- 22 Kasım 2008
- 13.214
- 2
- 1.363
Cevap: Arda Turan: Liverpool 13M Poundluk Altın Çocuk İçin Manu İle Rekabet Ediyor
Arkadaşlar biz ne zaman yıldız satan külüb olduk ki ?
Arkadaşlar biz ne zaman yıldız satan külüb olduk ki ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslolan Ardanın kendini geliştirmesi değil, Ardan gitsin kendini geliştirsin diyenleri anlamıyorum. 13 milyon pound kimse kusura bakmasın Arda için az. Porto her sene Arda'dan dandik adamları 30-40 milyon eu ya kakalıyor.
İsterlerse çok para versinler ben ARDA nın gitmesinden yana değilim.
Ben onsuz bir takım istemiyorum..
Belki paraya ihtiyacımız var doğru ama biz taraftarın ARDA ya daha çok ihtiyacı var..
Bu yüzden ne şimdi nede gelecekte ASLA...!
YAv nedir bu Avrupa da bizi temsil etsin hevesi..
emin olun başka ülkelerde böyle temsil hevesi yok..Şimdi Baros Çekleri mi temsil ediyor Türkiye de..Boş işler bunlar..
İlle de temsil edecekse takımda kalarak da bunu pekala yapabilir..
Sizin bu düşünceniz şu:
Türkiye de anadolu takımları neyse Avrupa da da Türkiye o..Yetiştiricez yetiştirecez sonra da gözbebeklerimizi Avrupa ya satacaz..
Artık GALATASARAY yıldız futbolcu satan değil alan olmalıdır..
Eğer bu düşüncede değilsek o zaman hiçbir zaman kaçan şampiyonluğa üzülmeyelim veya şampiyonluğa sevinmeyelim..
ÇÜnkü bu düşünceyle Şampiyonlar Ligi finalini ancak star da izleriz
Hulk = 40 m euro
Arda= 20 m euro
siz hala satalım deyin...
Aslolan Ardanın kendini geliştirmesi değil, Ardan gitsin kendini geliştirsin diyenleri anlamıyorum. 13 milyon pound kimse kusura bakmasın Arda için az. Porto her sene Arda'dan dandik adamları 30-40 milyon eu ya kakalıyor.