Arda Turan Maç Sonunda Patladı "Bir müsaade edin.."

kıçımızda da patlayabilirdi. tr den 30 gol 30 asist yapsan yüksek meblağlar verip transfer yapacaklarını sanmıyorum. kalite çok düşük.
Sanmıyorum.

O zamaar en dibi gördüğü zaman 13 verdiler. Melo Selçuk Elmanderli ve en önemlisi FT'li takımda kendine gelirdi yine diye düşünüyorum. Yani elimizde patlamazdı bence.

13'den ziyade benim takıldığım yer söz verip yüzüstü bırakıp gidip şimdi de ben böyle Galatasaraylıyım ben şöyle Galatasaraylıyım diye laf etmesi. Barcelona'dayken Galatasaray'ın teklifi komikti diyen adam bu.

Sanmıyorum.

O zamaar en dibi gördüğü zaman 13 verdiler. Melo Selçuk Elmanderli ve en önemlisi FT'li takımda kendine gelirdi yine diye düşünüyorum. Yani elimizde patlamazdı bence.

13'den ziyade benim takıldığım yer söz verip yüzüstü bırakıp gidip şimdi de ben böyle Galatasaraylıyım ben şöyle Galatasaraylıyım diye laf etmesi. Barcelona'dayken Galatasaray'ın teklifi komikti diyen adam bu.
ya herif harbiden gs ı yaşıyor olabilir. ama ben şöyleyim ben böyleyim demesi irite ediyor. sen diyebilir misin gs ı dünyada benden fazla seven yok diye. belki dersin ama siktir git derim bende sana :D böyle bir şey.

adamın tek yapması gereken sahada varını yoğunu vermesiydi. onu da gerek sakatlık gerek kendine bakmamasından yapamayınca tepki aldı. geçmiş sayfalarda video paylastım hakemin gol kararını nası bekliyordu. hah işte o ardayı sahada görmek isterdik biz. altyapı maçlarını izleyen ardayı değil. onu da yapması hoş da bizim görmek istediğimiz sahadaki arda ydı.

vedayı hak ediyordu. bu kadar kin güdecek bir hareketi olmadı

Ergenler, sosyal medya çocukları bilmez kıymetini
Biz senden razıyız koca kafa...
Yolun açık olsun...
Bir kız için mahvoldu hayatın, o seni bambaşka bir hayatı yaşamaya zorladı sevmeyen anlamaz seni...
Yaptığın hataları seni eleştirenlerin çoğu yapmıştır yapmayanların da imkanı olmamıştır. kendisini sütten çıkmış ak kaşık sananlara gül geç salla...
İnşallah çok sevdiğin hayatta tutan bu renklere teknik adam, başkan vs daha çok hizmetlerin olur.
Çocukların için devam mücadeleye...

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ergenler, sosyal medya çocukları bilmez kıymetini
Biz senden razıyız koca kafa...
Yolun açık olsun...
Bir kız için mahvoldu hayatın, o seni bambaşka bir hayatı yaşamaya zorladı sevmeyen anlamaz seni...
Yaptığın hataları seni eleştirenlerin çoğu yapmıştır yapmayanların da imkanı olmamıştır. kendisini sütten çıkmış ak kaşık sananlara gül geç salla...
İnşallah çok sevdiğin hayatta tutan bu renklere teknik adam, başkan vs daha çok hizmetlerin olur.
Çocukların için devam mücadeleye...

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ezel bayraktar - uludağ sözlük

alt yapı maçlarını izlemeye gittim kozunu erken kullanmış

Şu hareket bile 40 yıl geçse de bir şey olamayacağının kanıtı, kaç yaşına gelmiş hala ergen ergen açıklamalar, bir yerlere sataşma ihtiyacı
Koca kulüp kimlerin eline kalmış

Geri
Üst Alt