Arda Turan: "Galatasaray’ın evladı Arda’yı herkese göstereceğim"

Adam gelmiş cümleye Araplar diyor. Bu kafadaki birini kaale alıp, cevap mı vereceğim bir de. :)

Biz de taraftarlığı bırakıp başka bi takımı tutacak halimiz yok. Tepkimizi belirtmek için öyle diyoruz. Özellikle ardaya destek falan vermeyeceğim tabiki. Karakteri bozuk Galatasaraya yakışmayan bir insan. Bunu kimse inkar edemez herhalde.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arda transferine verilen tepki abartılı. Mesele Galatasaray'a yamuk yapmaksa "kara gece" paylaşımı yapıp şampiyonluğumuzun şaibeli olduğunu ima eden Burak Yılmaz neden hala kral olarak anılıyor forumda? Mesele karaktersizlikse Caner söz konusu olduğunda neden aynı tepki verilmiyor? Gökhan Töre'nin adı geçse böyle bir tepki verilecek mi mesele millete silah doğrultmaksa? Mekan basmaksa sıkıntı gençliğinden itibaren hocanın baya vukuatı var o alanda. Yani o kısım hikaye.

Tabii her şey etik olsun güzel olsun isteyen arkadaşlar vardır. O zaman süper final öncesi Melo takım arkadaşını odaya kilitleyip dövdüğünde kadro dışı bırakılıp yollanması gerektiğini de savunmak gerekir. Sonra şampiyonluk kupası Volkan ve Emre'nin ellerinde yükselirken zırlamamak kaydıyla tabii.

Arda Atletico'daki haliyle buraya gelecek olsa bir iki çatlak ses dışında laf eden olmazdı. Yani mesele adamlık madamlık değil verebileceği performans. O yüzden Burak ya da Caner söz konusu olduğunda böyle celallenmiyor insanlar. Çünkü bu adamlar hala top oynuyor. Arda 3 senedir ortada yok.

Manisa öncesinden bilirim Arda'yı. Oraya kiraya gittiğinde yarım sezonda 4-5 maçta haftanın kadrosuna girmişti. Bizim takımda olsa o sene de oynardı. Zaten sonraki yıl geldi takımın direkt yıldızı oldu, ikinci yarısında oyuna dahil olduğu Ankaraspor maçından itibaren. Geçmişte forumda "avrupa'da oynayamaz, kimse 5 milyon vermez" denilirken "Tam ispanya ligi, barca topçusu" diyen birisi olduğum için oyuncuyu tanıdığımı söyleyebilirim. Gençlik dönemlerinde dahi fiziksel olarak dezavantajlı bir adamdı üzerine yaş ve maç eksiği faktörleri de eklenince istediği kadar çabalasın iş yapamayacağını düşünüyorum. Zaten potansiyelinden yararlanamadığımız bir dünya adam var içi geçmiş bir Arda'nın bize vereceği bir şey yok. Hoca takıntı yaptı aldırdı. Maç başı anlaşılmış belki sıkışan maçlarda ikinci yarıda dahil olup 2-3 maçı çözer. Maksimumu budur. Çok abartmaya gerek yok olumlu-olumsuz.

Etik diye zirvalayanlarin yarisi Felipe Melo sevdalisi olmalari ilginç tabi

Çirkef oyuncular da lazim

Otelde silah mevzusu tabi keske olmasaydi diyecegimiz bir mevzu ama Galatasarayla ilgili "komik teklif" demesi disinda cok kotu laflar hak edecek seyler demedi

Otelde silah mevzusu tabi keske olmasaydi diyecegimiz bir mevzu ama Galatasarayla ilgili "komik teklif" demesi disinda cok kotu laflar hak edecek seyler demedi

Melo sevdalısı değilim ama Melo'nun saha dışında yapmış olduğu kötü bir davranışa şahit olduk mu hiç? Aksine ailesine bağlı, eşini çok seven biri.

Başka bir olayı yok zaten. Ayrıca o kavgadan sonra da beraber oynamaya devam ettiler.

saha icinde de etik olmayan bir suru hareketlerini gormezden gelelim tabi

Milli takımdaki prim mevzuları.
Eleştiri yapan takipçisini tehdit etmek.
65 yaşındaki gazeteciyi dövmek.
Milletin karısına yürümek.
Hastane basıp, silah çekmek.
Hakeme ''Şerefsizler, hepinizi öldürmek lazım.'' demek.

Bir çırpıda aklıma gelenler. Zırvalara gel. Melo ile karşılaştırırken vicdanın sızlamadı mı?

Milli takımdaki prim mevzuları.
Eleştiri yapan takipçisini tehdit etmek.
65 yaşındaki gazeteciyi dövmek.
Milletin karısına yürümek.
Hastane basıp, silah çekmek.
Hakeme ''Şerefsizler, hepinizi öldürmek lazım.'' demek.

