Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid

Gitmeli kendi açısından en doğru olan bu! Bizde onun yerini dolduracak oyuncular bulmalıyız.

--------------Onur-------------

Sabri-----Ersan---Servet--Insua

Arda---Selcuk---Nuri---Pino----

--------Lincoln---------------

******Cenk Tosun*********

Türk futbolunun en yetenekli oyuncusu kim?

Giderse en çok kimin işine gelir?

Medya kimin elinde?

Ardanın hataları yokmu var,ama cımbızla yerli futbolcu futbolcu seçtiğimiz şu dönemde hataları sadece Arda yapmıyor,sahip çıkamadık ne taraftar ne yönetim

Cevap: İşte Arda'nın yeni kulübü!..

'Çok yıprandım artık gitmek istiyorum'

:o

İşte Arda'nın yeni kulübü!

Lig Tv'nin deneyimli muhabiri Bahri Havadır, Galatasaray'daki son gelişmeleri Pazartesi Gecesi Futbolu'na bağlanarak açıkladı.. İşte Havadır'ın çok önemli açıklamaları:

'Galatasaray'da havalar iyi değil. Hagi, bugün futbolcular ile bir toplandı düzenledi.. 'Korkmayın hiç kimse bir yere gitmiyor.. Ancak Cuma günki maç son şansımız.. Kaybedersek ben dahil çok kişi gider.. ' dedi.. Bu arada Arda'nın avrupaya transferi kesinleşti gibi.. Arda ile konuştum. Atletico Madrid ile anlaşmış.. Kendisi söyledi. Yönetimin de haberi var... Neden ayrılmak istiyorsun? dedim. 'Çok yıprandım artık gitmek istiyorum' dedi. Fenerbahçe maçında oynayacak mısın? diye sordum.. 'Hocam 45 dakika görev verirse oynarım' dedi... Galatasaraylı oyuncular şuan çok tedirgin. Yapılan bütün toplantılar bir işe yaramıyor...

gule gule

Cevap: İşte Arda'nın yeni kulübü!..

Hayırlı olsun, yerine sakat-beleş birini bulur büyük başkanımız.

Bersan abi kusura bakma ama halt etmişsin...

3 sene takıma en çok katkı veren adamı bu yıl oynamadı diye silmişsin,adamın Galatasaraylılığına giydirmişsin vs...Arda gider,orda oynar,emre gibi fenere de gitmez.

Madem o kadar basit bu yorumlar bence Biz seneye de kötü olalım, sen emreokuloçocuğugibiezkleredönersenhiçşaşmam..

Ben son canımı veriyo dahi olsam fener demem.En iyisinin ta...dönerse sizin gibiler döner.Lafına dikkat et

Karakterli avrupa'ya gidiş, takım tavan yaptığı zamandır.Takım battığı zaman KAÇMAK değildir.Aradaki farkı farkedin.

Takımı şu halde bırakıp giderken hiçmi içi sızlamayacak?Ayrıca A.Madrid de kim.Hakem penaltıyı verseydi onları da harcamış olmayacakmıydık uefa'da.Kıçıkırık bi kulübe gidiyor.Bari gidişi değse..

Bırak arkadaş.Çok sinirliyim artk ona.Şuana kadar sesimi çıkarmadım.Ama bir ezik gibi takımdan,taraftardan KORKUP kaçıp gitmesi,heleki en kötü günlerimizi geçirirken.Yazık..

Arda'yı A.Madrid'e yakıştıranlara da yazık..

Cevap: İşte Arda'nın yeni kulübü!

Kaptanlik buymus iste, Buffon ikinci ligde bile kaldi Juventus ta, Nedved de, Trezeguet de... Delpiero da... buymus iste büyük Galatasaraylik

Türk futbolunun en yetenekli oyuncusu kim?

Giderse en çok kimin işine gelir?

Medya kimin elinde?

Ardanın hataları yokmu var,ama cımbızla yerli futbolcu futbolcu seçtiğimiz şu dönemde hataları sadece Arda yapmıyor,sahip çıkamadık ne taraftar ne yönetim

Ne yapacak Arda burda durursa turşusunu mu kurucan en doğru karar Arda'nın Avrupa'da elit bir takıma gitmesi olur.

