Cevap: Son Dakika | Arda, A.Madrid'e transfer oldu
arda yapamaz ispanya liginde,kendini kandırmasın.günlerdir diyorum giderse birşey yapamaz diye.ne kadarda türkiyenin en iyi oyuncusu olsada kronik sakatlığı var fazla abanma yapamaz maç ve idmanlarda,ispanya ligide öyle yürüyerek top oynanan bir lig değil,arda çok çok zorlanacak,bir maceraya atılıyor ama 2-3 yıla kalmaz buraya döner,heleki Galatasaray terim ile coşma noktasına gelirse arda bu sefer dönmek için can atar ancak 12 milyona sattığımız bir oyuncuyu ne kadara geri alırız orası tartışılır.
Arda emre gibide olmaz,sönerse bize döner ama ben cidden başarılı olacağını düşünmüyorum madridde.bir kere atletico takımı o kadar karışık bir takımki yani neresinden tutarsanız tutun bir kaos takımı,tek tutunacakları dalı agueroyuda sattılar,şimdi arda 40 takla atsa agueroyunun yerini dolduramaz taraftarının önünde.
Ardaya tavsiyem,ne yap et ama sakatlanma,bir sakatlanırsan dahada takıma giremessin istersen en iyisi ol türkiyenin.Hakan şükür en iyi döneminde gitti intere ne oldu?ümit davala gibi isimler gitti ne oldu,sadece tugay ve bir dönem nihat gibi oyuncularımız bizi en güzel şekilde temsil etti.En son topal gitti ama oda görev adamı yıldızda değil ancak sen hem yıldız ünvanı ile gidiyorsun hemde golcü özelliğin var işin o yüzden zor..
sen sen ol sakatlanma ,sakatlanmassan şansın var arda ancak maceraya gidiyorsun diyim..