Arda Turan: Liverpool 13M Poundluk Altın Çocuk İçin Manu İle Rekabet Ediyor

Cevap: Arda Turan: Liverpool 13M Poundluk Altın Çocuk İçin Manu İle Rekabet Ediyor

Arkadaşlar biz ne zaman yıldız satan külüb olduk ki ? :o

Cevap: Arda Turan: Liverpool 13M Poundluk Altın Çocuk İçin Manu İle Rekabet Ediyor

Arda bir yere gitmiyor.Adnan Polat açıkladı.Bence gitmeli,kendini geliştirmeliydi.Bu lige fazla arda.Bizim herşeyimiz olduğunu düşünmüyorum,altyapından bir Arda daha çıkaramıyorsan avrupada başarı bekleme zaten.

Zaten Adnan Polat Arda Galatasaray'da kupa kazandırmadan bir yere gitmeyecek demişti. Başkana güveniyoruz...

Bazıları kabul etse de etmese de Galatasaray ve milli takımda üst düzey futbolcu haline gelmiş bir oyuncunun hedefinde Avrupa'nın daha üst düzey liglerindeki kalbur üstü takımlarda oynamak olacaktır. Biz hedeflerimizi büyük tutsak da; şimdilik ne ekonomik olarak, ne istikrar olarak, ne de başarı olarak o liglerdeki üst düzey takımları yakalamamız, hatta yaklaşmamız kısa vadede imkansızdır. Burada kısa vade Arda'nın futbol hayatının bitimine yakın bir süre bile olabilir. Ayrıca, biz bunu kısmen başarsak bile Türkiye futbolu tüm takımları ile o liglerin düzeyine çıkamayacağı için yine o ligler hedef olacaktır. Bu da orada oyuncuların madden ve manen daha mutlu edilmesi, üstelik genç yaşta gidebilenlerin kendilerini daha iyi geliştirebilmeleri sonucuyla beraber aynı durumu bize yaşatacaktır. Hem futbol kültürü, hem tesis, hem altyapı, hem milli takım seviyesinde bizden kat kat üstün Hollanda ve Fransa'da bile bu durum böyleyken kadromuzu 20m Euro'dan fazla eden oyunculardan kurmak hayaldir. Bakın bakalım Ajax'ın tarihi başarılarına, acaba onlar o başarıları tekrarlamak için tutmak istemiyorlar mı değerli oyuncularını?

Aslolan Ardanın kendini geliştirmesi değil, Ardan gitsin kendini geliştirsin diyenleri anlamıyorum. 13 milyon pound kimse kusura bakmasın Arda için az. Porto her sene Arda'dan dandik adamları 30-40 milyon eu ya kakalıyor.

Aslolan Ardanın kendini geliştirmesi değil, Ardan gitsin kendini geliştirsin diyenleri anlamıyorum. 13 milyon pound kimse kusura bakmasın Arda için az. Porto her sene Arda'dan dandik adamları 30-40 milyon eu ya kakalıyor.

kesinlikle dogru!

Arda bu sene de bizde oynasin,seneye de fiyatini 35 milyon euro olarak aciklar baskan.

İsterlerse çok para versinler ben ARDA nın gitmesinden yana değilim.

Ben onsuz bir takım istemiyorum..

Belki paraya ihtiyacımız var doğru ama biz taraftarın ARDA ya daha çok ihtiyacı var..

Bu yüzden ne şimdi nede gelecekte ASLA...!

evet.arda olmadıgı zaman maçı izleyesim yok .

Hulk = 40 m euro

Arda= 20 m euro

siz hala satalım deyin...

Kim ne derse desin ben Arda'nın gitmesinden yanayım.

Onun avrupayı sallayacağına eminim ve o zaman bir Galatasaray'lı olarak kupa almış kadar gururlanacağım.

Zamanında bu hatayı çok yaptık ve şimdi yaptığımız hataları bir bir kovuyoruz takımdan.

Arda' nın sonunun böyle olmasını istemiyorum ve gitmesinden yanayım.

Özellikle yaancı taraftarların bu sözlerinden sonra gitmesini daha çok istiyorum.

