Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Son Dakika | Arda, A.Madrid'e transfer oldu

12 milyon euro bonservis ve ekstrası var 13 milyon euro oluyormuş sanırsam avrupa kupalarına kalırsa falan filan güzel para 24 trilyon şimdi bu parayla sol açık-defans-orta saha almalıyız

emenike takozu ile arda arasında para farkı 2 milyon euromu ?

biz senin en kötü gününde buralARDAydık ama sen artık başka diyARDAsın...

neyse daha konuşmanın manası yok.GALATASARAY önemli artık.

İbretlik yorum,Arda Galatasaray'lı değilmiş.

bizim taraftarlara en sinir oldugum konu bu gecen bır mesaj attım benı dusman yaptınız.Arda gidiyor diye gs li değil oylemı? adam turkıyede mutlu değil sureklı kız arkadaşıyla magazın haberlerinde kendisi bilir buradaki taraftar sevgisi aldıgı ucretı en onemlısı galatasaryı bırakmak ısteyene dur kal ısrarı yapmamalıyız arda nın yerini dolduramayacakmıyız ronaldo manchester unıted dan gıttı noldu bırsey kaybettılermı 2 defa şampıyonlar liğinde final oynadı.futbol takım oyunu bu yıl takım olmayı becermelıyız

eğer beklenilenden az para alındıysa bu yönetimin değil ardanın ve menajerinin suçudur

oyuncu ne kadar isteğini gösterirse bonervis o kadar düşer

oyuncu tok gözükürse bonservis ve yıllık ücreti daha iyi olurdu

ama ardanın yurt dışında oynamaya aç tavrı nedeniyle bonservis azalmış gibi duruyo

metin oktay "bizi sevenleri üzmeyelim baba" deyip büyük paraları elinin tersiyle iten adamdı

arda hiçbir zaman onun gibi olamayacak

ama hiçbir zaman bonservissiz kaçan emre$ gibi ezik de olmayacak

12 milyon euro galiba rekor ücret sonuçta bir Türk oyuncu için

Yazık ettin kendine.

Seneye Tuncay gibi kulüp kulüp dolaşırsın böyle küme düşmeye oynayan takıma gidersen.

arda yapamaz ispanya liginde,kendini kandırmasın.günlerdir diyorum giderse birşey yapamaz diye.ne kadarda türkiyenin en iyi oyuncusu olsada kronik sakatlığı var fazla abanma yapamaz maç ve idmanlarda,ispanya ligide öyle yürüyerek top oynanan bir lig değil,arda çok çok zorlanacak,bir maceraya atılıyor ama 2-3 yıla kalmaz buraya döner,heleki Galatasaray terim ile coşma noktasına gelirse arda bu sefer dönmek için can atar ancak 12 milyona sattığımız bir oyuncuyu ne kadara geri alırız orası tartışılır.

Arda emre gibide olmaz,sönerse bize döner ama ben cidden başarılı olacağını düşünmüyorum madridde.bir kere atletico takımı o kadar karışık bir takımki yani neresinden tutarsanız tutun bir kaos takımı,tek tutunacakları dalı agueroyuda sattılar,şimdi arda 40 takla atsa agueroyunun yerini dolduramaz taraftarının önünde.

Ardaya tavsiyem,ne yap et ama sakatlanma,bir sakatlanırsan dahada takıma giremessin istersen en iyisi ol türkiyenin.Hakan şükür en iyi döneminde gitti intere ne oldu?ümit davala gibi isimler gitti ne oldu,sadece tugay ve bir dönem nihat gibi oyuncularımız bizi en güzel şekilde temsil etti.En son topal gitti ama oda görev adamı yıldızda değil ancak sen hem yıldız ünvanı ile gidiyorsun hemde golcü özelliğin var işin o yüzden zor..

sen sen ol sakatlanma ,sakatlanmassan şansın var arda ancak maceraya gidiyorsun diyim..

nuri-hamit'in reale gitmesinin de büyük etkisi vardır , "ben bu milli takımın en iyi oyuncusuyum onlar madride gidiyorsa ,ben de giderim" düşüncesi almıştır ardayı

Yamuk yumuk mesajlar atıp güldürmeyin milleti kendinize.

Durun yahu belki, Madridden oyuncuda alıyoruzdurçBu arada yönetim ne yapsın. Arda tutturdu. Yönetimin elide malesef mahkumdu:(

Hayırlı olur inş. Hem Arda için hem bizim için.

Söylenecek birşey yok Galatasaray için hayırlısı olsun..

Pino tekrar a takıma alınmalı..Fırsat verilirse ardadan daha iyi olucapını düşünüyorum ben

Beyler lütfen biraz daha sakin olun.

Hayırlı olsun demekten başka birşey düşmez bize artık. İnşallah daha büyük kulüplere gidersin Arda. Ama hakikaten kelepir fiyata gittin be sipsi. :(

ardaya birdaha galatasarayli demicem, gercek GALATASARAYLI sözünde durur gitmicem bu sene derse fatih hocam siz kal derseniz kalirim siz benim babam gibisiniz dediyse "KALIR" ama o bunun yapmadi emenikenin 10milyonuna o 12ye gitti cooooooook daha ucuzada oynicak simdi, sonrada gitsin fenere 5yil sonra ardaya gerek yok.

Geri
Üst Alt