Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda, A.Madrid'e transfer oldu

Ne Arshavini? Etiket oyunculardan kazık yemeye bayılıyoruz?Arshavinden daha iyi keşfedilmemiş o kadar çok futbolcu var ki

ulan gidecekesen baştan gitcem desene ne diye bekliyorsun ağustosu !!!:sopa:

daha yeni geldi.Sırf bundan dolayı kazan kaldırır yerliler. ben bile yakışacağını bile bile vermem kaptanlığı.

kim kazan kaldıracak yerlilerden

bi tek servet yapar ki onda da kişiden bağımsız kazan kaldırma potansiyeli var

[video=youtube;mksgREKNiMg]https://www.youtube.com/watch?v=mksgREKNiMg&feature=fvwrel[/video]

hadi beyler biz galatasarayliz herkes gider biz kaliriz cunki biz galatasarayliyiz

Artik Madrid'de Nuri, Hamit ve belkide Oezil ile vakit gecirir.

Burdan gelen parayı arshavin'e verirsek çok boş bir hamle olur potansiyelli birini alalım yeter artık hep işi bitmiş son yıllarını oynayan adamları alıyoruz.

1-2 yıllık oyuncu değil ileri de satıp tekrar para kazanabileceğimiz bir oyuncu alsınlar çark böyle dönüyor

arshavin gelirse arda'a bir daka gittigi icin üzülmem

Belçika maçında Burak'a gol attırdıktan sonraki garip hareketleri zaten gideceğinin belirtisiydi. İyi futbolcu ama gereğinden fazla duygusal ve alıngan. Bence gitmesi milli takım açısından iyi olur. Hamit, Nuri, Topal ve Arda... Umarım başka futbolcular da gider ve başarılı olurlar.

Arda'nın gitmesi Berkin'in önünü açtı bence.. Yoksa o da kaybolup gidecekti.

Herşeyden önce Galatasaray'a da Arda'ya da hayırlı olsun. Umarım iki taraf da bu işten karlı çıkar.

Gelelim konuya. Yazacaklarımı tabi ki taraftar gözüyle yazıyor olacağım. Belki futbolcu olsaydım Galatasaraylı dahi olsam kulübe çalışıp para kazandığım şirket gözüyle bakabilirdim, kazanç ve farklı idealler işin içine girince bugüne göre farklı da düşünebilirdim. Bilemiyorum ama bugünkü aklımla şunları diyorum;

Türk futbolunun yükselen değeriyim, iyi bir kulüpte gerçekten iyi bir ücrete futbol oynuyorum. Bulunduğum takımın kaptanıyım ve o takım yaşadığım ülkenin Avrupa'ya bakan penceresi ve iki Avrupa kupası kazanmış tek kulübü. Açıkcası vitrinde olmak oradan belki Barcelona, Manu, Milan gibi üst seviye takımlara gitmek bir futbolcunun idealleri arasında olabilir. Ancak ayağıma bu kadar kırmızı halılar seriliyken vitrine çıkmak için ağır olduğum yerden ayrılmak yerine bulunduğum takımı Galatasaray'ı vitrine taşımaya tercih eder onun için uğraş verirdim. A. Madrid'te bir Avrupa kupası kazanmak, Milan ile bir Şampiyonlar Ligi kazanmak daha olağan birşeyken bunları Galatasaray ile başarmak olay olur ve bence bu başarının içindeki en büyük parçada olmak bana gurur verdi.

Futbol sadece futbol değildir kendine göre inanılmaz dinamikleri vardir. Bugün dünya futbolu denilince akla ilk sırada hep iki isim gelir. Maradona ve Pele.. Tartışması çok su götürür niyetim o değil ancak Pele'yi hep yapmacık ve fazla politik bulurken Maradona'yı bir futbol sever olarak rahatlıkla bağrıma basabiliyorum. Milli takımda yaptıkları, tek başına bulunduğu takıma şampiyonluklar kazandırması, Napoli gibi bir takıma transferi, İtalya'da başardıkları onun bilinen futbolcu kalıplarının dışına taşırıyor.

Arda'nın gittiğimde takımda başarılı olmasına ancak ve belki Türk olması sebebiyle sevinirim ama açıkca ifade etmem gerekirki Galatasaraylı olarak asla sevinmem. Ben x,y,z takımlı değilim tüm evrende tuttuğum tek takım var bunun adı Galatasaray. Sadece ve sadece Galatasaray'ın başarısıyla gurur duyar gerçek anlamda mutlu olurum.

ve son olarak Emenike eğer 10 milyon Euro'ya transfer olabiliyorsa, Arda 12 milyon Euro ile ucuza gitmiştir.

Güle güle Arda, başta söylemeyen,en zor anında takımını yalnız bırakan bir adamın benim kulübümde işi yok.Yolu açık olsun ama dönmesini istemem.İsterse gitsin kuşlarda oynasın :)

Biraz aklı başına gelir İspanya'da oynayabilmek için koşmayı hatırlar,hatırlamazsa sahadan silerler,bu kadar basit.

Porto, Manchester hangi futbolcunun arkasından ağlamış. Manchester Beckham, Ronaldo yu kaybettiler her zaman şampiyonlar.

Saçma sapan hadsizce yorumlar yapıyorsun. Yaş rakamı elbette ki doğru.

Üzgün ve kızgın olduğumda doğru. Ben Ardayı elbette ki suçluyorum bu olayda. Ama daha çok yönetimi suçluyorum. Benim düşüncem bu, düşüncelerimi sana beğendirmek zorunda değilim. Böyle bir kaygım da yok. Yabancı sınırlamasının 6 olduğu bir ülkede en kaliteli yerli oyuncunu "E gitmek istiyor, sözleşmesi var ama gitmek istiyor" diye bence satmamalısın. Gitmek isteyen adamı zorla tutamazsın diyorsun, adam zaten gitmek istediğinde tutamaycaksan neden sözleşme yapıyorsun. Arda Turanı satmak demek yerine yabancı almak demek, yerine yabancı alınması demek, 1 fazla yabancı kontenjanı kullanmak demek, 1 fazla yabancı kontenjanı kullanmak demek Gökhan Zan' ın, Hakan Balta' nın oynaması demek. O zaman kimse şikayet etmesin, Servet oynuyor, Zan oynuyor, Ayhan oynuyor diye. 2 sene sonra bedavaya gidermiş, Ardadan gelecek 12 milyonla ihya olacak sanki Galatasaray.

yok siz taraftarsiniz boyle dusunuyorsunuz

bende orda oturanlar iyiki sizingibi dusunmuyorlar

Gidene kal diyemezsin

gelecek yilbedelsiz gitseydi burda sen degil bu kez her kes sallayacakti

Geri
Üst Alt