Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid

Atletico Madrid'e BAM+Hakan+5 milyon Euro versek, kabul etmez mi?

Onu denedik olmadı yasıda geldi artık orta yas düzeyine 15 mn € min satarsak normaldir benim icin ondan sonrada ümit milliyi toplarız abdullah avcıyıda korsun takımın basına tas gibi catır catır oynayan bireylere baglı olmayan makine GS cıkar ortaya

O kadar kolay olacağını sanmıyorum. Ayrıca Bursaspor'u ve diğer kulüplerimizi gördük Avrupa'da. Bizim vizyonumuzu hatırlatmakta fayda var sanırım. Avrupa Fatihi... Kendi evlatlarımızı harcatmayalım. Yarın Arda gibi birini keşfedince yine bezdiririz biz. Sonrada kurtarsın kendini mi diyeceğiz. Bunun sonu nereye kadar.. Niye Türkiye'nin şu an için en iyi oyuncusunu bu kadar gönderme hevesimiz var anlamış değilim. Bana kalsa Arda, Baros, Yekta, Sabri Emre Ç., Anıl, Pino dışında hepsini gönderirim. Yanlarına da A2 ligindeki oyuncularımızı ve U20 Dünya şamiyonasını izleyen Scoutların bilgisi doğrultusunda yabancılarla takviye ederdim.

O kadar kolay olacağını sanmıyorum. Ayrıca Bursaspor'u ve diğer kulüplerimizi gördük Avrupa'da. Bizim vizyonumuzu hatırlatmakta fayda var sanırım. Avrupa Fatihi... Kendi evlatlarımızı harcatmayalım. Yarın Arda gibi birini keşfedince yine bezdiririz biz. Sonrada kurtarsın kendini mi diyeceğiz. Bunun sonu nereye kadar.. Niye Türkiye'nin şu an için en iyi oyuncusunu bu kadar gönderme hevesimiz var anlamış değilim. Bana kalsa Arda, Baros, Yekta, Sabri Emre Ç., Anıl, Pino dışında hepsini gönderirim. Yanlarına da A2 ligindeki oyuncularımızı ve U20 Dünya şamiyonasını izleyen Scoutların bilgisi doğrultusunda yabancılarla takviye ederdim.

Kısa ve öz bir cevap vericem hocam Görüşlerine katılıyorum bende Arda'nın cok önemli bir oyuncu oldugunu biliyorum Sahadaki biz oldugunuda biliyorum ama H.şaş gibi olmasın diye gitmesini istiyorum.

Cünkü takımda kalırsa ve takım yine yarım yamalak revizyona giderse ihale ardaya kalıcak Bütün oklar yine ona cevrilicek hic olmadıgı kadar taraftarla arası acılacak ve o zaman yası gelicek 25 26 o saatten sonrada kimse 10 mn € üstünde bonservis falanda vermez anlatabildimmi benim derdim budur.

Zaten bu yönetimle adam gibi revizyon yapılcagını zannetmedigimden gitsin bizi A.madrid gibi eliyüzü düzgün hemde oyun tarzına uygun takımda temsil etsin eminimki ordanda daha iyi bir takıma transfer sıcramasıda yapar o potansiyel mevcut

Kısa ve öz bir cevap vericem hocam Görüşlerine katılıyorum bende Arda'nın cok önemli bir oyuncu oldugunu biliyorum Sahadaki biz oldugunuda biliyorum ama H.şaş gibi olmasın diye gitmesini istiyorum.

Cünkü takımda kalırsa ve takım yine yarım yamalak revizyona giderse ihale ardaya kalıcak Bütün oklar yine ona cevrilicek hic olmadıgı kadar taraftarla arası acılacak ve o zaman yası gelicek 25 26 o saatten sonrada kimse 10 mn € üstünde bonservis falanda vermez anlatabildimmi benim derdim budur.

