Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda Turan resmen Atletico Madrid'te

adama kal diyorlar illa gidicem diyor sonra ben bu adam gitti diye üzüleceğim ha ? inşallah oradan fenere gidersin arda.

Ali Dürüst: Arda'dan burada kalmasını istedik ancak Avrupa'da yaşamayı tercih etti. Arda bundan sonra hayatına orada devam edecek.

Ali Dürüst: Kapımız kendisine her zaman açık. Bu O'nun için parasal bir olay değil, dışarıda hayatına devam etmek istiyor

--kaçmayı tercih etti,kötü oyunun devam etmesi halinde başına gelecekleri biliyordu.liverpool maçını seyredenler farkettimi ama takımda en etkisizlerden biriydi.çünkü takımın kalitesi baya arttı..benim tamamen kişisel yorumum

Profesyonel Futbolcumuz Arda Turan'ın Club Atletico de Madrid, S.A.D.'ye transferi konusunda mutabakata varılmıştır. Taraflar, Club Atletico de Madrid, S.A.D.'in bu transfer karşılığında Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'ye 12.000.000 Euro tutarında transfer bedeli ve 1.000.000 Euro tutarında bonus ödemesi yapması ve Arda Turan'ın bir Türk Kulübüne transferi halinde Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'ye öncelikli alım hakkı tanınması konusunda anlaşmışlardır.

bu kadar hızlı kap açıklaması görmedim:D

Vay be... Çok kızdım laflar saydım ama ağlattın beni koca kafa inşAllah sakatlıksız çok güzel sezonlar geçirirsin... Ahmet Bulut denen malında ALLAH belasını versin!

Cevap: Arda, A.Madrid'e transfer oldu

Karizma ve devamlılık diyorum. Bu şu anki karoda bence Baros, Elmander, Ujfalusi olabilir. Yeniler ama vasıfları müsait. Sabri, Servet olmasın da

Karizma ve devamlılığa katılıyorum ama bi kaptanın takımını tanıması gerekmez mi? Baros bir nebze, Elmander ve Ujfa bu sene geldi. An itibariyle kaptanlık için 4 aday var. En güçlüsü Sabri bence, Ayhan, Servet ve Baros da arkasından gelir. Acı ama gerçek..

Bir yaşıma daha girdim, kim bu yazıları yazıyor? Kim bu resmi sitenin editörü? Bonus 1m€ nedir ? içeriğini yazarsın "deveye hendek atlatması halinde 1m€ daha ödenecektir v.s" . Bonus ödemesi.. İlginç

NTVsporun Arda klibi harikaydı gözlerim yaşardı !

Ulan insan bi Galatasaray formalı golünü vermez mi nasıl adamlarsınız

Resmi açıklamada geldi geçmiş olsun Güle güle Kaptan !

Cevap: Arda, A.Madrid'e transfer oldu

Karizma ve devamlılığa katılıyorum ama bi kaptanın takımını tanıması gerekmez mi? Baros bir nebze, Elmander ve Ujfa bu sene geldi. An itibariyle kaptanlık için 4 aday var. En güçlüsü Sabri bence, Ayhan, Servet ve Baros da arkasından gelir. Acı ama gerçek..

Tamam da bu adamların kaptanlığı takıma zarar verir. Bu daha kötü. Kimsenin saygı duymadığı, herkesin .aşşak geçtiği Sabrinin kaptanlığını istemem.

NTVsporun Arda klibi harikaydı gözlerim yaşardı !

Ulan insan bi Galatasaray formalı golünü vermez mi nasıl adamlarsınız

Arda gitti diye son dakika haberi yaptılar, üstüne Güntekin neden gittiği açıklamasında, Felipe Melo ve Selçuk Arda'dan daha çok para alıyor diye gitmek istedi yoksa Avrupa'yı istediğinden değil dedi. Ne bekliyorsun ki bu laflardan sonra?

Evet resmen gitti artık. Hayırlı olsun diyorum. MAçlarını izlemeye çalışacağım. İnşallah kendini geliştirirsin ve daha da büyük takımlara gidersin kaptan. :(

aha bak bu olmadi...

Geri
Üst Alt