Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda Turan resmen Atletico Madrid'te

Arda'nın işi çok zor. Geçen sezon ayağı doğru düzgün topa değmedi. Sakatlıktan çıktı, tam randıman veremeden, fizik eksiğini kapatamadan lig bitti. Tatilde kilo aldı. Kondisyonu yerlerde sürünüyor, fiziksel olarak hala hazır değil. Bu haliyle Atletico'da oynaması mucizelere bağlı bana kalırsa. Bu şartlarda 12 milyon Euro'yu vermelerinin tek sebebi Agüero'dan aldıkları 45 milyon Euro'dur. Arda son iki sezon adam gibi top oynasaydı, veya bu sene kalmayı tercih edip takımı şampiyon yapsaydı, en az 20-25 milyon Euro'dan giderdi. Değerinin en düşük olduğu zaman gitti, daha doğrusu havada kaptılar. Bu sene ne kadar oynayacağını merak ediyorum. Eğer oynayamazsa gelecek sene geri dönmenin yollarını arayabilir. Ne olursa olsun Arda canımızdır, sonuna kadar yanındayız, destekleriz, o ayrı.

çok yazık çok inanılmaz burukluk var içimde sankiş sevgilimden ayrılmış gibi heryerde arda turan var üzülmemek elde değil..arda resmen sattın gittin bizi şimdi yapılırmı böyle taraftar orda bulamazsın bu sene başka olucaktı ama yanlış seçim ... yeri dolmaz ardanın kim gelse 10u arıcaz

kimse senin gibi olamadı be metin oktay :(

Cok severim, cok iyi oyuncu idi. Tam bir Galatasaray'liydi. Ama cok DUYGUSALDI. Her Seyden etkileniyor ve Futboluna yansitiyordu, buda etkisiz bir Arda Turan ortaya koyuyordu. O yüzden gitti ve kendine de bize de prestij katti, para kazandirdi. Yerine onun yetenegine yakin bir oyuncu almaliyiz. Acigini pino gibilerle degil KEITA gibilerle kapamaliyiz. O zaman biz de Arda da mutlu olur

"Turkey is not Europe" diyen bir taraftar toplulugunun karsısına cıkacaksın be Arda...

Zamanin da METIN OKTAY da gitti, bos ver kanka bu kadar üzülme, herkes gelip gecici, Galatasaray aski kalicidir.

valla üzümemek elde değil hiç beklemezdim kaçar gibi gitti resmen ve daha az paraya nolcaksa anlamıyorum bu futbolcuları okan buruk emre b gibi bırakıp gitme hevesleri var ama arda turandan beklemezdim hiç sözde galatasaraylı çıktı adam

Mümkün olduğunca Arda videosu izlemiyorum izleyince içim buruklanıyor

[video=youtube;C7mjwKQoEdg]https://www.youtube.com/watch?v=C7mjwKQoEdg[/video]

Kimler girdi senin kanina ...

Atletico forumda birisi ARDA simdi bizim oyuncumuz GSliler kendi forumlarina gitsin diye yasmis.

Vallaha baya agrima gitdi bu yazi.

Avrupalilar biz türklerden nefret ediyorlar Dinimizi kufür ediyorlar Biz de salak gibi.

AVRUPA AVRUPA diye inliyoruz.

Sanki b.. var orda .

Kendi oyuncularimiz bile Avrupaya gitmek istiyorsa TR de kalmak istemiyorlarsa Taraftarlara ve medyaya cok cok is düsüyor ve millet tavrini degistermesi gerek ve kendi degerlerine sahip cikmali.

Yolun açık olsun kaptan. Dogru bir karar burda kalsaydı geçen seneki gibi sakatlık yaşasaydı yine denilecekti yok Sinem den vsvs.. Ayrıca gittigi lig La Liga tüm dünya izliyor orayı... Galatasaraylı olabilir ama her insanın idealleri vardır Ardanında hayali Avrupaydı gitti Allah utandırmasın İnşallah başarılı olur gögüsümüzü kabartır orda...

Çok farklı duygular yaşıyor insan. Hatasıyla, eksiğiyle, fazlasıyla, her şeyiyle Arda bizim çocuğumuzdu. Ancak istemeyerek de olsa Galatasaray'a zarar verdiği dönemler de oldu. Umarım her şey gönlünce olur.