Zaten bu yönetimle adam gibi revizyon yapılcagını zannetmedigimden gitsin bizi A.madrid gibi eliyüzü düzgün hemde oyun tarzına uygun takımda temsil etsin eminimki ordanda daha iyi bir takıma transfer sıcramasıda yapar o potansiyel mevcut

Zaten önce bu yönetim ya gidecek ya da adam gibi futboldan anlayan birilerini bu işin başına geçirecek. Benim söylemek istediğim, Arda ayarında bir yerli oyuncu bulamayız. 10 milyon Euro çok para değil ki futbolda. Ülkemizdeki yerli oyuncuların fiyatlarını az çok biliyoruzdur herhalde. Yerini doldurmak çok kolay değil. Hele seneye Avrupa'da olamayacağımız için çok daha zor. Ayrıca Avrupa'ya gitmek yerine burada kalıp Avrupa şampiyonluğu da yaşayabilir. Biz inancımızı mı kaybettik yoksa. Medya bizi öyle bir hale düşürdü ki buradan gitsin kendini kurtarsın diyorlar. Böyle gidecekse hiç gitmesin daha iyi. Galatasaray kaçılacak bir camia mı? Bunları hangi hakla söylüyorlar anlamış değilim. Resmen aşağılıyorlar.

Zaten önce bu yönetim ya gidecek ya da adam gibi futboldan anlayan birilerini bu işin başına geçirecek. Benim söylemek istediğim, Arda ayarında bir yerli oyuncu bulamayız. 10 milyon Euro çok para değil ki futbolda. Ülkemizdeki yerli oyuncuların fiyatlarını az çok biliyoruzdur herhalde. Yerini doldurmak çok kolay değil. Hele seneye Avrupa'da olamayacağımız için çok daha zor. Ayrıca Avrupa'ya gitmek yerine burada kalıp Avrupa şampiyonluğu da yaşayabilir. Biz inancımızı mı kaybettik yoksa. Medya bizi öyle bir hale düşürdü ki buradan gitsin kendini kurtarsın diyorlar. Böyle gidecekse hiç gitmesin daha iyi. Galatasaray kaçılacak bir camia mı? Bunları hangi hakla söylüyorlar anlamış değilim. Resmen aşağılıyorlar.

Baskanın her türlü genişligi gösterirse taraftarıyla dalga gecer gibi acıklamalar yaparsa stad acılısında el etek öperse gayet basarılı ve önü acık olan H.üstünel gibi adamın kuyusunu kazarsa istifaya zorlayıp ne halt oldugu gün gibi belli olan paralı asker A.sezgini tüm basarısızlıklara ragmen takımda tutarsa Rakiplerin catır catır basıp parayı kaliteli yerli oyuncularla kadrosunu güclendirirken sen capulcu gibi nerde beles oraya yerles yaparsan Rijkaard gibi bir adamı getirip eline cöpden adamlar verirsen her sene takımının bulmaca gibi bi tarafı bilinmez olursa ee sonuclarında böyle olması dalga gecilmesi ön görülmiyecek bişey degil herhalde Bizim Avrupa sampiyonu olmamız icin en az 5 sene var gercekci olalım oda adam gibi bir sistem kurulursa(shaktar luce örneginde oldugu gibi)

Baskanın her türlü genişligi gösterirse taraftarıyla dalga gecer gibi acıklamalar yaparsa stad acılısında el etek öperse gayet basarılı ve önü acık olan H.üstünel gibi adamın kuyusunu kazarsa istifaya zorlayıp ne halt oldugu gün gibi belli olan paralı asker A.sezgini tüm basarısızlıklara ragmen takımda tutarsa Rakiplerin catır catır basıp parayı kaliteli yerli oyuncularla kadrosunu güclendirirken sen capulcu gibi nerde beles oraya yerles yaparsan Rijkaard gibi bir adamı getirip eline cöpden adamlar verirsen her sene takımının bulmaca gibi bi tarafı bilinmez olursa ee sonuclarında böyle olması dalga gecilmesi ön görülmiyecek bişey degil herhalde Bizim Avrupa sampiyonu olmamız icin en az 5 sene var gercekci olalım oda adam gibi bir sistem kurulursa(shaktar luce örneginde oldugu gibi)

Tamam güzel de bu Arda'yı göndermek için bir sebep değil ki. Ayrıca Başkan yaptı diye kaderimize razı olup aşağılanmayı mı kabullenelim. Bu duruma düşmemize sebep olanların hepsi zaten gitmeli...

Tamam güzel de bu Arda'yı göndermek için bir sebep değil ki. Ayrıca Başkan yaptı diye kaderimize razı olup aşağılanmayı mı kabullenelim. Bu duruma düşmemize sebep olanların hepsi zaten gitmeli...

