Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda, A.Madrid'e transfer oldu

bence ntvspor milleti gaza getirdi resmi sitede saat 21:30 civarı görüşmelere başlandı açıklaması var ntvsporsa 19:30 da ardayı çokdan satmıştı bile :))) bu dakikadan sonra gider zaten ama bu haberleri neye dayanıp veriyorlar merak ediyorum.

neyse gitti gidiyor derken bu yılan hikayeside son buldu artık gına gelmişti zaten gitmesine çok sevindim inşallah eski arda olmayı başarırda bizleri gururlandırır.

Bence çok iyi bir karar.Adam kafa olarak bitirmişti zaten,herifçioğlunun dediği gibi;''Hayırsız .... hayırsız evlat ...'' misali.

Daha iyi bir yerli bulabilirmiyiz bilmem ama,Arda oyunu çok yavaşlatıyordu.Tek başınalık yapmaya devam ediyordu.Pas alıverişinde çok zayıftı.Bir çoğunuz saydırıyordur bana eminim,ama ben hiç üzülmedim.

Bu konu da sonsuz haklısın ben böyle düşünüyorum.Ama onun kalitesinde yerli yok yabancı alıcaklardır mutlaka

samimi bir sekilde bir sey soracam

bak bende cok uzuntuluyum

yani Ardanin Galatasarayda kalmasini cok istiyordum

Oglenden haberi aldigimda Hatta Seref Aydindan aldikdan bu yana cok uzgunum

Biliyorum sende usgunsunde

amma samimi olarak soyluyorum kusuruma bakma

infonda yazilan yas rakami dogrumu?

Haftasonları hariç yazılmış :)

atletico forum adresi bilen var mı

Bu gidişin bana Tugay’ı hatırlattı.Avrupada başarılı oldu fakat onu vareden takımda UEFA ve SUPER Kupa kaldırmak ona nasip olmadı.

Biz eminiz yine baharlar gelecek.Yine güzel günler gelecek.Bu takım yine büyük zaferler yaşayacak yaşatacak ama sen olmayacaksın...

Ben sana hiçbir zaman büyük kaptan demedim çünkü bu takımdan ne kaptanlar gelip geçti.Bulunduğun dönemde Galatasaray hangi başarılara erişti ki büyük kaptan oldun?En basitinden hangi Fener maçında oynadın?Hangi fener maçını kazandırdın?Git bakalım Arda...Yolun açık olsun.Allahım yolunu açık etsin.Benim için büyük Kaptan Metin Oktay^dır Bülent KORKMAZ’dır.

Galatasaray topçusu Bülent Korkmaz'dır. Song'dur,İliç'tir...

Liverpool maçında Arda'nın varlığı da yokluğuda birdi ama gayet güzel bir oyunla galip gelmeyi başardık. Arda Galatasaray'ın önemli bir oyuncusuydu ama o gitti diye kepenkleri kapatıp gidicez diye birşey yok her şey güzel olacak ben buna inanıyorum.

bana iki kişi lazım

ele ele tutuşcaz

SE_LE_NA

selena selena

diye imdat çağıracağız..

şaka bi yana

canım çok sıkılıyor be

Bi gün giremedik foruma Arda gitmiş. Hayırlı olsun demekten başka elimizden birşey gelmez.Yerine kaliteli bir oyuncu(yerli olursa daha makbul) gerekli.FT taktiğine göre oraya bir oyuncu ayarlayacaktır.Sağ kanadımız güzel şeklini almışken, sol kanat yol geçen hanı artık.oraya çok sağlam bir oyuncu gerekli .Artık sağ bek değil sol bek ve sol açık istiyoruz.

Kaptanımız kim olacak ki?

Elveda Kaptan gitmek için yanlış zamanı seçtin, umarım yine bu kutsal formayı giyersin...

Arda Galatasaylı bir topçu, Bülent Korkmaz , Metin Oktay, Hakan Şükür, Fatih Terim vs. ise Galatasaray'ın büyük kaptanları olarak yazılacak tarihe!

ardayı kaptan yapan adnan polat :o adam iyi niyetle bir şey yapınca bile hata yapıyor :D

gkmnozdmir Gökmen Özdemir

Arda gittikten sonra en büyük kreatif oyuncu adayı Arshavin.. Bonservisi 13 milyon euro.. Terim forlan+reyes paketini veto etti..

Geri
Üst Alt