Çağlar Çelik
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 14.140
- 5
- 1.363
Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid
Geç bile kaldı umarım gider.
Geç bile kaldı umarım gider.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim Arda'yı satarsa, lütfen kendileri de gitsinler. En iyi yerli futbolcu olmasını geçtim, dünyanın en iyi 15-20 oyuncusundan birisine sahipsin. Göz göre göre satıyorsun ancak. Olacak iş değil bence.
Aynen katılıyorum. Gerçekçi düşünen taraftarların daha fazla olması dilğiyle..
Eğer Selçuk,Hamit,Mehmet Ekici,İlkay bunlardan 3ünü alabileceklerse Ardayı satsınlar aksi takdirde Ardanın satılması bile bile intihar olur
ikisini alalimda ucuncuye sonra kafa yorariz.
arda avrupada oynayacak kapasite de bir oyuncu değil artık
Süper Ligdeki performansı pek dikkate almıyor Avrupalı...25 yaşındaki Tuncayın bu ligde en efektif futbolcu ve bonservisi elinde iken ancak 5. sınıf İngiliz ekiplerinden teklif alabildiğini,Anelkanın isteksiz-hayal kırıklığı yaratmış haliyle,Meiranın fiyasko performansı sonrası kar edilerek satılabilmiş olmalarını,Mehmet Topalın bizdeki son 2 sezonki berbat performansını bir düşünürseniz hak vereceksiniz...Potansiyel gördükleri adama parayı basıyorlar ki Arda da o potansiyelin olduğunu,fiziksel olarak iyi durumda oldukça Dünyanın her takımında yıldız karakterinde rol alacağının hesabını yapmış olabilirler pekala...
Hakikaten inanan var mı bu haberlere?
Gazetelerin bir numaralı gündemi Arda.
Ondan sonra manşetlerden inmiyor deniyo.
Bu gün fotomaç gazetesinde haber var. Neymiş Arda herkese Atletico Madrid'le anlaştım diyormuş.
Hep aynı taktik. Hakan Şükür çıkar Arda aslında sakat değil diye bi tarafından uydurur.
Zaten Hakan'a açıklamayı yaptıran neresiyse bir gün sonra Arda'nın doktorunun ağzından çarpıtılmış bi haber yayınlar ve Arda sakat değil diye insanları kandırır. Sonra Galatasaray klübü doktoru Arda'nın sakatlığına dair çıkar uzun uzun konuşur bu da her gün boy boy Arda haberi yapan medyada nedense doğru dürüst yer bulmaz.
Bi hafta önce Chelsea ile anlaşmıştı Arda
Şimdi bi Atletico Madrid haberi yaptılar.
Sonra zaten Avrupa'da bir çok isteyeni yıllardır olan Arda'nın menejerine sordular, oda bırakırsa Galatasaray yönetimi gidebilir dedi. Sonra bunu Galatasaray yönetimi bırakırsa Arda gidecek diye yazdılar. Bi gün önce Atletico Madrid ismini ortaya attılar. Şimdi de kaynaksız sallama haberlerle bunun doğrultusunda haber yapıyorlar. 2 senedir senaryo bu. Arda sezon sonu Galatasaray'da kalacak. Adnan Polat Arda'yı öyle 11 milyon dolara falan satmaz. Gökhan Gönül bile 15 milyon EU ediyoken 1 sene beklerler adam değerini bulur, hatta 1 sene daha beklerler şampiyonlar liginde oynatırlar. Ondan sonra satarlar.
Batu sen bu ardanin yalanlamasina inandinmi arkadasim?
allah kolaylik versin
yalanlamasa bahriye daha az inanirdim
Yine Fail oldun Serdar abicim. :sad007:
"Haberleri şaşkınlıkla izliyoruz"
Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan'ın önümüzdeki sezon için Atletico Madrid ile anlaştığı yönündeki iddialar İspanyol kulübü tarafından yalanlandı.
AS gazetesi, Atletico Madrid Kulübü kaynaklarına dayanarak verdiği haberde, Türk basınının Arda'nın Atletico Madrid'e geleceği yönünde ısrarlı haberler yapmasına karşın kulüp yönetiminin bunu kesin bir dille yalanladığını yazdı.
Arda'nın Atletico Madrid'e geleceğine ilişkin iddiaların geçen sezon da çıktığı ve yeniden gündeme getirildiği ifade edilirken, İspanyol kulübünün haberleri ''şaşkınlıkla'' izlediği belirtildi.
Bu arada, Atletico Madrid'in gelecek sezon için kadrosuna katmak istediği futbolcunun Fransa'nın Lille takımında oynayan Fildişi Sahilleri'nden Gervinho olduğu öne sürüldü. Sağ forvette oynayan 23 yaşındaki futbolcuyla Atletico Madrid dışında Liverpool ve Arsenal takımlarının da ilgilendiği kaydedildi.
Ntvspor