- 15 Nisan 2010
- 26.259
- 1.369
- 1.693
Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid
Atletico Madrid'e BAM+Hakan+5 milyon Euro versek, kabul etmez mi?
Atletico Madrid'e BAM+Hakan+5 milyon Euro versek, kabul etmez mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu denedik olmadı yasıda geldi artık orta yas düzeyine 15 mn € min satarsak normaldir benim icin ondan sonrada ümit milliyi toplarız abdullah avcıyıda korsun takımın basına tas gibi catır catır oynayan bireylere baglı olmayan makine GS cıkar ortaya
O kadar kolay olacağını sanmıyorum. Ayrıca Bursaspor'u ve diğer kulüplerimizi gördük Avrupa'da. Bizim vizyonumuzu hatırlatmakta fayda var sanırım. Avrupa Fatihi... Kendi evlatlarımızı harcatmayalım. Yarın Arda gibi birini keşfedince yine bezdiririz biz. Sonrada kurtarsın kendini mi diyeceğiz. Bunun sonu nereye kadar.. Niye Türkiye'nin şu an için en iyi oyuncusunu bu kadar gönderme hevesimiz var anlamış değilim. Bana kalsa Arda, Baros, Yekta, Sabri Emre Ç., Anıl, Pino dışında hepsini gönderirim. Yanlarına da A2 ligindeki oyuncularımızı ve U20 Dünya şamiyonasını izleyen Scoutların bilgisi doğrultusunda yabancılarla takviye ederdim.
Kısa ve öz bir cevap vericem hocam Görüşlerine katılıyorum bende Arda'nın cok önemli bir oyuncu oldugunu biliyorum Sahadaki biz oldugunuda biliyorum ama H.şaş gibi olmasın diye gitmesini istiyorum.
Cünkü takımda kalırsa ve takım yine yarım yamalak revizyona giderse ihale ardaya kalıcak Bütün oklar yine ona cevrilicek hic olmadıgı kadar taraftarla arası acılacak ve o zaman yası gelicek 25 26 o saatten sonrada kimse 10 mn € üstünde bonservis falanda vermez anlatabildimmi benim derdim budur.
Zaten bu yönetimle adam gibi revizyon yapılcagını zannetmedigimden gitsin bizi A.madrid gibi eliyüzü düzgün hemde oyun tarzına uygun takımda temsil etsin eminimki ordanda daha iyi bir takıma transfer sıcramasıda yapar o potansiyel mevcut
Zaten önce bu yönetim ya gidecek ya da adam gibi futboldan anlayan birilerini bu işin başına geçirecek. Benim söylemek istediğim, Arda ayarında bir yerli oyuncu bulamayız. 10 milyon Euro çok para değil ki futbolda. Ülkemizdeki yerli oyuncuların fiyatlarını az çok biliyoruzdur herhalde. Yerini doldurmak çok kolay değil. Hele seneye Avrupa'da olamayacağımız için çok daha zor. Ayrıca Avrupa'ya gitmek yerine burada kalıp Avrupa şampiyonluğu da yaşayabilir. Biz inancımızı mı kaybettik yoksa. Medya bizi öyle bir hale düşürdü ki buradan gitsin kendini kurtarsın diyorlar. Böyle gidecekse hiç gitmesin daha iyi. Galatasaray kaçılacak bir camia mı? Bunları hangi hakla söylüyorlar anlamış değilim. Resmen aşağılıyorlar.
Baskanın her türlü genişligi gösterirse taraftarıyla dalga gecer gibi acıklamalar yaparsa stad acılısında el etek öperse gayet basarılı ve önü acık olan H.üstünel gibi adamın kuyusunu kazarsa istifaya zorlayıp ne halt oldugu gün gibi belli olan paralı asker A.sezgini tüm basarısızlıklara ragmen takımda tutarsa Rakiplerin catır catır basıp parayı kaliteli yerli oyuncularla kadrosunu güclendirirken sen capulcu gibi nerde beles oraya yerles yaparsan Rijkaard gibi bir adamı getirip eline cöpden adamlar verirsen her sene takımının bulmaca gibi bi tarafı bilinmez olursa ee sonuclarında böyle olması dalga gecilmesi ön görülmiyecek bişey degil herhalde Bizim Avrupa sampiyonu olmamız icin en az 5 sene var gercekci olalım oda adam gibi bir sistem kurulursa(shaktar luce örneginde oldugu gibi)
Tamam güzel de bu Arda'yı göndermek için bir sebep değil ki. Ayrıca Başkan yaptı diye kaderimize razı olup aşağılanmayı mı kabullenelim. Bu duruma düşmemize sebep olanların hepsi zaten gitmeli...
vay vay vay kaptana bak hele.Gemisini ilk terkeden kaptan!!Gemi battı ya..
Neymiş efendim,çok yıpranmışmış.Sen TÜrkiye'nin en büyük kulübünün kaptanısın.Yıpranma şansın yok!Ama tabi bunlar bahane..
Bu yıl takıma katkın çok üst seviyede oldu.Bu nedenle sana teşkkürlerimizi sunuyor ve DEFOL diyoruz.
Bu kulüp senin gibi bi kaptan göremez daha..
Madrid'de de tutunamaz emre okul oçocuğu gibi ezklere dönersen hiç şaşmam.Ne de olsa GALATASARAYLILIK senin de kanın da yokmuş..Bizi sevenleri üzmeyelim abi diyebilecek kadar da karakterin yokmuş.Zaten olamaz da.Hiçbiriniz Metin Oktay olamayacağınız gibi o 10 numaralı formayı da haketmediniz.
Yolun açık olsun kardeş.Bir daha da asla geri dönme..
Hele İspanyalardan,ben Galatasaraylıyım falan diye de açıklama yapma.Senin gibi Galatasaraylı olmaz olsun..Yallah!!
vay vay vay kaptana bak hele.Gemisini ilk terkeden kaptan!!Gemi battı ya..
Neymiş efendim,çok yıpranmışmış.Sen TÜrkiye'nin en büyük kulübünün kaptanısın.Yıpranma şansın yok!Ama tabi bunlar bahane..
Bu yıl takıma katkın çok üst seviyede oldu.Bu nedenle sana teşkkürlerimizi sunuyor ve DEFOL diyoruz.
Bu kulüp senin gibi bi kaptan göremez daha..
Madrid'de de tutunamaz emre okul oçocuğu gibi ezklere dönersen hiç şaşmam.Ne de olsa GALATASARAYLILIK senin de kanın da yokmuş..Bizi sevenleri üzmeyelim abi diyebilecek kadar da karakterin yokmuş.Zaten olamaz da.Hiçbiriniz Metin Oktay olamayacağınız gibi o 10 numaralı formayı da haketmediniz.
Yolun açık olsun kardeş.Bir daha da asla geri dönme..
Hele İspanyalardan,ben Galatasaraylıyım falan diye de açıklama yapma.Senin gibi Galatasaraylı olmaz olsun..Yallah!!