Kaptanlik buymus iste, Buffon ikinci ligde bile kaldi Juventus ta, Nedved de, Trezeguet de... Delpiero da... buymus iste büyük Galatasaraylik

O arkadaşların Galatasaraylılığa bakışı buymuş demekki..Kaçsın bakalım.Kaçan bir futbolcuyu da başımıza kaptan yaptılar ya..

Bilerek oynamıyomuş,transferi nedeniyle.Aman sakat gitmiyim Madrid'e..Aman bişey olmasın..falan..yazıklar olsun.

Bacağım kopacak olsa da savaşırım Galatasaray için.Kanımın son damlasına kadar.ve bizler amatörüz.Bunlar da profesyonel oyuncu!harbi güzel oynuyolar..

Şimdi gitmeyecek de ne zaman gidecek ki. Kesinlikle gitmeli hem kulüp açısından hem kendisi açısından iyi olacak.

atletico bu haldeki ardaya kaç para verecek ben asıl onu merak ediyorum. 2 yıl önceki ardayı 20 ye bile zor veririz derken şimdi ne fiyata gidecek

Allah Allah adam sanki bu sene kaçarak gidiyor. Adam 2 sezon öncede gidecekti geçen sezonda adamın amacı futbol oynanılan bir ülkeye gidip göz önünde olmak. Adnan Polat bırakmadı adamı bu gün yarın diye. Şimdi gidince kaçmış oluyor. Ayrıca taraftar olarak çok sahip çıktınızda adamı bir linç etmediğiniz kaldı sakat diye. Neymiş kız arkadaşı varmış. Olmasa bir anormallik olurdu. Adam türkiyenin 1 numaralı yerli futbolcusu. Biz Emreleri, Okanları, Fatihleride gördük. Hakan Şükürüde gördük kaç defa denedi. El insaf.

Gitmeli kendi açısından en doğru olan bu! Bizde onun yerini dolduracak oyuncular bulmalıyız.

Arda'nın yeri kolay dolacak olsa idi Milli takım bunu çoktan yapardı. İlla ki göndereceğiz yani. Medyaya helal olsun. Koca bir camiayı etki altına almayı başarmışlar. Biz bu kafayla aynen devam edelim. Sırf medyaya inat gitmesin. Yıllardır bütün iyi oyuncularımızı göndertmek için ellerinden geleni yaptılar ve başardılar. Biz tarafatarız diye geçinip duralım. Başkalarına akıl vereceğimize bu aklın birazını kendimize saklayamazmıyız.

İyi de adam başarısızlıktan gitmiyor ki. Basın rahat bırakmıyor yakasını. Biz taraftarlara da helal olsun medyanının oyununa kanıyoruz. Elimizdeki en iyi adam kaçırıyoruz farkında değiliz. Büyük hedefleri olan bir camiaysak, işe yarayanları değil, yaramayan oyuncuları göndermeliyiz.

Ne yapacak Arda burda durursa turşusunu mu kurucan en doğru karar Arda'nın Avrupa'da elit bir takıma gitmesi olur.

Adam gibi bir takım kuracaksın ve Arda'nın liderliğinde Avrupa'da başarı hedefleyeceksin. Galatasaray bu kadar küçük hedefleri olan bir kulüp değil. Bize kendi büyüklüğümüzü unutturmaya çalışıyorlar. 25 milyon taraftar bu mudur. Medyanın yönlendirmesiyle bu kadar kolay mı oldu bu işler...

20 senede bir adam akıllı topçu yetiştir,2 metre top sürebilen oyuncu parmakla sayılsın Tr de

Sat ardayı 10 a,al yerine bi adam gibi oyuncu alabilirsen,sami yen topçusu de,sakız çiğniyo de o parayıda çarçur et,bul bulabilirsen bi Arda daha.

Kazanmaya çalışmayalım.

Gitmek istiyosa gitsin umrumda değil.Ama yıldız dediğimiz oyuncuları silerkenki titizliğimizi kazmaları kazanmaya çalışırken göstermeyelim

Geri
Üst Alt