Arda Turan: "Galatasaray bayrağı açarım"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk bayrağı yine açacaktır,açmıştı zaten uefa ve süper kupayı aldıklarında ama Gs bayrağı açması ses getirebilir avrupa da iyi reklam olur

Bence reklam olmaz yav aksine rezillik. Yani oraya kadar çıkma ihtimali yok da böyle tatmin oluyor gibi. 23 Nisanda koltuğa oturtulmuş gibi olur.

Bence reklam olmaz yav aksine rezillik. Yani oraya kadar çıkma ihtimali yok da böyle tatmin oluyor gibi. 23 Nisanda koltuğa oturtulmuş gibi olur.

yapan olmamıştır daha önce böyle birşeyi ses getirir mutlaka,biz niye rezil olalım, Arda olur ancak ortada bir rezil olma durumu varsa ki millette Gs bayrağı açtı diye eleştirmezler herhalde,ama türkiyede yapılsa eleştiri alırdı kim yaparsa

Adam 33 yaşına yatırım yapıyor.Bayrağını açıcağına formasını giysene oğlum

Gereksiz hareket olur.Bize geri gelsin,o zaman gözüme girer.

yapan olmamıştır daha önce böyle birşeyi ses getirir mutlaka,biz niye rezil olalım, Arda olur ancak ortada bir rezil olma durumu varsa ki millette Gs bayrağı açtı diye eleştirmezler herhalde,ama türkiyede yapılsa eleştiri alırdı kim yaparsa

Ya atıyorum Championship takımısındır tamam "ben oradan geldim" gibi açar, sen de sevinirsin. Ama hayalci bir yaklaşım da olsa hedefi o finale koyan, her sene gruptan çıkan takım için komik olur bence.

Buradayken de böyleydi bu adam ya ne yapıp ediyor kendini hatırlatıyor. Saçma sapan bir iş , ne olur bizi artık fantezilerine alet etme.

mantıksız türk bayrağı dururken ha ikisinide omuzlarsa problem yok

Ya atıyorum Championship takımısındır tamam "ben oradan geldim" gibi açar, sen de sevinirsin. Ama hayalci bir yaklaşım da olsa hedefi o finale koyan, her sene gruptan çıkan takım için komik olur bence.

reklamın iyisi kötüsü olmaz diyelim,başka bir takımın bayrağını açan oyuncu olarak dikkat çekerdi bayağı bu açıdan baktım yoksa türk bayrağı açsın yeterlidir tabi ama kupayı almaları lazım önce bi

O zaman izle etik bekçilerini;

" Arda'nın yaptığı etik değil" diye ahkam keserler... Ha gerçektende etiktir değildir tartışılır.

Ama açılan Fener bayrağı olsa " Helal olsun" nidalarıyla karşılanır. Söylemek istediğim o...

Sizene ne açacağı? Adam gitmiş yarı final görmüş finale kalırsa GS bayrağı açacam diyor, burdakiler ne alaka diyor hey Allahım :D

neyle ölçtün renktaş Ardanın bizden daha fazla Galatasaraylı olduğunu

Sen neyle ölçtün ardanın senden az galatasaraylı olduğunu belki oda onunla ölmüştür renkdaş :)

Ayrıca belki gsölçer ile ölmüştür, ismini yazıyorsun nekadar galatasaraylısın gösteriyor.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlardaki Arda nefreti GS sevgisinden fazla bana göre çok şık ve güzel olur.

Bunu yalanladı Arda , ben böyle birşey demedim dedi ve Türk Bayrağı açacağını söyledi , sanırım en doğrusu da bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt