Arda Turan l Basın Bunu Da Yazın !

Cevap: Arda Turan l Basın Bunu Da Yaz !

O olay orada bitmistir baska aciklamasi yok, hala muhabirin futbol disi konusmasini anlamadim. Arda sadece futbolu konusmak istiyorum diyor, futbol disi bir sey konusmak istemiyorum diyor.

yok yani soyle deseydi

bu roprtajda futbol konusmak istiyorum sahada soyleyecegimi soyledim anlayan anladi deseydi:)

onu demek istedi ama becerememis tam dinledim bastan simdi

ama olsun yani sorun degil iy olmus guzel olmus

Cevap: Arda Turan l Basın Bunu Da Yaz !

yok yani soyle deseydi

bu roprtajda futbol konusmak istiyorum sahada soyleyecegimi soyledim anlayan anladi deseydi:)

onu demek istedi ama becerememis tam dinledim bastan simdi

ama olsun yani sorun degil iy olmus guzel olmus

Arda anlayan anlamistir demek istedi

Cevap: Arda Turan l Basın Bunu Da Yazın !

Arda'nin yaptigi hareket cok yanlisti. Daha bir kac ay once ayni nedenden dolayi Emre Belozoglu elestiriliyordu.

Arda'nin yaptigi hareket cok yanlisti. Daha bir kac ay once ayni nedenden dolayi Emre Belozoglu elestiriliyordu.

emre.jpg

Emre bunu yaptı. ne alaka ardanın yaptığıyla.

Not: başka bişey yaptıysa bilmiyorum.

Basından biri çıkıp ;oynadın gol attın yazmadık mı ey Arda! dese haklıdır. Arda takımı taşıyor, Arda şöyle iyi böyle yıldız diyen sadece taraftarmıydı. Yada Arda gökten zembille mi inip geldi buralara? Arda oyunuyla sempatikliğiyle hırsıyla kazıyarak geldi. Basında iyi olduğunda hep destek verdi. Ne zamanki Arda sakatlandı, sakatlığı geçmedi git-geller yaşandı dedikodular çıktı, oynasada sahada yokmuş gibi oynamaya başladı, işte o zaman Arda oyunundan çok magazinsel yönüyle basında boy göstermeye başladı. Bu süreçte Ardada sempatikliğinden kaybetti, herşeye cevap vermeye herkese mesaj vermeye kalktı. Bugün golden sonraki hareketinde haklı olduğunu düşünüyorsa umarım anlamıştır ki futbolcuysan mesaj oraya buraya saldırarak,demeç vererek değil sahada iyi oyunla golle,asistle verilir. Arda da bu gerçeği kavradıysa sorun yok. Helal olsun Arda.

Arda iyi oynadığı zaman takdir edilir,

Kötü oynadığı zaman,gerçek Arda'yı görmek adına futbolu eleştirilebilir.

Bu adam üzerine bu kadar baskı kurmaya gerek yok bence.

Ayni mi? Ayiptir, günahtir! Futbolcunun maca cikarken fiziken hazir olmasini bekleyenlerden, ben de forum'a yorum yazarken ayik olmalarini bekliyorum.

Arda'sız milli takımı da gördük, iyi yaptı.

Kendisi de en güzel cevabı oyunuyla verebiliceğini iyice anladıysa tamamdır.

Kısaca Telegol denen varoş ekibini ve onlar gibilerini, bebek poposu gibi kızarttı.

Tamam çocuga cok yüklendiler. Ama bu tür hareketlere gerek yok, sonucta bu tür hareketleri yapmandan sonra o basın senle daha cok ugrasıcaktır. İstedikleri de o seni tezgaha düsürmeleridir. Arda maalasef gecmistede basın konusunda hatalar yaptı, ve acıtaston durumları göz yaslarıyla cok acık verdi. Yapıcagı soguk kanlı olmak hic takmamak olmamalıydı. Ama bunu bu şöhrette 23 yasında bir cocuktan beklemek tabi kolay olmuo iste bu noktada bizim yöneticilerin zaafları ortaya cıkıyor.

Tamam çocuga cok yüklendiler. Ama bu tür hareketlere gerek yok, sonucta bu tür hareketleri yapmandan sonra o basın senle daha cok ugrasıcaktır. İstedikleri de o seni tezgaha düsürmeleridir. Arda maalasef gecmistede basın konusunda hatalar yaptı, ve acıtaston durumları göz yaslarıyla cok acık verdi. Yapıcagı soguk kanlı olmak hic takmamak olmamalıydı. Ama bunu bu şöhrette 23 yasında bir cocuktan beklemek tabi kolay olmuo iste bu noktada bizim yöneticilerin zaafları ortaya cıkıyor.

Yönetici dediğin bi başkan bi yiğit şardan(ne olduğu belli değil) bide ışın çelebi:D başka adam yok galiba..

Basından biri çıkıp ;oynadın gol attın yazmadık mı ey Arda! dese haklıdır. Arda takımı taşıyor, Arda şöyle iyi böyle yıldız diyen sadece taraftarmıydı. Yada Arda gökten zembille mi inip geldi buralara? Arda oyunuyla sempatikliğiyle hırsıyla kazıyarak geldi. Basında iyi olduğunda hep destek verdi. Ne zamanki Arda sakatlandı, sakatlığı geçmedi git-geller yaşandı dedikodular çıktı, oynasada sahada yokmuş gibi oynamaya başladı, işte o zaman Arda oyunundan çok magazinsel yönüyle basında boy göstermeye başladı. Bu süreçte Ardada sempatikliğinden kaybetti, herşeye cevap vermeye herkese mesaj vermeye kalktı. Bugün golden sonraki hareketinde haklı olduğunu düşünüyorsa umarım anlamıştır ki futbolcuysan mesaj oraya buraya saldırarak,demeç vererek değil sahada iyi oyunla golle,asistle verilir. Arda da bu gerçeği kavradıysa sorun yok. Helal olsun Arda.

çok güzel söylemişsin. Arda iyi oynadığı zaman kimse eleştirmedi, oynamadığı için herkes yüklendi. Tüm Türkiye biliyor istese her maçı alabilecek kapasitede ama Arda futboluyla kendini gösteremediğinde eleştiriler gelir. Gereksiz bi hareketti zaten oyunuyla verdi cevabını.. Umarım hep böyle oynarda sevende sevmeyende alkışlar...

Yaptığı harekette sorgulanacak bir durum yok.

Son derece medenice ve terbiyeli bir tepki olarak gördüm.

Bazen hakeden soytarılara hakettikleri tepkiler verilmeli,

Bu da cuk oturmuş.

Bu konuyu forumca bile 14 sayfa tartisiyoruz

iyi gitsinde.

bizde sivrilen her futbolcuya bunu yapacaklar bundan sonra.

gökhan gönül bence süper topcu onu niye kimse göndermiyor.

hatta bence ardadan cok daha uygun avrupa liglerine.

Bazen kendini bilmezlere böyle cevap vermek gerekiyor arda da bunu yaptı.Ondan önemlisi maçta gösterdiği performans ile zaten en iyi cevabı vermiş oldu.Helal olsun Arda'ya.:tiphat:

Basın bunu da yazın demiştir ama cümlenin başında bir eksiklik vardır onu da sağ eliyle göstermiştir Aferin...

Geri
Üst Alt