Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları

ben boyle zorla efsane olmus bir insan tanimiyorum

buyrun zorla tutun

adam 20 kisi kufur etti diye gitmek istiyor senin klubunden bunuda aklinizdan cikarmayin

hadi 200 olsun

hadi 2000 olsun

20 milyonda kufur etmeyen yuhalamayan taraftar var

Gidene dur denmez, gidecekse gider. Her iki taraf icinde en güzelidir. Asil sorun, alt yapidan simdiye yerini doldurabilecek birinin yetisememisidir.

ben boyle zorla efsane olmus bir insan tanimiyorum

buyrun zorla tutun

adam 20 kisi kufur etti diye gitmek istiyor senin klubunden bunuda aklinizdan cikarmayin

hadi 200 olsun

hadi 2000 olsun

20 milyonda kufur etmeyen yuhalamayan taraftar var

İyi de ben yerinde olsam, bana 1 kişi dahi küfür etse karşılık veririm. Küfür be bu, çocuk oyuncağı mı? Kimin ne haddine küfür etmek? Umrumda olmaz göz önünde olup olmamam. Ego sahibiyim aga ben, kimse karışamaz bana. Küfür de edemez, ben olmasam neyle övünecek bu kulüp yıllardır?

Diyorum ya, geçeceksiniz bu "gitmek istiyor" masallarını. Kimsenin kimseye küfür etme hakkı yok. Adnan Polat'ı istemiyor taraftar, koltukta diye "yüzsüz" diyorsunuz. E bu adam küfür yiyince gitmek istiyor diye suçlu mu oldu? Ne farkı var iki durum arasında? İkisi de küfür yiyor, birisinin gitmesi normal, ötekinin kalması, bu mudur? Küfür yediğim yerde neden durmak isteyeyim? Yemişim 20 milyonu, o 20 milyon beni küfür edenlerden koruyacak ne halt yaptı?

Göster bana o 20 milyonu, "bak bunu bunu yaptılar" de, ben de "Arda kıymet bilmiyormuş" diyeyim özür dileyip. Adam sadece küfür edenleri görüyor, nerden bilsin küfür etmeyen olduğunu? Müneccim pisliği yemiyor kahvaltısında.

lan madem ardayı begenmiyonuzda niye bu adama 12.5 milyon euro veriyolar. biz elimizden kacırınca kıymete biner arda korkmayın

Göz göre göre bitiriyorlar. Seneye La Liga'da 2013 Temmuz itibariyle Fenerbahçe'de.

arda gidebilir,gönderilebilir yada kaladabilir..ama eğer ki giderse gittiği fiyat(alabilirlerse) bunun üstünde olmalı ki kimsede bi düşünce bırakmasın..gönlümden geçen rakam ise 16,5-17,5 arası..rabbim hayırlısını nasip etsin..

Arda gitmek istiyorsa çok da fifi...

''Arda artık kafasında Türkiye'de ve Galatasaray'da oynamasının zor olduğunu, kendisinin faydalı olamayacağını düşünüyor.''

Taner Aşkın'ın sözleri,Gs yönetim kurulu üyesi, kaynak ntvspor

Durum bu bizi, kafasında bitiren bir futbolcu bize ne kadar faydalı olabilir, cevabı belli..

Arda hala kalmalı diyenleri hayretle izliyorum, bizde oynamak istemeyen futbolcuyu açıkcası ben kulüpte görmek istemem, yolu açık olsun

Cevap: Arda gitmek istiyorsa çok da fifi...

Başlık hoş değil..

birleştirildi

İyi de ben yerinde olsam, bana 1 kişi dahi küfür etse karşılık veririm. Küfür be bu, çocuk oyuncağı mı? Kimin ne haddine küfür etmek? Umrumda olmaz göz önünde olup olmamam. Ego sahibiyim aga ben, kimse karışamaz bana. Küfür de edemez, ben olmasam neyle övünecek bu kulüp yıllardır?

Diyorum ya, geçeceksiniz bu "gitmek istiyor" masallarını. Kimsenin kimseye küfür etme hakkı yok. Adnan Polat'ı istemiyor taraftar, koltukta diye "yüzsüz" diyorsunuz. E bu adam küfür yiyince gitmek istiyor diye suçlu mu oldu? Ne farkı var iki durum arasında? İkisi de küfür yiyor, birisinin gitmesi normal, ötekinin kalması, bu mudur? Küfür yediğim yerde neden durmak isteyeyim? Yemişim 20 milyonu, o 20 milyon beni küfür edenlerden koruyacak ne halt yaptı?

