Arda Turan: "Galatasaraylılarla biraz olsun dertleşmek istiyorum"

arda galatasaraylı değil diyen var mı

arda bu takıma sportif nedenlerle gelmedi mehmet ağar kankilerinin arasını yaptığı için geldi

şimdi bunu normal mi karşılayalım

Gelecekte teknik direktörümüz olacağını ve başarlı olacağını düşündüğüm kaptan. belki son senesi belki 1 sene daha oynar sonrası teknik heyet.

Yaz kenara.

Arda'nın Galatasaray'lılığı sorgulanamaz. Yazdığı konuların çoğunda haklı. Parçalanmış bir camia sezonu götüremez. FT de devre arası gönderilecek bir hoca değil. Bu sezon kenetlenmek herşeyden önemli.
5 kuruş beklentisi olmayan insanların Galatasaraylılığı sorgulanamaz. Bunlar maaşlı eleman maddiyat hissiyatı köreltir. Defolsun gitsin en yakın zamanda olduğu her an bu kulüpte kaos hakim oldu.

Futbolculara küfür etmeye hakkımız yok, ancak onlarında bize kötü futbol izletmeye hakkı yok.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ardanın takımımızda olmasından memnun musun rts. Love hocamızla ilgili seni bu ucaga alanın ... diye soven herife nasil tahammul ediyorsun, sırrın nedir bu konuda
herkesin dünyanın en tutarlı ve doğru yaşadığı gerçeğini kabul ediyorsan kaldıramaman normal. sırrım, insanın hataya çok elverişli bir yapıda olduğunu düşünüp öyle yaşamak. tamir edilemez hatalar değil bunlar. ki hoca affetmiş sana ne ag.
şurada gelip skor olarak müthiş işler yapsa kimsenin sesi çıkmayacak, kötü oynadı diye bel altı vurmaları olarak görüyorum olayların bütününü.
tahammül edemediğim oyuncu çok azdır benim bu zamana kadar. arda da bunlar içinde değil evet. ben taraftarım iyi oynayıp skor yaptılar mı sevinir, tersinde üzülürüm. gerisi beni inan çok alakadar etmiyor. transferleri bile takip etmedim kim nası oyuncudur 1 video bile izlemedim.

Benden çok daha büyük bir Galatasaraylı olabilir ama sahada 11de çıkabileceği manasına gelmiyor bu. Çıkmamalıdır da.

Hele uza yav. Düşmedin şu takımın yakasından. Bu adamın olduğu Galatasaray'da başarıyı mümkün görmüyorum. Toyken bile takım içindeki gruplaşmanın, ikiliğin başını çekiyordu.

herkesin dünyanın en tutarlı ve doğru yaşadığı gerçeğini kabul ediyorsan kaldıramaman normal. sırrım, insanın hataya çok elverişli bir yapıda olduğunu düşünüp öyle yaşamak. tamir edilemez hatalar değil bunlar. ki hoca affetmiş sana ne ag.
şurada gelip skor olarak müthiş işler yapsa kimsenin sesi çıkmayacak, kötü oynadı diye bel altı vurmaları olarak görüyorum olayların bütününü.
tahammül edemediğim oyuncu çok azdır benim bu zamana kadar. arda da bunlar içinde değil evet. ben taraftarım iyi oynayıp skor yaptılar mı sevinir, tersinde üzülürüm. gerisi beni inan çok alakadar etmiyor. transferleri bile takip etmedim kim nası oyuncudur 1 video bile izlemedim.

Birincisi sen adminsin lan niye sovuyosun biz raporda sovduk diye ceza yedik. Uyarilmadan hemde. Kurallar sizi kapsamiyor mu olm

Ikincisi istedigi kdr skor uretsin iyi oynasin Galatasaray kaptanligi silahla hastaneye giren, gece kuluplerinde onun bunun karisina asilan bi herife kalmamali. Lakin hocayi da anliyorum kendisinin gencligide boyle olayliymis tencere kapak misali olmuslar.

Birincisi sen adminsin lan niye sovuyosun biz raporda sovduk diye ceza yedik. Uyarilmadan hemde. Kurallar sizi kapsamiyor mu olm

Ikincisi istedigi kdr skor uretsin iyi oynasin Galatasaray kaptanligi silahla hastaneye giren, gece kuluplerinde onun bunun karisina asilan bi herife kalmamali. Lakin hocayi da anliyorum kendisinin gencligide boyle olayliymis tencere kapak misali olmuslar.
evet esnek biraz bize kurallar. üyeye göre de esnetiliyor bu sık sık. uyarıyı verdim say kendime.

Millet yeri gelince takımına ömrünü adamış xaviye messiye ramosa casillasa yol verirken biz hala saçma romantizm peşindeyiz..Bana ne abi gazoz kasasında oturup top topladiysan babasının hayrına yapmadı ya ben sahadaki ardaya bakarım..Güzelim kadro kurulurken kendini düşünüp atleticoya gitti haklıydı da profesyonel bir oyuncu olarak o zaman profesyoneldin şimdi Galatasaray'ın çocuğu bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ..

😂 Mekanın sahibi, başkana ve ekibe hg demiş. Ulan seninle Burak Elmas sözleşme imzaladı.

Boku yedik hocayı tanıyorsam bize gıcıklığa 30 maç ilk 11 i var bu sene ardanin.

Tribunde bizlere katilsin. Fatih Hoca'yida yanina alsin. Onlarin artik gunun futbolunda sahada yerleri yok. Bu isin sonu gercekten istenmeyen yerlere gidecek. Seyircili maclarda yuhalanmama ihtimali neredeyse yok.

FT illa oynatacaksa maclarin son 10-15 dakikasinda almali. Ancak o zaman eh iste oynuyor. 11 basladigi hiçbir macta iyi oynamadi, aksine takimi 10 kisi birakti.

Dertleste sagda yürüyek degil, git teknik heyete katil orda GSlilerle dertlesirsin.

Geri
Üst Alt