Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda Turan resmen Atletico Madrid'te

Ahmet Bulut'un bizde baska topçuları var mı? Bu adi adamada yol verilsin artık menajermiş Şerefsiz adam....

DÜRÜST: KALMASINI İSTEDİK AMA ARDA'NIN KARARINI ANLAYIŞLA KARŞILADIK

ALİ DÜRÜST: ARDA İÇİN HER TÜRLÜ KOLAYLIĞI SAĞLADIK

bir de yönetime laf söylüyorsunuz adam gitmek istiyor bir de zorlamı tutacağız.

Cevap: Arda resmen A.Madrid'e transfer oldu

Arda bizim gibi Galatasarayli, fenere gitmez. Emre gibi bizi para icin satmaz. Madridde alacagi para 2,5, bizde kalsaydi 3,5 alacakti.

İleride ne olacağını bilemeyiz, kulübüyle bonserviste anlaşırlar, çok da abartı bir yıllık ücret verirler sırf almak için.

O kadar güvenme bence. Ben güvenmiyorum açıkçası.

Cevap: Arda, A.Madrid'e transfer oldu

Bir Galatasaraylı olarak, Galatasaray'ın yetiştirdiği oyuncunun kaptan olduğunu bilmen gerekir sanırım.[/QUOTE

Allah allah ne zamandan beri böyle oluyor güzel kardeşim. 29 yaşındayım ama böyle bir şart duymadım. Atletic bilbao yu destekleyip, bask bölgesinde yaşıyoruz da benim mi haberim yok. Takım da liderlik vasıflarına sahip, karizması ve devamlılığı olan en eski futbolcu kimse o kaptan olur. Sarp alt yapıdan yetişse onu mu kaptan yapacaksınız.

bir diğer kızdığım nokta ise; sol kanatta oynayacak oyuncu kalmadı Arda'nın gidişi ile.İyi kötü bir Culio vardı onuda verdin. aydın ve emre çolak'a mı kalıcaz. En az iki kişi alınmalı solda oynayacak diye dünüyorum. (biri forvettede oynayabilmeli hatta)

bir diğer kızdığım nokta ise; sol kanatta oynayacak oyuncu kalmadı Arda'nın gidişi ile.İyi kötü bir Culio vardı onuda verdin. aydın ve emre çolak'a mı kalıcaz. En az iki kişi alınmalı solda oynayacak diye dünüyorum. (biri forvettede oynayabilmeli hatta)

Emre Çolak solda oynayamıyor, Aydın'ı zaten futbolcu olarak görmüyorum.

Acil transfer şart oldu oraya Arshavin mi olur artık, bonservis ödenip alınacak, çok net.

Hayirli ugurlu olsun Yakisir koçuma..

Bence çok ucuza gitti.. Arda gibi birinin yerini yerli bir oyuncu ile doldurmak imkansiz.. Yabanci alacaksin o kalitede

Bir oyuncu en az 12 mil. Euro..

Çok ucuza gitti Arda..

Ali Dürüst: Arda'dan burada kalmasını istedik ancak Avrupa'da yaşamayı tercih etti. Arda bundan sonra hayatına orada devam edecek.

Ali Dürüst: Kapımız kendisine her zaman açık. Bu O'nun için parasal bir olay değil, dışarıda hayatına devam etmek istiyor

nkucukk ali naci küçük

altunterim tarafından

2.başkan ali dürüst ve atletico kulübü sahibi gil tokalaşarak les ottomans otelinin önünde birlikte basına poz verdiler

Cevap: Arda, A.Madrid'e transfer oldu

Bir Galatasaraylı olarak, Galatasaray'ın yetiştirdiği oyuncunun kaptan olduğunu bilmen gerekir sanırım.[/QUOTE

Allah allah ne zamandan beri böyle oluyor güzel kardeşim. 29 yaşındayım ama böyle bir şart duymadım. Atletic bilbao yu destekleyip, bask bölgesinde yaşıyoruz da benim mi haberim yok. Takım da liderlik vasıflarına sahip, karizması ve devamlılığı olan en eski futbolcu kimse o kaptan olur. Sarp alt yapıdan yetişse onu mu kaptan yapacaksınız.

Ayhan olur kaptan :o

Arda Turan'ın Transferi Konusunda Anlaşma Sağlandı

Profesyonel Futbolcumuz Arda Turan'ın Atletico de Madrid'e transferi konusunda mutabakata varılmıştır. Taraflar, Atletico Madrid'in bu transfer karşılığında Galatasaray A.Ş.'ye 12.000.000 Euro transfer bedeli ve 1.000.000 Euro bonus ödemesi yapması ve Arda Turan'ın bir Türk Kulübüne transferi halinde Galatasaray A.Ş.'ye öncelikli alım hakkı tanınması konusunda anlaşmışlardır.

Galatasaray Sportif AŞ

Profesyonel Futbolcumuz Arda Turan'ın Atletico de Madrid'e transferi konusunda mutabakata varılmıştır. Taraflar, Atletico Madrid'in bu transfer karşılığında Galatasaray A.Ş.'ye 12.000.000 Euro transfer bedeli ve 1.000.000 Euro bonus ödemesi yapması ve Arda Turan'ın bir Türk Kulübüne transferi halinde Galatasaray A.Ş.'ye öncelikli alım hakkı tanınması konusunda anlaşmışlardır.

Galatasaray Sportif AŞ

Ali Dürüst: Arda'dan burada kalmasını istedik ancak Avrupa'da yaşamayı tercih etti. Arda bundan sonra hayatına orada devam edecek.

Ali Dürüst: Kapımız kendisine her zaman açık. Bu O'nun için parasal bir olay değil, dışarıda hayatına devam etmek istiyor

Sinem'in gaz vermesinin de payı büyüktür tahminimce.

Galatasaray Sportif AŞ

Bu iyi oldu işte.

arda 1 sezon daha kalsaydı yine10 gol 20 asist yapardı en az

milli takım avrupa kupasına katılınca orada da iyice parlayıp 20 milyon euro gibi bir paraya satılabilirdi

o yüzden ardaya kızmak her Galatasaraylının hakkı

ama yönetime kızmak gereksiz çünkü adama yıllık 3.6 milyon bile teklif etmişler daha ne yapsınlar

Geri
Üst Alt