Göster bana o 20 milyonu, "bak bunu bunu yaptılar" de, ben de "Arda kıymet bilmiyormuş" diyeyim özür dileyip. Adam sadece küfür edenleri görüyor, nerden bilsin küfür etmeyen olduğunu? Müneccim pisliği yemiyor kahvaltısında.

sanirim arda o kadar salak degildir

200 kisinin kufur ettigni goruyor

20 milyon GS taraftari oldugunu biliyorsa

20 milyon-200= 19.999800

2 assagi 5 yukari

adami butun tribunler isliklamis kufretmis gibi anlatmiyormusunuz bende hastayim

sanirim arda o kadar salak degildir

200 kisinin kufur ettigni goruyor

20 milyon GS taraftari oldugunu biliyorsa

20 milyon-200= 19.999800

2 assagi 5 yukari

adami butun tribunler isliklamis kufretmis gibi anlatmiyormusunuz bende hastayim

Etmediğini göster.:) Yahu sinema kapatma olayında bütün tribün yırtmadı mı kıçını? Neyin 200'ünden bahsediyorsunuz?:)

Geçin abi bunları, adamın işi gücü yok oturup da "lan 200 kişi küfretti, diğerleri seviyordur beni" diye düşünecek değil ya? Her kesimde bir 200 kişi olsa milyonlar eder, şu forumda bile 200 kişi çıkar küfreden, boşverin bi' zahmet şu işleri.:)

Arda'ya artık kulüpte destek çıkan kim kaldı ki ? Yönetimden kaynaklanan bir başarısızlık var ortada, takım Ankara'ya geliyor küfürleri takımın kaptanı yiyor ? Bu adam neden kalmak istesin ki burada ?

evet arda o kadar salaksa bedavaya yollayalim

bak resmime bir tarafimizi yirtip resim cektirdik

benim gibi bir cok insanda var

sen onlari gorme

git 3 tane capulsuzu bahane edip gitmek istiyorum de:)

sizde bravo adam hakli diyin

gitmek istemezse 15 milyon eder

gitmek istiyorsa 3 e 5 e bakmam

Arda'nın kalmasını isterim, ama şu şartlarda Galatasaray'a pek fayda sağlayamaz. Avrupa'da kafası daha rahat olucaktır ve orada başarılı olacağına inanıyorum.

yetiştiği kulüp zor durumdayken terketmek de hoş değil

Ne terkestmesi yahu? Sen kafanda tasarla bakalım bütün bu olup bitenleri. Senelerce bu takımda oynamayı hayal edeceksin, büyük bir sorumluluk verilerek kaptan yapılacaksın ama gördüğün şu muameleye bak. Tabi ki onun da hataları oldu ama kendi içimizden yetiştirdiğimiz bir değerin kıymetini bilmemiz gerekirken, biz daha çok; ''Acaba, Arda'yı nasıl bitirebiliriz?'' planları yapmaya başladık. Ülkede birçok kşi bu adamın üstüne oynuyor, her attığı adım olay oluyor. Bu baskı ve strese dayanabilir misin sen? Dayanamazsın güzel kardeşim. Takımın hali de ortada. Takımda kalırsa, bu adamın kariyeri bitecek. Birkaç çapulcu yüzünden mahvettik değerimizi. Bu taraftar, emin ol yabancılara, altyapıdan çıkan oyunculara nazaran daha çok ilgi veriyor. Avrupa'ya gidip, kafasını dinlemesi gerekiyor. Kıymetini bilemedik kaptanın...

Taraftar o kulübü terkederken hoş mu? Komik komik mantıklar yürütüyorsunuz. Taraftar çok sahip çıktı da takıma bugüne kadar, Arda'ya kaldı o iş.

taraftar ne yapacak bana bir anlatır mısın?

takım uefadan elendi taraftar ses çıkarmadı...

yeni stadın açılışında anasına avradına küfür edildi hala destek vardı maçlarda...

2. yarı başladı takım kümeye doğru gidiyor hala kupa var denildi desteğe devam edildi...

kupadan elenildi, fenerbahçce maçı son çare yine destek denildi...

bir taraftar daha ne yapabilir, nasıl destekte bulunulmalıydı bana izah edersen sevineceğim

Geri
Üst Alt