Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid

Schusterde oraya gidiyor..Arda için iyi olmaz.Kaldıki bu tür haberlerin çoğu yalan menejer oyunları

Adama demedik laf bırakılmadı. Bu mudur şımartmak. Adam ne zaman yalan haber çıksa çıkıp kendisi GS TV'de haber hakkında konuştu. Ama büyük GS tarafatarı olarak bizler bugün eleştirdiğimiz medyaya daha çok inanmak istedik nedense. Hergün bir haber... Bu garip değil mi sizce. Adam oyunuyla ilgili ne zaman naz yaptı ki. Medya öyle başarılı bir Arda profili çizdi ki herkesi kandırdı. Bir insana 1000 kere beceriksizsin dersen bir süre sonra kendinden şüphe etmeye başlar. Bu da aynı misal. Adamı yerin dibine soktular ve biz de bunlara destek olduk. 10 yılda en çok neyin değiştiği belli. Biz büyük tarafatar profilimizi kaybetmişiz. Ve layık olduklarımızı yaşıyoruz bugün. Uyumaya devam edelim...

Not: Arda birgün gidecekse, omuzlarda gönderilmeli. Medyanın oyunlarıyla değil.

Arda kendi simardi. Diger butun buyuk kuluplerde oynayan ve kendini olmus sanan Turk topcular gibi simardi. Bu kadar basit. Taraftar simartmadi, taraftarin ilgisinden simarsa ilk iki sene simarirdi.

Ayrica medya haberine inanmak deniyor da, hangi habere inanmis ki taraftar? Sinema kapatma sacmaligi var bir tek, onu da ancak ultrAslan falan konu yapar. Yani ben hic burada Arda'ya kiz arkadasi var, o yuzden oynamiyor diyen bir adam gormedim. Genel olarak konusulan seyler kilosu, performansi, milli takim aski, kaptanlik yapamamasi gibi seyler.

gisin diyenler belliki GS sevgilerini ardanin bir kademe altina koymuslar

gisin diyenler belliki GS sevgilerini ardanin bir kademe altina koymuslar

Aslan Kral, Hakan Sukur diyor ki iki hafta once "Arda sakat degil, takim kotu giderken oynamak istemiyor" sonra baskasi cikip diyor ki Chelsea'yle anlasti o yuzden oynamiyor. Simdi bakiyoruz beyefendi Mart ayinda Atletico Madrid'le anlastiginin mujdesini veriyor Bahri Havadir'a. Ben ne anladim boyle GS sevgisinden, boyle kaptanliktan. Takim ligde 11., butun sene oynamamissin, cok yiprandim ayaklarina yatip Galatasaray icin sezonun kalan tek onemli macindan once Madrid'e gidyom diye ortalarda geziniyorsun. Zamaninda Emre ve Okan serefsizlerine cok kufur ettim, ocak ayinda Inter'le anlasip top oynamadiklari ve bizi sampiyonluktan ettikleri icin. Sonra millet Emre'den Fener'e gitti diye nefret etmeye basladi falan. Adam gibi idrak edebilen yok olaylari. Arda cok iyi topcu ama mental olarak Galatasaray'i kafasinda silmis. Hakan Balta falan da oyle. Bu saatten sonra ikisinden de hayir gelmez. Ne kadar iyi topcu olsan da kafan baska yerde oldu mu bir ise yaramiyor, Anelkalar geldi yapamadi burada.

Yerine kimi alacaklar da yolluyolar?Takım zaten kalitesiz biz gidip takımın en kaliteli yerli futbolcusunu yolluyoruz.İyice Anadolu takımına döneceğiz bu gidişle

