Ne yanisi reis? Ben kendimi koyuyorum onun yerine, akranım sonuçta. Ben bu kadar vitrin sahibi olsam kusura bakmayın ama egonun kralı olurdu. Teksiniz yahu, başka bir açıklaması var mı? Milli takım bensiz gol atamıyor mesela. Galatasaray'da yaptığım istatistiğin haddi hesabı yok. Türk futbolunda, yani 70 küsür milyon insan barındıran ülkede benden bir tane var. Eşim benzerim yok. Hatta öyle ki son 15 yılda benim gibi yetenek ve kalitede bir adam daha çıkmamış şu ülke insanından. 70 milyonda 1'im yahu. Bırakın da biraz nazım olsun, biraz saygıyı, sakinliği, korunmayı, sahip çıkılmayı hakedeyim. Bunu dile getirme lüksüm olsun, sağa sola gitme isteğim olsun, Türkiye'nin en pahalı transferi olma ihtimalimi kullanmak isteyeyim, Avrupa'da adımdan söz ettirmek için kulüp arayayım, gitme isteğim olsun, Mesut'un yaptığından daha iyisini yapmak için şansım olsun, çok büyük bir kulübe transfer olmak isteyeyim, bunun için menajerimi görevlendireyim.
Bırakın da bu kadar hakkım olsun yahu. Türkiye'nin son 15 yılda yetiştirdiği yegane yeteneğim ben.