Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 30.930
- 7.861
- 623
Adam gelmiş cümleye Araplar diyor. Bu kafadaki birini kaale alıp, cevap mı vereceğim bir de. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Etik diye zirvalayanlarin yarisi Felipe Melo sevdalisi olmalari ilginç tabi
Çirkef oyuncular da lazim
Otelde silah mevzusu tabi keske olmasaydi diyecegimiz bir mevzu ama Galatasarayla ilgili "komik teklif" demesi disinda cok kotu laflar hak edecek seyler demedi
Melo sevdalısı değilim ama Melo'nun saha dışında yapmış olduğu kötü bir davranışa şahit olduk mu hiç? Aksine ailesine bağlı, eşini çok seven biri.
Milli takımdaki prim mevzuları.Etik diye zirvalayanlarin yarisi Felipe Melo sevdalisi olmalari ilginç tabi
Çirkef oyuncular da lazim
Otelde silah mevzusu tabi keske olmasaydi diyecegimiz bir mevzu ama Galatasarayla ilgili "komik teklif" demesi disinda cok kotu laflar hak edecek seyler demedi
Milli takımdaki prim mevzuları.
Eleştiri yapan takipçisini tehdit etmek.
65 yaşındaki gazeteciyi dövmek.
Milletin karısına yürümek.
Hastane basıp, silah çekmek.
Hakeme ''Şerefsizler, hepinizi öldürmek lazım.'' demek.
Bir çırpıda aklıma gelenler. Zırvalara gel. Melo ile karşılaştırırken vicdanın sızlamadı mı?
Arda transferine verilen tepki abartılı. Mesele Galatasaray'a yamuk yapmaksa "kara gece" paylaşımı yapıp şampiyonluğumuzun şaibeli olduğunu ima eden Burak Yılmaz neden hala kral olarak anılıyor forumda? Mesele karaktersizlikse Caner söz konusu olduğunda neden aynı tepki verilmiyor? Gökhan Töre'nin adı geçse böyle bir tepki verilecek mi mesele millete silah doğrultmaksa? Mekan basmaksa sıkıntı gençliğinden itibaren hocanın baya vukuatı var o alanda. Yani o kısım hikaye.
Tabii her şey etik olsun güzel olsun isteyen arkadaşlar vardır. O zaman süper final öncesi Melo takım arkadaşını odaya kilitleyip dövdüğünde kadro dışı bırakılıp yollanması gerektiğini de savunmak gerekir. Sonra şampiyonluk kupası Volkan ve Emre'nin ellerinde yükselirken zırlamamak kaydıyla tabii.
Arda Atletico'daki haliyle buraya gelecek olsa bir iki çatlak ses dışında laf eden olmazdı. Yani mesele adamlık madamlık değil verebileceği performans. O yüzden Burak ya da Caner söz konusu olduğunda böyle celallenmiyor insanlar. Çünkü bu adamlar hala top oynuyor. Arda 3 senedir ortada yok.
Manisa öncesinden bilirim Arda'yı. Oraya kiraya gittiğinde yarım sezonda 4-5 maçta haftanın kadrosuna girmişti. Bizim takımda olsa o sene de oynardı. Zaten sonraki yıl geldi takımın direkt yıldızı oldu, ikinci yarısında oyuna dahil olduğu Ankaraspor maçından itibaren. Geçmişte forumda "avrupa'da oynayamaz, kimse 5 milyon vermez" denilirken "Tam ispanya ligi, barca topçusu" diyen birisi olduğum için oyuncuyu tanıdığımı söyleyebilirim. Gençlik dönemlerinde dahi fiziksel olarak dezavantajlı bir adamdı üzerine yaş ve maç eksiği faktörleri de eklenince istediği kadar çabalasın iş yapamayacağını düşünüyorum. Zaten potansiyelinden yararlanamadığımız bir dünya adam var içi geçmiş bir Arda'nın bize vereceği bir şey yok. Hoca takıntı yaptı aldırdı. Maç başı anlaşılmış belki sıkışan maçlarda ikinci yarıda dahil olup 2-3 maçı çözer. Maksimumu budur. Çok abartmaya gerek yok olumlu-olumsuz.
o gazlayan emre nerede ne sampiyonluk kazandirmis acabaFb deki emre belözoğlu sistemine guluyoduk bizede arda düştü. Güldüğün başına gelir diyolar bizim başımıza gelende o takıma gazlayan bi abi lazımmış bizde bunu bulmuşuz işin özeti bu.
HainnYalnız şunu hatırlatmak isterim. Üye olduğum ilk zaman melo’yu karakter olarak eleştirmiş yerden yere vurmuştum. Kaos çıkmış taşlanmıştım. Bunu belirtmek isterim bir arda turan karşıtı olarak.
Melo'yla Arda'yı kıyaslamadım aslında benim gözümde Melo en büyük efsanelerimizden birisidir.Yalnız şunu hatırlatmak isterim. Üye olduğum ilk zaman melo’yu karakter olarak eleştirmiş yerden yere vurmuştum. Kaos çıkmış taşlanmıştım. Bunu belirtmek isterim bir arda turan karşıtı olarak.
ben görmedimYav hadi abi ya. Ezber laflar ediyorsunuz. Terimi bu forumda milyon kere eleştirdim ben.
melo inşallah bi gün başkanımız olurda pubiş reizi kovar