arda kalitesinde bir yabanci futbolcu bulursun alirsin ama yerli alamassin ve sunuda gördükki yildiz oyuncular türkiyede basarili olmaya degil para icin geliyorlar ben bu saaten sonra suna inaniyorum basariya gidecek yolda yerli futbolcular cok önemli eger yerli kaliteli oyuncu buluyorsan 10 milyon istiyorlarsa vereceksin eger kaliteli ise selcuk inana mesela basacaksin parayi alicaksin gidip 8 milyona o kalitede yabanci getiriyorsun adam eglencelerden cikmiyor ve canla basla oynamiyor ama selcuk inan oynar ya da baska bir örnek m.ekici 8 ise 8 10 ise 10 bu parayi vereceksin m.ekici bu paraya suanada etmezmi etmez ama 2 sene sonra alamiycaksin adam gelmez suanda getirdin getirdin sonra getiremezssin bir de bazi rendaslar var servet i satsinlar diyor tamam servet i bende fazla begenmem ama suanda GS in defansinda en istikrarli oyuncu servet taa yerine birini almamissin gönderilsin diyorsunuz benim bildigim tek birsey bu konuda eger büyük kulübsen as oyuncularini degil yedek oyuncularini satarsin ha servet e 10 milyon verirler sende yerine birini almissin yedek kulübende oturuyor o zaman satarsin ama baska türlü olmaz biz ne yapiyoruz taa yerine adam almamissin hemen adam göndericegiz arda mesela gidiyor yerine adam alindimi hayir satilacak sonra o parayla adam aramaya gidecekler son anda gene yetisterecekler ya da alamiycaklar sonra takimin hali gene harap

Aslan Kral, Hakan Sukur diyor ki iki hafta once "Arda sakat degil, takim kotu giderken oynamak istemiyor" sonra baskasi cikip diyor ki Chelsea'yle anlasti o yuzden oynamiyor. Simdi bakiyoruz beyefendi Mart ayinda Atletico Madrid'le anlastiginin mujdesini veriyor Bahri Havadir'a. Ben ne anladim boyle GS sevgisinden, boyle kaptanliktan. Takim ligde 11., butun sene oynamamissin, cok yiprandim ayaklarina yatip Galatasaray icin sezonun kalan tek onemli macindan once Madrid'e gidyom diye ortalarda geziniyorsun. Zamaninda Emre ve Okan serefsizlerine cok kufur ettim, ocak ayinda Inter'le anlasip top oynamadiklari ve bizi sampiyonluktan ettikleri icin. Sonra millet Emre'den Fener'e gitti diye nefret etmeye basladi falan. Adam gibi idrak edebilen yok olaylari. Arda cok iyi topcu ama mental olarak Galatasaray'i kafasinda silmis. Hakan Balta falan da oyle. Bu saatten sonra ikisinden de hayir gelmez. Ne kadar iyi topcu olsan da kafan baska yerde oldu mu bir ise yaramiyor, Anelkalar geldi yapamadi burada.

ya bende onu diyorum iste

ama sunuda soylemeden edemeyecegim reis

bu adam biraz futboldan bikmis durumda (suc tamamen kendinde kimseye tafra atmasin)

bu adam bize cok yarar saglayabilir adam olursa ama, cok zor degil biraz heyecan vereceksin kulagini cekeceksin falan

ustunel cikti tv ye aynen sunu dedi

ardananin cok hatalari oldu, olmayada devam ediyor ama destek cikmaliyiz ona falan dedi

bende oyle dusunuyorum

biraz bencilce ama banane

GSa yarari olucaksa desteklerim istedigimi alirim ardadan sonra naparsa yapsin

su ana kadar GS ardaya verdiginin karsiligini alamamistir

gitsin diyenlerde bunun farkinda olup konussalar iyi olur reis

Güle güle...

kendine zarar verdiginin farkinda degil

Rijkaard geldiginde bir zevk gelmisti adama buyuk hoca iste bende buyuyecegim falan filan

sonra heyecani gitti sacmalamaya devam etti

hagiyi pek taktigini sanmiyorum

halbuki kimden ne kaparsam kardir demesi lazim

bulentten bile kaptanligi ogrenebilirdi mesela

bosa zaman gecirip duruyor

basina saglam bir hoca gelse simdi saygi duydugu rijkaard tarzi ismi olan

o zaman gene iyi oynayacak eminim bir sure

ama gene kendini salarsa sonra gene ayni hikaye

b6957b83.bmp

Yönetim Arda'yı satarsa, lütfen kendileri de gitsinler. En iyi yerli futbolcu olmasını geçtim, dünyanın en iyi 15-20 oyuncusundan birisine sahipsin. Göz göre göre satıyorsun ancak. Olacak iş değil bence.

Gidebilecegi en iyi takıma gitti

Yalanlandı.

Schuster'in A.Madrid'le anlaştığını duyunca vazgeçti heralde..

Derin bir nefes aldık. Arda kalmalı ve yeni oluşacak iskeletin en önemli parçası olmalı.

bahriden bahsetmeme komedisi soz konusu:)

ardadan kaptanlığı almalı(eger kalırsa 2-3 seneliğine) ama nasıl onu bozmadan kırmadan almalı düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum..

Geri
Üst Alt