Satılmasın ne olur Arda kal takımda bu sene gitmecek diye açıklama yapıldı çok sevindim gitmez inşallah

Ardanın bu sene takımdan ayrılması Benim fb'li olmamdan daha zor... Daha nasıl açıklayayım...

Emre Çolak'ı yetiştirelim de satalım Arda'yı.. Görünüşe bakılırsa elimizde tutmakta zorlanacağız.. Bu sene Emre Çolak'ın ilk 18'de olması lazım..

Sanmiyorum Arda´yi vereceklerini..Hedeflerin varsa eger, böyle bir oyuncuyu kadronda tutacaksin..Hatta Arda araliksiz Galatasaray formasi giymeli.

Kendisi ve Galatasaray takimi böylece markalasmali

Sanıyorum bu sene Messi'nin tavan yapması ve geçen sene kabul gören "Ronaldo en iyi futbolcu" yorumunun değişmesi dolaylı yoldan Arda'nın İngiltere popülaritesini artırdı. Çünkü İngilizler normalde kısa boylu fiziği kısmen zayıf adamları pek sevmezler önemli istisnalar dışında. Ama Messi'yi mecburen kabullendikten sonra ön yargıları kırılmış olabilir.

YAv nedir bu Avrupa da bizi temsil etsin hevesi..

emin olun başka ülkelerde böyle temsil hevesi yok..Şimdi Baros Çekleri mi temsil ediyor Türkiye de..Boş işler bunlar..

İlle de temsil edecekse takımda kalarak da bunu pekala yapabilir..

Sizin bu düşünceniz şu:

Türkiye de anadolu takımları neyse Avrupa da da Türkiye o..Yetiştiricez yetiştirecez sonra da gözbebeklerimizi Avrupa ya satacaz..

Artık GALATASARAY yıldız futbolcu satan değil alan olmalıdır..

Eğer bu düşüncede değilsek o zaman hiçbir zaman kaçan şampiyonluğa üzülmeyelim veya şampiyonluğa sevinmeyelim..

ÇÜnkü bu düşünceyle Şampiyonlar Ligi finalini ancak star da izleriz

Arda Avrupa'da bi takımda oynamak istiyosa niye zorla tutalım sen onu söyle.Gitmek istiyosa gider,yok ben satmam alırım diyosan Arda'nın mal,eşya olmadığını,önemli olanın onun ne istediği olduğunu unutmuş ya da hiçe saymış olursun.Yıldız satmak,yıldız almamak değildir.Bi yıldızı satarsın,başka bi yıldız alırsın.Real'de Barca'da böyle olmuştur hep.Senin mantığına göre Kewell,Baros da bize gelmezdi o zaman.

İyi de kimse hemen satılsın ya da 13M pound karşılığında satılsın demiyo ki.13M pound az zaten. Ama;seneye ya da ondan bi sonraki sene gidecektir.Arda bizde kalsın,futbol hayatı boyunca hep bizde oynasın,hiçbi takıma gitmesin demek çok sevmenin yanında bencilliktir.Arda er ya da geç satılacak,kabul edin bunu.Arda gitmek istediği zaman gidecektir.Boş yere mi diyoruz köle değil futbolcularımız diye.

Arda 2-3 yıl daha kalsın, Avrupa'da kupa kaldırsın, önce efsane olsun. Sonra en az 40 milyona satarız. Medyadan yansıyan rakamlar hakikaten az Arda için..

Bence 2 yıl daha bizde kalırsa çok manyak olur ;):).Şu yorumlara bak ya adamlar Arda'yı öyle istiyorlar ki vay be :),çok da doğru aslında ;):).

Manu da Ronaldo nun yerini her anlamda dolduracak ve oyunu her an değiştircek tek adam olurdu. Şaka değil ciddiyim. ARda TURAN kalite açısından çok üstü düzey bir futbolcu. Messi gibi seri vs değil ama Messi den artısı olarak ise Oyun kuruyor + Ortaları inanılmaz iyi.

Messi zaten 1 numara düşününce...

Geri
Üst Alt