Arda Turan l Basın Bunu Da Yazın !

Cevap: Arda Turan l Basın Bunu Da Yazın !

Birader tartışcağın şey ardanın oynamamasımı takımın bu halde olmasımı? Takım daha iyiykende arda dönmüştü ama sayenizde(baskılar yüzünden) oynayıp gene sakatlandı. derdiniz nedir hala anlamıyorum :)

belçika maçında sakatlanmasına rağmen çıkmayarak 1 ay oynayamadı.almanya maçı sakat olduğunu bile bile gidip yine sakatlandı.bizde oynadığı maçlara bak tt arena açılış maçı asy kapanış maçı fb maçı.sırf vitrin maçlarında oynadı canı isteyince oynuyor istemeyince oynamıyor.

3639.jpg

:) İyiymiş bu.

Haklısın Levent hocam.Klasik ama Arda yabancı bir takımda oynasa aval aval bakar kadro yapar Arda'nın ismini yazardık.Şu anda Türkiye'nin en iyi futbolcusu.Sakat makatı bilmem ben.Ne yönetim nede taraftar kesinlikle Arda'ya sahip çıkmıyor,aksine yerle bir ediyor.He Arda'nın hataları yokmu? Elbette var.Ama insanoğlu bu beşer şaşar.Değerlere sahip çıkalım..

Hocam bi Gio başlığına baksana 4 ay oynamış 2 gol 2 asist yapmamış Gio için dövünen arkadaşlara,Gio reislere

Ardanın hataları yokmu,bence incir çekirdeğini doldurmaz ama var.

Ama arabadan arabaya kadeh tokuşturan Arda olsaydı insan içine çıkartırlarmıydı

Arda üstüne bariz bi oyun var,ne taraftar ne camia arkanda

Geçen yazmıştım,Kaka gelsin onu harcamaya acımamda haksız yere Ardaya acırım paran varsa 1 Kaka daha bulursun,ama yok işte yok 2.Arda yok,onuda kurtlara yem ettik

daha elestirenler var lan hadi ezikleri gectim medyayi gectim onlarin zaten ne oldugu belli galatasaray taraftarina noluyor bu adam türkiyenin en iyi futbolcusu sadece sakat ve oynamadi diye elestiriliyor baska bi yerde bu zihniyet yokdur kesin su adamin degerini bilelim artik!!

daha elestirenler var lan hadi ezikleri gectim medyayi gectim onlarin zaten ne oldugu belli galatasaray taraftarina noluyor bu adam türkiyenin en iyi futbolcusu sadece sakat ve oynamadi diye elestiriliyor baska bi yerde bu zihniyet yokdur kesin su adamin degerini bilelim artik!!

Dün akşam Arda gol attı diye,hırs yapıp milli takımda nasıl gol atarsın diye üzülen Galatasaraylılar var,Arda bizde oynadığı maçlarda kaç gol kaç asist yapmış bile bile

Rıdvan dün Arda nın hakkını verdi ama, takdir ettim.

Herşeyi yazdınız bunuda yazın demesi güzel...

Zira Futboluyla gündemde kalmak istediğinin bir dışa vurumuydu bu...:)

Aferim Arda Çirkefleşmeden (Emre Belözoğlu gibi) tepkini verdin...

levent celik;

Ardanın hataları yokmu,bence incir çekirdeğini doldurmaz ama var.

Ama arabadan arabaya kadeh tokuşturan Arda olsaydı insan içine çıkartırlarmıydı

İdam sehpasını hazırlayın.Adam sinema kapattı denmeyen kelime kalmadı.Bide bunu yapsayda,düşünemiyorum.Kabak kafa Serhat yerin dibine sokardı, taraftarda çanak tutardı.

Bir gazetede de 4 ay top oynamadıktan sonra böyle bir performans sergilemesi takdir edilmemiş, hala saçma sapan haberler, yok Kewell'a cevap yok 100binlik şaka yok bunu da sen izle Arda.Ama Lugano gol atınca fırtına devam ediyo diye koca koca başlıklar.Hem taraflılığını hiç utanmadan sıkılmadan gösteren medyaya hem de bu medyanın gazına gelip,kandırılıp Arda düşmanı olan taraftarımıza kapak olsun o hareket.Şu son 8 haftada da yollayacaktır en uygun yerlere kapakları.

o hareketi kewell a yapmış.1.5 sezondur konuşan medya ve taraftara değilde alakası olmayan kewell a yapmış hareketi.biz gerizekalıyız heralde

Az bile yaptı adamda şeref bırakmadılar kolpa haberlerle.Ahmet Çakar ve Serhat Ulueren'e saydırsa keşke bir tv'ye çıkıp.

uA'da sahip çıkmıyor adama,adamın parası var isterse sinema satın alır size ne?

Az bile yaptı adamda şeref bırakmadılar kolpa haberlerle.Ahmet Çakar ve Serhat Ulueren'e saydırsa keşke bir tv'ye çıkıp.

başkandan başka kime sahip çıkıyorlar

Arda dan başka kimse bu medyayı kaale almıyor.Arda fazla önemsediği için böyle gereksiz tepkiler veriyor.

Serhate Çakara yapamaz

Yönetiminden 45 kişi her hafta telefonla bağlanıyor o programa,yedikleri içtikleri ayrı değil maşallah ,Arda nın haddinemi

Herşeyi yazdınız bunuda yazın demesi güzel...

Zira Futboluyla gündemde kalmak istediğinin bir dışa vurumuydu bu...:)

Aferim Arda Çirkefleşmeden (Emre Belözoğlu gibi) tepkini verdin...

Basın trübünündekiler anlamamışlar..Golü monitörden izleyince fark etmişler..İlk yarı bitince çok tartışılmış..Sivri zekalı basın demişki, emre ile bunun yaptığının arasında fark yok demiş..

Erman Toroğlu da iş başında... gereksiz insanlar neden prim yapar ülkemizde anlamıyorum.

Geri
Üst Alt