Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda, Galatasaray'dan ayrılmak istiyor

Insanla insan gibi adamlada adam gibi konusurum.

Arda bizim takimimizin yildiz futbolcusu degildir. Hic bir zaman olmamistir, olamiyacaktir. Ha buda tartisilabilir, herkesin "yildiz" bakis acisi farklidir.

Ayrica benim yorumuma iyi bak, oku, algila, anla, ve ona göre yorumunu yap. Eger anliyamiyorsan yorumunu yapma. Senin dedigin gibi gitsede rahatlasik dediginle, benim dedigimin arasinda dünyalar kadar fark var.

tamam sen ardaya iltifat ettin. arda yıldız futbolcu degildir. takımın yıldızları bam 3 lüsüdür:D

Arda giderse Fener medyası rahatlıkla kıçına kına yakabilir, ben dağıtıcam kınaları.

Taner Aşkın:"Arda´ya 12.5 Milyon Eoro´luk resmi teklif var"

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Taner Aşkın, kördüğüm olan Arda'nın transferi hakkında konuştu. Fubol Gündemi'ne konuk olan Aşkın, milli yıldıza İspanya'dan resmi bir teklif geldiğini ve teklifin de 12.5 milyo euro olduğunu açıkladı...

Ligtv.com.tr - VideoHaber - Resmi açıklama!

ardanin menejeri ardadan habersizmi demec veriyor bir bucuk senedir?

Abartıyorsunuz.

Kimse Galatasaraydan büyük değil giden giden işte o kadar Bir Renkdaşımda Arda Real Madride Gidebilir falan demiş.

O atletico madride Gider 2 sezon oynar ondan sonra Gelir malum takımda oynar,kanımca geçen sezon gitmesi lazımdı bayağı bi havalanmıştı falan filan

Bakıyorum çoğu renkdaşım değeri kaybettik kına yakın falan demiş kaybedenin kim olacağını hepimiz göreceğiz. Kimse Ne Arda Turan Ne Kewell Ne Baros Galatasaraydan büyük değildir formasının hakkını vermeyenlerin alayı gitmeli Galatasarayın kaptanı milli maçta oynayıp antalya maçında sahada gezicekse ki bu diğer adamlar içinde geçerli gitsin. Ardaya avrupada top göstermezler arda ancak Tr ligi futbolcusudur. Basının ne kadar şişirdiğini avrupaya gittiğinde göreceğiz.

Sonra gider aziz amcası para verir alır. Meselenin aslı budur

Giden gitmiştir.Gittiği gün bitmiştir.

Ben gideni değil giden beni kaybetmiştir. Güle Güle Arda yolun ve şansın hep açık olsun

Taner Aşkın:Ardaya ispanyadan teklif var..12.5M veriyorlar.

Ardayı şuanki yönetim satamaz..Yeni yönetimin kararı olacak.

Menejeri Emre'ninde menejeri ortalığı çok karıştırıyor.

Abartıyorsunuz.

Kimse Galatasaraydan büyük değil giden giden işte o kadar Bir Renkdaşımda Arda Real Madride Gidebilir falan demiş.

O atletico madride Gider 2 sezon oynar ondan sonra Gelir malum takımda oynar,kanımca geçen sezon gitmesi lazımdı bayağı bi havalanmıştı falan filan

Bakıyorum çoğu renkdaşım değeri kaybettik kına yakın falan demiş kaybedenin kim olacağını hepimiz göreceğiz. Kimse Ne Arda Turan Ne Kewell Ne Baros Galatasaraydan büyük değildir formasının hakkını vermeyenlerin alayı gitmeli Galatasarayın kaptanı milli maçta oynayıp antalya maçında sahada gezicekse ki bu diğer adamlar içinde geçerli gitsin. Ardaya avrupada top göstermezler arda ancak Tr ligi futbolcusudur. Basının ne kadar şişirdiğini avrupaya gittiğinde göreceğiz.

Sonra gider aziz amcası para verir alır. Meselenin aslı budur

Giden gitmiştir.Gittiği gün bitmiştir.

Ben gideni değil giden beni kaybetmiştir. Güle Güle Arda yolun ve şansın hep açık olsun

abartmayın diyene bakın. arda türkiye ligi futbolcusuymuş:) miili takımı sırtlayan birine bunu diyor. italya macında italyan defansını calıma dizen adama bunları diyor. dünya 3.lügünde büyük payı olan adama bunları diyor. biz kendi futbolcumuzu kücümsemeye nekadar meraklıyız. türkiye ligi futbolcusuymuş:D bencede abartmayın..

Sanki Arda=Maradona kardeşim bulur gelir birileri merak etme koskoca Galatasaray Hagiye kalmadı=Elanoya kalmadı Hakan Şüküre Kalmadı Ardaya kalcak.

Zaten top falan oynadığı yok yürüyor sahada alır koyarsın 1 adam oda yürür sahada arda gibi. Arada tek fark biri arda biri bilmemkim olur.

Hayret bi şey ya işte basın taraftarlar adamı hint kumaşı yerine koydu şimdi adamın burnu havalarda geziyor sanırsın gol kralı kendisi yada muhtesem bir sezon geçiriyor Emre Beleşoğlu yolunda hızla ilerliyor kendisi gidersede Galatasaray Değil Kendisi Kaybeder.

Taner Aşkın:Ardaya ispanyadan teklif var..12.5M veriyorlar.

Ardayı şuanki yönetim satamaz..Yeni yönetimin kararı olacak.

