Arda Turan: "Fatih Terim bana, beni sadece sen geçebilirsin dedi"

Ahmet Nur Çebi başkanımı çok severim. Emre Kocadağ canım, ciğerim gibidir."

🫤🫤🫤
Yükselenim Beşiktaş diyen adam bu. Çebi'yi de sever diğerini de.

2556519_d049d2cfcf8712e39800fcca47501f0c.webp

Okan abisini örnek alsın da önce bir yerlerden başlasın hele...

Okan; tırnaklarıyla kazıyarak, başarsız-başarılı Elazığ-Antep-Göztepe-Akhisar-Rize maceraları sonrasında, hak ederek ve liyakatını ispatlayarak BŞ e gelip şampiyonluk yaşayabildi; o sezonki konjonktürün uygunluğu ayrı mevzudur. Öyle 'tepeden inme' SD lükle filan olmaz o iş...

Evet, kendisine karşı son derece önyargılıyım, gizlisi saklısı yok. Ancak hiç mi hiç umamasam da futbol piyasasında hatrı saylır işler yapsın, liyakatını ispatlasın, şartlar uygun olduğunda Galatasarayımızın başına geçmesini en çok ben isterim...

Bi yürü git ya.
Senin yapacağın iş mahalle arası otopark işletmek.

Fatih Terim hocamı pek sevmesemde sen onun bırak tırnağı antrenörlük kariyerinde onun yanından bile geçemezsin. Seninle kafa bulmuş hocam, ayrıca gönül isterki başarılı ol td kariyerinde ama sen td olsanda çok belli oluyor ki yarın bir fb yada bjk veya bir ts antrenörlük teklifi gelse kabul edecek bir yapıya sahipsin. Bunu Fatih hoca yapmadı aslada yapmaz bu konuda da laf söyletmem, ama sen yapmaya çok müsaitsin. Çok antipatiksin be kardeş neden böylesin sen. Koca kafalı 66 numaralı o genç çocuk hiç bir zaman geri dönmedi maalesef. Sevilmiyorsun!

kişilik olarak mı

matrix'de mi yaşıyosun arda? neo musun sen arda?

Daha evvel de belirttiğim gibi Ardadan iyi bi hoca çıkması pek muhtemel.

Hiçbişey olmaz
Bu arada Galatasaraylıları kandırıp 2 yıl haybeden para verdikleri anlaşılmıştır herhalde artık, Üstelik 2. yılı baya zamlı
Kalamazsın denildiği anda beşiktaş falan demeye başlamış en ulu Galatasaraylı

Hiçbişey olmaz
Bu arada Galatasaraylıları kandırıp 2 yıl haybeden para verdikleri anlaşılmıştır herhalde artık, Üstelik 2. yılı baya zamlı
Kalamazsın denildiği anda beşiktaş falan demeye başlamış en ulu Galatasaraylı
Bak sen beni istemiyorsun ama isteyenler var, elini çabuk tut demek istiyor.
Böyle kişilere orada yol yada daha doğrusu bsg demek lazım.

Geri
Üst Alt