Gitmicem diyor adam asıcazmı inan kıracın operasyonu etkili olurmu bilinmez ben Suanki yönetimin durdugunu varsayarak diyorumki eger kararından dönmezse 2012 ye kadar polat baskan cok sey degişmiyecek o yuzden Ardanın gitmesi taraftarıyım olay budur he yeni bir yönetim gelirse yeni bir heycan yeni bir birlik beraberlik ruhuyla iskelet kadroda olsun isterim

İşte Arda'nın yeni kulübü!..

Galatasaray'da kaptan Arda Turan, sezon sonunda kesin olarak Galatasaray'dan ayrılacağını açıkladı...

iste-arda-nin-yeni-kulubu--1205286.Jpeg

Lig Tv'nin deneyimli muhabiri Bahri Havadır, Galatasaray'daki son gelişmeleri Pazartesi Gecesi Futbolu'na bağlanarak açıkladı.. İşte Havadır'ın çok önemli açıklamaları:

'Galatasaray'da havalar iyi değil. Hagi, bugün futbolcular ile bir toplandı düzenledi.. 'Korkmayın hiç kimse bir yere gitmiyor.. Ancak Cuma günki maç son şansımız.. Kaybedersek ben dahil çok kişi gider.. ' dedi.. Bu arada Arda'nın avrupaya transferi kesinleşti gibi.. Arda ile konuştum. Atletico Madrid ile anlaşmış.. Kendisi söyledi. Yönetimin de haberi var... Neden ayrılmak istiyorsun? dedim. 'Çok yıprandım artık gitmek istiyorum' dedi. Fenerbahçe maçında oynayacak mısın? diye sordum.. 'Hocam 45 dakika görev verirse oynarım' dedi... Galatasaraylı oyuncular şuan çok tedirgin. Yapılan bütün toplantılar bir işe yaramıyor...'

Cevap: İşte Arda'nın yeni kulübü!..

gunaydin sercan uyan da baliga gidelim..

- hayri cund

demiştim biriyle anlaştı diye... haftalardır sanal sakat olmasının başka açıklaması yoktu...

atletico'da 1 sene oynamadıktan sonra kolayca 11e girebilceğini sanmıyorum..

ama 2. emre vakası olur arda'dan 2 seneye.

burda olursak görürüz hep beraber.

bir adet arda madride 11 e satılır, sonra misimoviç gibi bir adama 8 verelir, sonra 4 milyon zararla gönderelir, bu işlemi 2 kere daha yapalım ve sonuç, arda bedelsiz olarak madridde. Başkanımızın matematik profesörlerine bile zor anlar yaşatan müthiş manevraları bu yazda devam edecek ve 1 sene daha çöpe gidecek, göz göre göre , bağıra bağıra daha kötü bir sezona gireceğiz, ben kasıt arıyorum bu yönetimden, sanki özel olarak yetiştirilip camianın içine sızmışlar gibi.

Arda Atleticodan fazlasını hakkediyordu. Bu yıl geçirdiği sakatlık elinde başka alternatif bırakmadı. Ayrıca Ateleticoda bu sezon başı 14 milyon € teklif etmişti bütün seneyi sakat geçiren bir futbolcuya 10 milyon bile vereceklerini sanmam. Başkan Polatında para için dahada azına vereceğine eminim.

vay vay vay kaptana bak hele.Gemisini ilk terkeden kaptan!!Gemi battı ya..

Neymiş efendim,çok yıpranmışmış.Sen TÜrkiye'nin en büyük kulübünün kaptanısın.Yıpranma şansın yok!Ama tabi bunlar bahane..

Bu yıl takıma katkın çok üst seviyede oldu.Bu nedenle sana teşkkürlerimizi sunuyor ve DEFOL diyoruz.

Bu kulüp senin gibi bi kaptan göremez daha..

Madrid'de de tutunamaz emre okul oçocuğu gibi ezklere dönersen hiç şaşmam.Ne de olsa GALATASARAYLILIK senin de kanın da yokmuş..Bizi sevenleri üzmeyelim abi diyebilecek kadar da karakterin yokmuş.Zaten olamaz da.Hiçbiriniz Metin Oktay olamayacağınız gibi o 10 numaralı formayı da haketmediniz.

Yolun açık olsun kardeş.Bir daha da asla geri dönme..

Hele İspanyalardan,ben Galatasaraylıyım falan diye de açıklama yapma.Senin gibi Galatasaraylı olmaz olsun..Yallah!!