Menejeri Emre'ninde menejeri ortalığı çok karıştırıyor.

bu isler habersiz olmaz

menejerine tabikide arda ortaligi karistir diyor

abartmayın diyene bakın. arda türkiye ligi futbolcusuymuş:) miili takımı sırtlayan birine bunu diyor. italya macında italyan defansını calıma dizen adama bunları diyor. dünya 3.lügünde büyük payı olan adama bunları diyor. biz kendi futbolcumuzu kücümsemeye nekadar meraklıyız. türkiye ligi futbolcusuymuş:D bencede abartmayın..

Adam oynuyormu kardeşim ?

Bu sezon deki şu maçta oynadı gidince görürsün bakalım kaç maçta oynıycak hele yabancı sınırı varken ispanyada.

Milli takımı Arda sırtlıyor bir tek zaten hamitin Gökhan Gönülün Semihin katkısı 0 arda her maçı aldırıyor milli takıma nazar değmesin maşşallah.. 41 kere gidince izleyip göreceğiz bakalım bu adam sezonun başından itibaren gezdi durdu sahada koyarsın başka birini oda gezer.

Neyse Ben arda düşmanı falan değilim sadece parada ediliyoken hazır sat gitsin hint kumaşı değil bulunur.

Bu sezon deki şu maçta oynadı gidince görürsün bakalım kaç maçta oynıycak hele yabancı sınırı varken ispanyada.

Milli takımı Arda sırtlıyor bir tek zaten hamitin Gökhan Gönülün Semihin katkısı 0 arda her maçı aldırıyor milli takıma nazar değmesin maşşallah.. 41 kere gidince izleyip göreceğiz bakalım bu adam sezonun başından itibaren gezdi durdu sahada koyarsın başka birini oda gezer.

Neyse Ben arda düşmanı falan değilim sadece parada ediliyoken hazır sat gitsin hint kumaşı değil bulunur.

Arda bu seneye kadar hiç sezonda 3 4 maç kaçırdığını gördünüzmü?

Bi futbolcunun ciddi sakatlanma lüksü yokmu?

Kaka bu sene kaç maç oynadı?

Kimse bulunmaz hint kumaşı değildir,ama Arda zor bulunur bir hint kumaşıdır.

Ne güzel demişsiniz milli takımda Gökhan,Hamit,Emre yokmu diye,tek başına takımını sırtlayacak dünyada oyuncu yok

gittigi heryerde iyi oynar

hatta akilli davranirsa yildiz olur

ama bu gercek bizde yaptigi hatalari silmez ne yazikki

arda yokken milli takımda son3-4 macta türkiyenin golu yok git bak. ben ardaya maradona diyemem ama türkiye ligi futbolcusu hic demem. son 8 macta 6 gol ve asistler yapmış. belcika macından sonra bak bakalım biz gol atmısmıyız. miili takımda. tabi gökhan gönülün hamitin payları var. arda kendi gibi üst düzey futbolcularla yan yana oynasın katkısı yüzde 50 artar. GS Da ardanın yanında oynayacak adamların hepsini yolladılar. tamam gitsin diyelim bulunur diyosun. kim var mesela söyle. siz onuda göndermeye kalkarsınız merak etmeyin:) bizde öyle her istenildiginde arda gibi futbolcular cıkmıyor ne yazıkki. ben bitek arda icin sevinirim. gitsede rahatlasak laflarına uyus oluyorum. sanki arda takımı bozuyormuş gibi..

Arda bu seneye kadar hiç sezonda 3 4 maç kaçırdığını gördünüzmü?

Bi futbolcunun ciddi sakatlanma lüksü yokmu?

Kaka bu sene kaç maç oynadı?

Kimse bulunmaz hint kumaşı değildir,ama Arda zor bulunur bir hint kumaşıdır.

Ne güzel demişsiniz milli takımda Gökhan,Hamit,Emre yokmu diye,tek başına takımını sırtlayacak dünyada oyuncu yok

Tek başına takımı sırtlayacak oyuncu var; Arda.

Bakar mısınız Milli Takımı nasıl da sırtlıyor.

Biraz ihtiyacımız olan şey destek, destekleyemiyorsak bile eleştirirken kulağa su kaçırmamak, diri bir orta saha...

Siz o zaman görün Arda 'yı.

Cevap: Taner Aşkın:"Arda´ya 12.5 Milyon Eoro´luk resmi teklif var"

Satarsanız delisiniz.

Arda satılamaz.

A.Madrid yada Valencia anlaşılan..İnşallah Valencia'ya gider.

Gider, oralarda yapamaz. O tempoyu kaldıramaz, sakatlığı nükseder. 2-3 sene sonra fenerle arda transferi için kapışırız. Eğer ki başımızda iş bitiren paralı bi başkan olmazsa büyük ihtimalle Arda'yı fenere kaptırırız.

O fiyata çok rahat (!) Arda gibi adam buluruz Avrupa dan..Hemen satın.!!!

ovvvv süper money!! satıyorum satıyorum sattttım.

valla artık taraftara tavır yapan,artisitlik yapan,kendini takımın üstünde gören oyuncu takımda görmek istemiyorum.

Nerde 66 numaralı arda nerde şimdiki? Resmen 2 kat yavaşladı.Resmen kontra atak el freni.

Antalya dönüşü eli cebinde,surat bi karış,kafasında G.Saray'ı bitirmiş adam mı bu takıma kaptanlık yapacak?

Geri
Üst Alt