi insan evladı şu an arda'ya destek veremez zaten yavDirekt gelen yorumları tabi ki beğenmediklerini siliyor
Yorumların altındaki cevaplara bakabilirsin
Asıl oralarda görebilirsin gerçek halkın tepkisini
TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA
Yapar delikanlı kardeşimiz, yapmaz diyemem.Direkt gelen yorumları tabi ki beğenmediklerini siliyor
Yorumların altındaki cevaplara bakabilirsin
Asıl oralarda görebilirsin gerçek halkın tepkisini
TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA
Sinir uclarimizla olan mesafenize dikkat edinizgelecekteki hocamıza kırıcı sözler söylemekten kaçınalım
kararı ben versem öyle olur ama bana bırakmazlar gibiyeni hoca renkli gözlü uzun boylu olmalı dediğini hatırlıyorum
Haklisin hocalık birsey yok çünkü sezon başında 25 milyon Euro bonservis ücretiyle transferleri hocan yapmadi, benim dedem yaptı.Bu göbeğe rağmen bilmem kaç küsür ay olmamasına rağmen hala en teknik topa hakim gözüken oyuncu olması kadro kalitemizi gösteriyor bu sene hocalık birşey yok kim gelirse gelsin aynı sonuç belki daha kötüsü alınacak..Seneye acil revize etmek şart gençleşmek+kalite..Arda'da bu vaziyetle devam etmesin fazla hocalık tarafına kaymış artık.
Deden bu işi bıraksın ayiptirHaklisin hocalık birsey yok çünkü sezon başında 25 milyon Euro bonservis ücretiyle transferleri hocan yapmadi, benim dedem yaptı.
Bırakması icin baski yapıyorum ama bırakmam gelecegin takimini kuruyorum dedi.Deden bu işi bıraksın ayiptir