Aslan Kral, Hakan Sukur diyor ki iki hafta once "Arda sakat degil, takim kotu giderken oynamak istemiyor" sonra baskasi cikip diyor ki Chelsea'yle anlasti o yuzden oynamiyor. Simdi bakiyoruz beyefendi Mart ayinda Atletico Madrid'le anlastiginin mujdesini veriyor Bahri Havadir'a. Ben ne anladim boyle GS sevgisinden, boyle kaptanliktan. Takim ligde 11., butun sene oynamamissin, cok yiprandim ayaklarina yatip Galatasaray icin sezonun kalan tek onemli macindan once Madrid'e gidyom diye ortalarda geziniyorsun. Zamaninda Emre ve Okan serefsizlerine cok kufur ettim, ocak ayinda Inter'le anlasip top oynamadiklari ve bizi sampiyonluktan ettikleri icin. Sonra millet Emre'den Fener'e gitti diye nefret etmeye basladi falan. Adam gibi idrak edebilen yok olaylari. Arda cok iyi topcu ama mental olarak Galatasaray'i kafasinda silmis. Hakan Balta falan da oyle. Bu saatten sonra ikisinden de hayir gelmez. Ne kadar iyi topcu olsan da kafan baska yerde oldu mu bir ise yaramiyor, Anelkalar geldi yapamadi burada.