Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan Transfer Dedikoduları !

Arda bu paraya giderse Çakar'ı düşünemiyorum..5M etmez diyordu:mad:

O serefsizler bilincli asagiliyor Arda´yi zaten. Arda 2 sezondur fazla katki saglamadigi icin degeri yükselmedi hatta geriledi. 66 numarali Arda gibi oynamaya devam etseydi bugün degeri en az 25 Milyon Euro´ydu. Bu tripleriyle hem kendine zarar verdi hem bize kazik atmis oldu. Zor buluruz bi daha Arda yeteneginde bir futbolcu. Firsatlari degerlendiremeyen bir kulübüz maalesef.

insallah giderde kurtuluruz . galatasaray da kalmasi hem takima hem kendisine zarar

12,5 güzel para ama kullanabilene tabi. gidip stanculara 5,5 veren zihniyetle o 12,5 u da ziyan ederiz. bizim ne yapıp edip selçukla hamiti bu takıma kazandırmamız lazım bu sene. bunu yaparsak inanın bana ardayı çok aramayız. kanatlarda oynayacak türk ve yabancı oyuncu bulmak o kadar zor değil. en önemli sorunumuz orta saha. ve daha sonra da kaleye; istikrarlı, yedek kalmamış, kaliteli bir yabancı bulmak. bunları halledersek inanın bana sorunun %50 si hallolmuş olur. diğer 50 si de zamanla zaten hemen olacak iş değil. biz seneye bu takımdan şampiyonluk beklmeyelim, olursa işin balı kaymağı olur, önce oturmuş bir takım oluşturmak lazım

Bizim en önemli eksiğimiz 1 kaleci 2 bek 2 stoper 1 libero 2 orta 2 açık 1 forvet bunları aldıkmı tamamdır abi. 12,5 milyona Bank Asyadan hepsini alırız :-) tabi önümüzdeki sene muhtemel rakiplerine oyuncu verirlerse.

ulan sanki bizde bisürü iyi futbolcu varmış gibi gitsinde kurtulalım diyen insanlar var. bende isterim gitmesini avrupada oynasın basarılar kazansında. yeterince iyi olan adamı gönderdiler zaten. arda gidince nasıl kurtulcaz ben ona anlam veremedim. insallah yeni yönetim iyi futbolcular bulur. ardada avrupaya giderse insallah basarılı olur. hasan şaşı bülenti hakan şükürüde böyle taraftarlar yüsünden kaybettik. ardayıda yİYİN bişey olmaz. nekadar iyi topcumuz varsa gönderelim. aman kalmasın bizde iyi futbolcu günaha felan girmeyelim. bizim bazı taraftarlar bundan hoslanıyor..:)

Bizim en önemli eksiğimiz 1 kaleci 2 bek 2 stoper 1 libero 2 orta 2 açık 1 forvet bunları aldıkmı tamamdır abi. 12,5 milyona Bank Asyadan hepsini alırız :-) tabi önümüzdeki sene muhtemel rakiplerine oyuncu verirlerse.

Mahir Reyis Döktürmüş yine :)

Güzel tespitler.

12.5 milyonluk teklif varmış artık dedikodudan çıktı bu iş Taner Aşkın açıkladı.

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları

Şuraya tüm şevkimle yorum yazıyordum keyfim iyiydi ama şu 118 33 deki herif okadar canımı sıkıyorki hiç bir isteğim kalmıyor. :@

Cevap: Arda'ya 12.5 milyon euroluk resmi teklif..

real madrid,atletico madrid veya valencia.

Cevap: Arda'ya 12.5 milyon euroluk resmi teklif..

mehmet topuz kadar mı değeri yani

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları

Resmi siteye koyarlar bir "Mr. Delnan"li resmi belgeyi.

Geri
Üst Alt