Bir çırpıda aklıma gelenler. Zırvalara gel. Melo ile karşılaştırırken vicdanın sızlamadı mı?

ardayla meloyu 1 tutmadim kardes, iyi oku.

tepkim etik topculari isteyenlerin meloyu sevenlere ve savunanlara

arda kadar olmasa da saha ici ve saha disinda etik olmayan bir kac hareket yapti bunu herkes bilir

onu olumune savunup da simdi arda turan geldi diye birden etik metikten bahsetmek biraz ikiyuzluluge kaciyor

Fb deki emre belözoğlu sistemine guluyoduk bizede arda düştü. Güldüğün başına gelir diyolar bizim başımıza gelende o takıma gazlayan bi abi lazımmış bizde bunu bulmuşuz işin özeti bu.

Arda transferine verilen tepki abartılı. Mesele Galatasaray'a yamuk yapmaksa "kara gece" paylaşımı yapıp şampiyonluğumuzun şaibeli olduğunu ima eden Burak Yılmaz neden hala kral olarak anılıyor forumda? Mesele karaktersizlikse Caner söz konusu olduğunda neden aynı tepki verilmiyor? Gökhan Töre'nin adı geçse böyle bir tepki verilecek mi mesele millete silah doğrultmaksa? Mekan basmaksa sıkıntı gençliğinden itibaren hocanın baya vukuatı var o alanda. Yani o kısım hikaye.

Tabii her şey etik olsun güzel olsun isteyen arkadaşlar vardır. O zaman süper final öncesi Melo takım arkadaşını odaya kilitleyip dövdüğünde kadro dışı bırakılıp yollanması gerektiğini de savunmak gerekir. Sonra şampiyonluk kupası Volkan ve Emre'nin ellerinde yükselirken zırlamamak kaydıyla tabii.

Arda Atletico'daki haliyle buraya gelecek olsa bir iki çatlak ses dışında laf eden olmazdı. Yani mesele adamlık madamlık değil verebileceği performans. O yüzden Burak ya da Caner söz konusu olduğunda böyle celallenmiyor insanlar. Çünkü bu adamlar hala top oynuyor. Arda 3 senedir ortada yok.

Manisa öncesinden bilirim Arda'yı. Oraya kiraya gittiğinde yarım sezonda 4-5 maçta haftanın kadrosuna girmişti. Bizim takımda olsa o sene de oynardı. Zaten sonraki yıl geldi takımın direkt yıldızı oldu, ikinci yarısında oyuna dahil olduğu Ankaraspor maçından itibaren. Geçmişte forumda "avrupa'da oynayamaz, kimse 5 milyon vermez" denilirken "Tam ispanya ligi, barca topçusu" diyen birisi olduğum için oyuncuyu tanıdığımı söyleyebilirim. Gençlik dönemlerinde dahi fiziksel olarak dezavantajlı bir adamdı üzerine yaş ve maç eksiği faktörleri de eklenince istediği kadar çabalasın iş yapamayacağını düşünüyorum. Zaten potansiyelinden yararlanamadığımız bir dünya adam var içi geçmiş bir Arda'nın bize vereceği bir şey yok. Hoca takıntı yaptı aldırdı. Maç başı anlaşılmış belki sıkışan maçlarda ikinci yarıda dahil olup 2-3 maçı çözer. Maksimumu budur. Çok abartmaya gerek yok olumlu-olumsuz.

Yalnız şunu hatırlatmak isterim. Üye olduğum ilk zaman melo’yu karakter olarak eleştirmiş yerden yere vurmuştum. Kaos çıkmış taşlanmıştım. Bunu belirtmek isterim bir arda turan karşıtı olarak.

Fb deki emre belözoğlu sistemine guluyoduk bizede arda düştü. Güldüğün başına gelir diyolar bizim başımıza gelende o takıma gazlayan bi abi lazımmış bizde bunu bulmuşuz işin özeti bu.
o gazlayan emre nerede ne sampiyonluk kazandirmis acaba

bu abilik mertebesinden bi halt olmaz ya

sadece paralari götürüyorlar, huzursuzluk cikariyorlar

tudor hepsini temizlemisti, simdi yine yiginla böyle adam dolduracaklar

lan ben bu adama çok değer veriyordum yaw. hatta son terim dönemi başlamadan önce bizim kel Ardayı getirmeye niyetlenmişti. o dönem bile Arda gelsin diyordum. Ama sonrasında yaptıkları ve sergilediği tavır bende sıfıra düştü.

Umarım söylediği gibi hırslıdır ve ustalık dönemini yetiştiği kulüpte yaşayıp güzel bir şekilde veda eder futbola.

olan olmuş artık boklamanın anlamı yok. destek olunmuyorsa da köstek olmayalım derim

Yalnız şunu hatırlatmak isterim. Üye olduğum ilk zaman melo’yu karakter olarak eleştirmiş yerden yere vurmuştum. Kaos çıkmış taşlanmıştım. Bunu belirtmek isterim bir arda turan karşıtı olarak.
Melo'yla Arda'yı kıyaslamadım aslında benim gözümde Melo en büyük efsanelerimizden birisidir.

Örnekle anlatmak istediğim mevzu performans olarak ihtiyaç olduğunda etik vsnin hikaye olması. Kalli olsaydı mesela büyük ihtimalle Brezilya'ya postalamıştı kendisini. Sonrası pek hoş olmazdı ama muhtemelen.

Geri
Üst Alt