Arda Turan l Basın Bunu Da Yazın !

Cevap: Arda Turan l Basın Bunu Da Yazın !

Aslanım benim iyi yaptı.

Mesajı aramızda üstüne alan mı?? var:D

Bu kadar abartılacak ne var..

Bu basın bu çocuğu ağlatmadımı??,Şimdi çok şeyi yazmak istemiyorum..Yok...şu yüzden oynamıyormuş.,Yok sinema kapatmış. Yok arabası böylemiş,Yok sevgilisi şöylemiş..Yok şunu demiş..

Kewell muhabbetinide lütfen bırakın..Aysel GSC video alanında röportajı paylaşdı iyice izleyin..

Cevap: Arda Turan l Basın Bunu Da Yaz !

aslinda roportajdada acik acik soyleseydi dahada saygim artardi

acikca deseydi

bunuda yazmalarini soyledim diye

Arda, bak arkadaş! İyi oynarsan da sana sallarlar, kötü olsan da.. Demem o ki; kimseye yaranamazsın. En ufak lafa atar yapan delikanlılar, senin kız arkadaşına yapılanları görmezden gelirler. Onlar, hayatı işine geldiği gibi yaşar, empati kurmayı bilmezler. Bu ülkede, hiçbir dayanağı olmayan seviyesizliklere, iftiralara maruz kalırsın. Senin kadar para kazanan adamlar, serçe ile şahin'le geziyor Arda. Ne işin var senin mercedes'ler de...! En yakın zamanda kazandıklarınla, bir soda fabrikası açmanı diliyorum. İhtiyacı olan o kadar çok insan var ki...

aslanım arda.. arda zaten polat yuzunden oynamıyordu.. buda bir ders oldu..

basına kapağı böylece takmış oldu helal olsun Arda.

Serhat ulueren kimdir yahu boş yalan haberlerle dosyalarla mosyalarla milyonlarca dolar kazanıyorlar.Sacma sapan adamlar bunlar işleri gucleri yalan.Ardanın yerinde olsam mahkemeden cıkartmam bunları..

ulan arkadaş sırf sinirden tartışıyorum şu adamla. yoksa söyleyeceği elle tutulur bişey yok tutmuş ardaya sallıyor.

kapak olsun! özelikle gargamale ve onun programindaki denyolara

Açık açık söylemek istese zaten şimdiye kadar söylerdi.

Bi de gidip o hareketle ne kastettin diye sormuşlar.

Pascal Nouma tombala çektikten sonra bi tane allahın kulu da neden yaptın dememişti :o

Forumda hiç kimseyle ikili tartışmaya girmedim , ama Arda için kavga bile ederim arkadaş. Kendi değerlerimizi kaybettikten sonra değerini anlamak kolay iş.... Önemli olan o bizimleyken ona değerini hissettirmek. Forum yönetimi tavsiyemi saçmamı bulur bilmem ama Arda sıradan birisi değil onun hakkında serbest atış yorumlar cezalandırılmalı.

bundan daha medenice Kapak takilmaz.. helal olsun Arda'ya..

Nuri Podolski'ye taktigi kapaktan sonra acaba Arda'ya bu isin sirrini mi ogretti ne kampta? :D

Basın Arda'yı gereksiz yere çok yıprattı ve kullandı..Onlara cevap verdi iyi de yaptı.

baskandan daha erkek

aferin aferin

Cevap: Arda Turan l Basın Bunu Da Yaz !

aslinda roportajdada acik acik soyleseydi dahada saygim artardi

acikca deseydi

bunuda yazmalarini soyledim diye

O olay orada bitmistir baska aciklamasi yok, hala muhabirin futbol disi konusmasini anlamadim. Arda sadece futbolu konusmak istiyorum diyor, futbol disi bir sey konusmak istemiyorum diyor.

Geri
Üst Alt