Tolga Açıkgöz
Tecrübeli Üye
- 27 Kasım 2008
- 6.672
- 1.277
- 1.918
Cevap: Arda Turan resmen Atletico Madrid'te
Ne Real ne Barça , Forza Atletico
Ne Real ne Barça , Forza Atletico
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimse senin gibi olamadı be metin oktay![]()
Zamanin da METIN OKTAY da gitti, bos ver kanka bu kadar üzülme, herkes gelip gecici, Galatasaray aski kalicidir.
ucuz bir fiyata gitti ama gitmek istediği için yönetim bıraktı.
arda işin gerçeği son şike olayları vs yüzünden hem türk futbolunun hemde kendisinin değerinin düşeceğini düşündü zira fener ve bjk küme düşerse zaten şampiyonluğun tek favorisi biz olacakdık.Fakat arda kronik sakatlıklarını düşünmeden gitti zira arda gene kasık sakatlığı yaşarsa madridde çok oynayamaz.gittiği takımda çok kötü bir takım,zor adapte olacak,kendini göstermekde zorlanacak.birde sakatlık yaşarsa hüsran yaşar.bence arda 1 yıl kalıp öyle gitmeliydi ama kafaya koymuş gidecem diye..
Bizden nice oyuncular gitti ama başarılı olamadı,tek hatırladığım tugaydır oda en üst seviyede 30 yaşında avrupaya gitti 10 yılda top oynadı bırakdı.
geriye kalan büyük oyuncularımız hakan şükür gibi ümit davala gibi ve nisapeten emre gibi oyuncular tutunamadı.bir dönem hasan şaşda çok çekti transfer olaylarında ama oda gördüki yapamayacak yuvada kaldı.Bırda yıldız mevkisinde iken gidip başarılı olamamak ağır gelir ardaya dolayısı ile içinde buluduğu durumları düşünerek ben ardanın başarılı olacağını düşünmüyorum.Çok inişli çıkışlı bir kariyeri olacak artık...