Cevap: İşte Arda'nın yeni kulübü!..

Gidişi olsun dönüşü olmasın!Galatasaraylılıktan gram alamamış futbolcu.Asla dönme geriye!

Neymiş efendim,çok yıpranmışmış.Sen TÜrkiye'nin en büyük kulübünün kaptanısın.Yıpranma şansın yok!Ama tabi bunlar bahane..

Bu yıl takıma katkın çok üst seviyede oldu.Bu nedenle sana teşkkürlerimizi sunuyor ve DEFOL diyoruz.

Madrid'de de tutunamaz emre okul oçocuğu gibi ezklere dönersen hiç şaşmam.Ne de olsa GALATASARAYLILIK senin de kanın da yokmuş..Bizi sevenleri üzmeyelim abi diyebilecek kadar da karakterin yokmuş.Zaten olamaz da.Hiçbiriniz Metin Oktay olamayacağınız gibi o 10 numaralı formayı da haketmediniz.

Hele İspanyalardan,ben Galatasaraylıyım falan diye de açıklama yapma.Senin gibi Galatasaraylı olmaz olsun..Yallah!!

Hayir demiyoruz. Sen DIYORSUN.

Bersan abi kusura bakma ama halt etmişsin...

3 sene takıma en çok katkı veren adamı bu yıl oynamadı diye silmişsin,adamın Galatasaraylılığına giydirmişsin vs...Arda gider,orda oynar,emre gibi fenere de gitmez.

Madem o kadar basit bu yorumlar bence Biz seneye de kötü olalım, sen emreokuloçocuğugibiezkleredönersenhiçşaşmam..

Bu yorumları görünce 1 Dk. bile durma Arda. Senin Galatasaraylılığın tartışma konusu bile yapılamaz. Ancak görünen oki ağzınla kuş tutsan yaranamazsın. Bu yılın faturası sana çıkartıldı. Haklı tabi insanlar senki Kriptondan geldin gözlerinden lazer saçıp popondan ateş çıkartıyorun. Çelikten yapıldın. Sakatlanmayacaksın. Sakatlanırsan böyle sakata gelirsin. Git gitte namın yürüsün.

hayırlısı ne ise o olsun

tüm renkdaşlarar burdan sesleniyorummm.......

gün birlik olma günüdür. derbi maçı öncesi fb medyası içimizdeki olayları yalanlarla veya abartarak yayınlamaktadır. derbi maçı öncesi bizi futboldan uzak tutarak tam bir bizans oyunu içindedir. kötü günler geçiren taraftarımızda internet ortamında veya fb medyası olduğu tamamen ortaya çıkmıs lig tv, fanatik ve fotomaç üzerinden yapılan haberlere fevri davranarak buralara yorum yazmaktadır. takımın iç yapısı ve şu andaki konumu itibariyle mutlaka sorunlar olduğu mevcuttur. ancak kişiler üzerinden veya başkanın ağzından yapılan açıklamalar abartılıdır. başkan bu tarz haberlere sessiz kalarak kem galatasaray adını ve hem taraftarı medyaya yem yapmaktadır.

onurluca ve şahsiyetli bir şekilde bugun son dakika haberinde schusterin istifasını gördüm. eğer teknik adam olarak hagi bunu yapamıyorsa artık ne diyeyim. ortada bir gerçek varr hagi ile bazı futbolcular kopmuş durumda. takıma sahip çıkamıyor hagi disiplin altında ve fantazi uğruna yaptığı oyuncu seçimleri yüzünden bugun burdayız. bunu kimse inkar edemez öyle önemli dakikalarda hatalar yaptıki kupadan ve ligten bu kadar erken havlu atmamızın nedeni odurrr.. kimse kadro şöyle veya böyle demesin lütfen bu kadro adam gibi oynatıldıktan veya disiplin edilseydi ligte 4 - kupada finale oynardı. bu kadar düşük görmeyin kadroyu...

söz futbolculara gelince onlar için artık antreman maçı havasındalar. böyle giderseler 1-2 maça kalmaz hava limanında bulurlar bu ülkeyi terk etmek zorunda kalırlarr....

taraftar haklı sadece takımı iyi yerlerde görmek için desteğini azaltmadın son 1-2 maça kadar.. amaa protesto zamanıda çok etkili olmadı kanımca....

Geri
Üst Alt