Arda Turan: "Farklı açıdan çekilen bir fotoğraf neticesinde oluşturulan ucuz bir popülizm"

gelecekteki hocamıza kırıcı sözler söylemekten kaçınalım
bugs-bunny-horon.gif

Direkt gelen yorumları tabi ki beğenmediklerini siliyor
Yorumların altındaki cevaplara bakabilirsin :)
Asıl oralarda görebilirsin gerçek halkın tepkisini

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA
Normal bi insan evladı şu an arda'ya destek veremez zaten yav
Gs sevgimiz her daim üst noktada olduğu için kişiler bizim için ikinci plandadır

Ardacığım, tüm açıları doldurmuşsun, kenarda olmanın hakkını vermişsin.

Elin veteranları 40 ında formayı giyip 90 dk çakı gibi top oynamaya çalışırken biz farkımızı göstermeliyiz değilmi, ne gerek var enayimisiniz askeri ücret 500 bin euro bizde.

Sen de Fatih hocama bi danışsaydın nasıl poz keseyim diye, şimdi böyle yakınırsın

Seni geri getirenler utansın ama utanma olsa istifa eder.

Kimleri konuşturuyoruz yaw. Her kim ki yarın GSnin kazanmasını istemiyorsa şerefsiz oğlu şerefsizden sonraki en doğru nokta atışı olabilir... Devamında daha doğru giydirdi. IMG_20220110_004706.jpg

Sen haklısın hocam hakli yönetim haklı burnunuzdan kil aldirmiyonuz kim haksız arda bey taraftar mi?

Kimsin sen Arda efendi ... Kendinde bu özgüveni nereden buluyorsun milyonlar kazandığın iş için bile fedakarlıkta bulunuyorum diyorsun bulunduğun fedakarlıkta gözlerimizi yaşarttı zaten insan sana çok kızmamalı aslında hiç bir vasfın yokken kulübün efsanesi, abisi gibi gösteriliyor olman ağır geliyor insanlara alt yapıdaki çocuklar seni mi örnek alacak gittiğin her ortamı karıştırdın ilk çıktığın zamanki sevilen hallerin gözümüzün önünde o köprünün altından çok sular aktı dilerim sene sonu adam kayırmayan, sadece oynayana forma veren bir hoca gelir de sende defolur gidersin ...

Bu göbeğe rağmen bilmem kaç küsür ay olmamasına rağmen hala en teknik topa hakim gözüken oyuncu olması kadro kalitemizi gösteriyor bu sene hocalık birşey yok kim gelirse gelsin aynı sonuç belki daha kötüsü alınacak..Seneye acil revize etmek şart gençleşmek+kalite..Arda'da bu vaziyetle devam etmesin fazla hocalık tarafına kaymış artık.
Haklisin hocalık birsey yok çünkü sezon başında 25 milyon Euro bonservis ücretiyle transferleri hocan yapmadi, benim dedem yaptı.

Geri
Üst Alt