Şunu unutmamak gerekir, hiç kimse ama hiç kimse yeri doldurulmaz değildir. Yeni Arda'lar da çıkarırız, buluruz. Ama hep Galatasaraylı kalsın isterim.

Bazı şeref yoksunları gibi döndüğünde fb'ye gitmesin yeter.

ucuz bir fiyata gitti ama gitmek istediği için yönetim bıraktı.

arda işin gerçeği son şike olayları vs yüzünden hem türk futbolunun hemde kendisinin değerinin düşeceğini düşündü zira fener ve bjk küme düşerse zaten şampiyonluğun tek favorisi biz olacakdık.Fakat arda kronik sakatlıklarını düşünmeden gitti zira arda gene kasık sakatlığı yaşarsa madridde çok oynayamaz.gittiği takımda çok kötü bir takım,zor adapte olacak,kendini göstermekde zorlanacak.birde sakatlık yaşarsa hüsran yaşar.bence arda 1 yıl kalıp öyle gitmeliydi ama kafaya koymuş gidecem diye..

Bizden nice oyuncular gitti ama başarılı olamadı,tek hatırladığım tugaydır oda en üst seviyede 30 yaşında avrupaya gitti 10 yılda top oynadı bırakdı.

geriye kalan büyük oyuncularımız hakan şükür gibi ümit davala gibi ve nisapeten emre gibi oyuncular tutunamadı.bir dönem hasan şaşda çok çekti transfer olaylarında ama oda gördüki yapamayacak yuvada kaldı.Bırda yıldız mevkisinde iken gidip başarılı olamamak ağır gelir ardaya dolayısı ile içinde buluduğu durumları düşünerek ben ardanın başarılı olacağını düşünmüyorum.Çok inişli çıkışlı bir kariyeri olacak artık...

A.Madrid in La Liga da şampiyonluk şansı varmıdır ki

orayı tercih etti Arda

boğulcaksan okyanusta boğul

Namın yürüsün

:(

ucuz bir fiyata gitti ama gitmek istediği için yönetim bıraktı.

arda işin gerçeği son şike olayları vs yüzünden hem türk futbolunun hemde kendisinin değerinin düşeceğini düşündü zira fener ve bjk küme düşerse zaten şampiyonluğun tek favorisi biz olacakdık.Fakat arda kronik sakatlıklarını düşünmeden gitti zira arda gene kasık sakatlığı yaşarsa madridde çok oynayamaz.gittiği takımda çok kötü bir takım,zor adapte olacak,kendini göstermekde zorlanacak.birde sakatlık yaşarsa hüsran yaşar.bence arda 1 yıl kalıp öyle gitmeliydi ama kafaya koymuş gidecem diye..

Bizden nice oyuncular gitti ama başarılı olamadı,tek hatırladığım tugaydır oda en üst seviyede 30 yaşında avrupaya gitti 10 yılda top oynadı bırakdı.

geriye kalan büyük oyuncularımız hakan şükür gibi ümit davala gibi ve nisapeten emre gibi oyuncular tutunamadı.bir dönem hasan şaşda çok çekti transfer olaylarında ama oda gördüki yapamayacak yuvada kaldı.Bırda yıldız mevkisinde iken gidip başarılı olamamak ağır gelir ardaya dolayısı ile içinde buluduğu durumları düşünerek ben ardanın başarılı olacağını düşünmüyorum.Çok inişli çıkışlı bir kariyeri olacak artık...

saydığın oyuncular intere gitti. Direk zirveye ulaştılar ama orada ne yapacaklarını bilemediler. Eğer arda gibi küçük bir takımda yurtdışı yaşamına alışıp büyük takıma gitselerdi daha iyi olabilirlerdi. Arda'nın tercihi benim gözümde olumlu.

Yolun açık olsun #66. Birgün gelirsen yine biz buralARDAyız..

Millet arda gitti diye ağlayacak nerdeyse....

Gittiği çoook iyi oldu çok sevindim 12m€ çokta iyi para orda top falanda oynayamaz...

Takım komplede gitse yine Galatasaraylıyız şimdi 3 tane iyi transferler süper futbol oynarız..

[video]https://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/bir-arda-turan-klibiSXTVQ22679SXQ[/video]

:sad007: :sad007: :sad007:

Geri
Üst Alt