Arda Turan l Basın Bunu Da Yazın !

Cevap: Arda Turan l Basın Bunu Da Yazın !

bence gayet normal bir tepki..

Umarim yabanci takimlar bu maci takip etmistir..iyi bi fiyata satariz :D

Galatasaray'ın dertleri yetmiyormuş gibi tartıştığımız şeylere bakın kendinize gelin uyanın..

Gscimbom sizde fazla sey yazmayin..bu sene bizi husrana ugrattin transfer haberle ilgili

bu işi yönetimin ve taraftarın yapması gerekirdi. iki taraf da en ufak bir hareket yapmayınca arda kendi cevabını kendi verdi. haklı sonuna kadar.

güzel yapti bence mesaj yerine gitmistir ayrica arda nin yaptigi emre nin kol hareketiyle hic bi alakasi yok emre terbiyesizlik yapmisti arda nin hareketinde terbisesizlik gibi bisey yok

Koruyun Arda'yi..Arka cikin boyle artistik hareketlerine. Helal olsun Arda, yuru be kocum deyin..Sonra bir tarafi kalkip sinema kapattiginda, gazetecileri tehdit ettiginde, kamera kirdiginda ve taraftara yuz cevirdiginde eserinizle ovunur durursunuz..

Adnan Polat açıklama yapar yarın, Arda haklı ama bu hareketinden dolayı ceza verices diye.

266615905.jpg

d-k-eski-ilica-menba-suyu-gazozu-kapagi-mb31772_918734_r1.jpg

Türk spor basınına gelsin... ;)

Gayet guzel yerinde bir hareketti.Kesinlikle bir hakarette degildi.

Zaten birilerinin kuyruguna dokunduki,efem ne yapmak istedi siz ,var biz anlamamak,ayagina yatti hemen basin.

Cevap böyle verirsen kimse ağzını açamaz helal olsun bugün çok iyiydi Arda..

Yine milli takimda sovunu yapti helal olsun HE LA LOL USNU

boyle akilli isler yapsin hep

at golunu sok lafini

Kapak. Şakk..

Offf..

3312.PNG

bende dahil vaktiyle atıp tuttuk ama bugün golden sonra o hareketi yaptıktan sonra düşündüm bu adam yoksa galatasaray yerlerde sürünüyor ve geçen senenin maçları geldi aklıma takıma yüreğini veren 2 3 topçudan biri ben bu gece geçen senenin önemli maçlarını izledim arda bütün maçlarda ya gol ya asist yapmış ya da sahada en çok bi tarafını yırtan oyuncu olmuş bundan sonra ardayı eleştirirsem adnan polat gibi ibra edilmiyim inşallah bu adam bizim en kıymetli oyuncumuz bu kadar kolay harcanmamalı

1 ay konuşur medya şimdi. ben diğer milli maçı sabırsızlıkla bekliyorum. artık futbolla beraber, popülatif hareketlerde ilgi çekiyor. bknz: ''yazın bunu da yazın''.

el hareketide yapsaydı, ayak hareketide sonuna dek arkasındayım KAPTAN'ın.

Cevap: Arda Turan l Basın Bunuda Yaz !

Evlensin yakisir. Bir insanin üzerine birsey yaziliyorsa, demekki birseyler varki yaziyorlar. Ardanin cok hatasi olmustur. Tabiki bende istemem elestirilsin felan cart curt ama, burasi Türkiye burda öyle bir ihtimal yok. Büyük futbolcuysan futbolculugun ile cevap verirsin. O yüzden de savundugum seyi hala söylüyorum, Arda Türkiyede kalmamli kesinlikle gitmelidir. Yoksa bugünki gördügümüz resimi her zaman yine görürüz. Hem onun icin hem bizim icin en iyisi budur.

Arda'nın tek hatası senin gibi taraftarları olan bir klübe aşık olmasıdır.

Bugün gördüğümüz tablo hep olur çünkü Galatasaray taraftarı son 2 senede göstermiştir ki dünyanın en basiretsiz topluluğudur. Kendi bindiği dalı bu kadar göstere göstere kesen başka taraftar grubu görmedim ben hayatımda.

Galatasaray'dan başka hiç bir takımın taraftarı en iyi futbolcusu gitsin diye göbek atıp oynamıyodur.

Arda'lı Galatasaray'la Arda'sız Galatasaray arasındaki fark geçen sene ve bu sezon görüldü. Hala anlamayın siz. Adam sakatlandıktan sonra forma giymeye başladığı gibi hem Galatasaray'da hem milli takımda sazı eline aldı. Sadece sakattı. Ama bunu anlayamıyor Galatasaray taraftarı. Aptal dostun olacağına akıllı düşmanın olsun demişler. Bizim malesef hep aptal dostumuz var. Sorun Arda'da değil Galatasaray taraftarında.

Allahtan yaptı bu hareketi Arda. Yoksa medya neyi konuşucaktı. Sabah radyoları bi açtım Ardanın hareketi aşağı arda yukarı başka konuları yok. Bu hareket olmasa futbol falan konuşmak zorunda kalırlardı ki. Hiç yapmadıkları ve beceremedikleri iş.

Geri
Üst Alt