Arda Turan Fatih Terim'e Cevap Verdi!

Arda'yi destekledigim icin mi? Sonuna kadar desteklerim.

Oyuncu harcamada 1 numarayiz, arjantin messi milli takimi biraktim dediginde bu kadar elestirmedi, fransizlar benzema'yi valbuena olayindan sonra bu kadar elestirmedi, ama gel gor ki arda'yi sevmeyenlere firat geldi kotulemek icin

Aylardir adama primci denildi, hic kimse Arda'ya sahip cikmadi, tek hatasi bukadar iyimser olmasi, Arda insan degil mi, uzulemez mi, dogru ya 10 tane Arda'miz var bizim, firsat buldugunda yerden yere vuralim

Bu kadar da insanlardan nefret etmeyin yaw, yok acun ile takiliyor yok emre ile, lan sizin hic mi fenerli arkadasiniz yok
Sorun Arda yı desteklemen değil. Sorun Rüştü gibi bir adamın sözlerinden medet umman.

sent via GSC

Rüştü, Aykut Kocaman ve Oğuz Çetin'in, Terim hakkında söylediklerinin bir önemi yok. Zira bu isimlerin kuyruk acısı ölene dek geçmeyecek belli ki.

Ardaya da kimse sahip cikmadiysa tamam artik. Adam tek basina tffyi ve td yi dusurmek uzere nasil sahip cikilmamis.

Ustelik o cok elestirilmeyen benzamanin da bi carmiha gerilmedigi kalmisti.

Arda Turan'i savunan maldir hic kimse kusura bakmayacak

Avrupa Sampiyonasinda yapilan serefsizlik,namussuzluk ortada

Spor Toto Süper Lig‏ @TFFSuperLig
Arda Turan: "Ben orada basın mensuplarının toplantıyı terk ettiğini görmedim."

Bizim arabesk kafa tff baskani tüpçü bok var gibi primi 500 bin yapiyorsun kimin parasını kime veriyorsun mal? Bu aptalca hareket olmasa olaylar hic bu boyuta gelmezdi.Bu tartışmalarda en kapali konusan terim, en dobra arda, en serefsiz ve haincesi rüştü rencber olmustur.bu terim kizina karina mi sarkti rüştü her firsatta adama laf sokmaya calisiyon? Terim birak primi ardayi milli takımı filan bu rüştünün yaptıklarını yanina koyma ver artik agzinin payini embesilin.

LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda Rıdvan Dilmeni dinlediği için rezil oldu. Beter olsun ikisi de. Terimin kastettiği kişilerden biri Rıdvan kesinlikle, çıkar sağlamak uğruna herşeyi yapar bunlar.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt