Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda gitmek istiyorsa çok da fifi...

Ne sorusu be? Valla yoruldum ben yazmaya, daha önce bu konuda yazdığım tonla mesaj var. Onları okuyuver sana zahmet geçmişe bakıp, aynı şeyleri yazmak çok yorucu çünkü.

taraftar destek vermemiş diyorsun sana örnek verdim, daha ne yapmalı taraftar bana sen söyle o zaman,

mesela sen bir taraftar olarak ne yaptın bu durumda destek için onu söyle ona göre hareket edelim bir dahaki sefer?

adam kendi iyiligi icn gitsin diyorsunuz

oda gitmek istiyor

bende GSin iyiligi icin kalmak istemesi lazim diyorum

hadi buradan sonucu cikartin

hangisi buyuk

GSin iyiligi vs kendi iyiligi

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları

Neden hep Arda suçlu ben bunu anlamıyorum. Diğer futbolcuların hiç mi kabahati yok ? Kewell efendi kaç aydır top oynamıyor, tribünler hala Kewell diye bağırıyor mesela.

hemen cevap veriyorum, çünkü Kewell profesyonel futbolcu gibi hareket etmesini biliyor, Arda bilmiyor bu kadar basit..

birisi profesyonel yaşamayı biliyor diğeri de bilmiyor, taraftar da bunu anlıyor..

basin yuzunden GSa mi trip atiyor?

Yahu ne trip atması. Adam, ''Ben bıktım artık Galatasaray'dan, oynamayacağım bu takımda'' mı diyor? Kibarca, artık Galatasaray'a yararlı olamayacağını söylüyor. Ne yani, sizin dediğiniz gibi oldu diyelim, kapadı kulağını oyununu oynadı, kariyeri ne olacak bu adamın. Bizde çürümesine gönlün razı gelir mi? Trip felan atmıyor.

Yahu biz niye destekleyelim futbolculari ya? Var mi böyle birsey? Yeterince desteklemeye calismadik mi? Taraftarin da bir siniri var yani, catladilar artik 1 senedir. Böyle amatörce futbol mu oynanir? Giderim Bilecikspor´u izlerim o zaman ayni hesap. Niye destekleyecekmis taraftar? Nesini desteklesin? Sen Galatasaray´i küme düsüreceksin biz hala takimi alkislayacagiz. Yok böyle bir dünya.

taraftar destek vermemiş diyorsun sana örnek verdim, daha ne yapmalı taraftar bana sen söyle o zaman,

mesela sen bir taraftar olarak ne yaptın bu durumda destek için onu söyle ona göre hareket edelim bir dahaki sefer?

Bir şey yapmadım, yapamadım. Bu yüzden de senin gibi "atarlanmıyorum". Boş boş adama saydırmıyorum.

Bu takımda yuhlama ve protesto yapılırken gerekirse ayrım yapılacak.Yapılmalı.Arda bu adamlardan değil benim gözümde.Tepki yapılacak adres servet olur,balta olur,bam olur ama Arda olmaz.

Bir şey yapmadım, yapamadım. Bu yüzden de senin gibi "atarlanmıyorum". Boş boş adama saydırmıyorum.

o zaman konuşmayacaksın bir şey yapmadıysan, ben 2 senedir her maça gidiyorum büyük küçük demeden, kimlerin ne yapıp kimlerin ne yapmadığını çok iyi biliyorum, desteğimi verdim, sonuçta elime birşey geçmedi, birisi çıkıp da suç taraftarda derse atarlanırım hadi ordan derim.

Bu takımda yuhlama ve protesto yapılırken gerekirse ayrım yapılacak.Yapılmalı.Arda bu adamlardan değil benim gözümde.Tepki yapılacak adres servet olur,balta olur,bam olur ama Arda olmaz.

Katiliyorum. Küfür edilecek futbolcu degil Arda. Bence Servet de degil. Onlardan evvel küfürü hakeden 15 futbolcu var takimda. Ancak Arda da gönlümüzü yaraladi, kusura bakmayacak. Gecen sene yapilan o tezahürattan sonra adam akilli oynamadi. Bunu herkes biliyor. Yani benim gözümde bir Hakan Sükür, bir Metin Oktay olamadi, asla olamayacak.

Metin Okta in Esi: Ya ben ya Galatasaray

Metin Oktay: Galatasaray

Bunu bilir bunu söylerim. Ha yetenekli futbolcudur eyvallah. Ama küsüp performans sergilememesi beni asiri derecede yaralamistir. Allah yolunu acik etsin

hemen cevap veriyorum, çünkü Kewell profesyonel futbolcu gibi hareket etmesini biliyor, Arda bilmiyor bu kadar basit..

birisi profesyonel yaşamayı biliyor diğeri de bilmiyor, taraftar da bunu anlıyor..

Güzel.Zamanla Arda da bunları öğrenecektir neyi kafaya takıp neyi takmamayı elbet anlıyacaktır.

Bu saatten sonra bize sadece maddi getirisi olabilir ardanın

Bu saatten sonrası falan yok.İnsan kazanmak zor iş değil.Yeni yönetime koy Haldun gibi babacan adamları, Arda eskisi gibi oynamıyormu görün bakın.Olay sahiplenme ve korumaya bakar.

o zaman konuşmayacaksın bir şey yapmadıysan, ben 2 senedir her maça gidiyorum büyük küçük demeden, kimlerin ne yapıp kimlerin ne yapmadığını çok iyi biliyorum, desteğimi verdim, sonuçta elime birşey geçmedi, birisi çıkıp da suç taraftarda derse atarlanırım hadi ordan derim.

Yahu zaten konuşmuyorum, suç taraftarda demedim de. Sen Arda zor zamanda terkediyor dedin, ben de taraftar çok mu sahip çıktı dedim. Kendi kendine bi gocundun.

Bu arada bu tip durumlarda kime "sen ne yaptın?" desem direk bu cevabı veriyorlar. Arkadaş stat 25 bindi ama kime sorsan stada büyük-küçük maç demeden gidiyormuş. O yüzden stat bomboştu, bi kere de deyin ki gitmedim, hep gidiyorsunuz zaten.

Lincoln'de çok profesyoneldi o zaman. Onuda takım kötü giderken desteklediniz, diğer futbolculardan ayırdınız.

Ayrım yapılmasın abi. Bunlar neticede takım, bir protesto olucaksa takıma yapılmalı. Ayrıca protestonun da belli bir sınırı olmalı.

Güzel.Zamanla Arda da bunları öğrenecektir neyi kafaya takıp neyi takmamayı elbet anlıyacaktır.

adam gitmek istediğini söylemiş baba zaman falan yok ortada yani :)

ayrıca 2 senedir arda da arda, hala öğrenemediyse daha ne zaman öğrenecek

Yahu zaten konuşmuyorum, suç taraftarda demedim de. Sen Arda zor zamanda terkediyor dedin, ben de taraftar çok mu sahip çıktı dedim. Kendi kendine bi gocundun.

Bu arada bu tip durumlarda kime "sen ne yaptın?" desem direk bu cevabı veriyorlar. Arkadaş stat 25 bindi ama kime sorsan stada büyük-küçük maç demeden gidiyormuş. O yüzden stat bomboştu, bi kere de deyin ki gitmedim, hep gidiyorsunuz zaten.

istediğin an son 12 senedeki kombine kartların mailini atabilirim sana scan edip.

Lincoln'de çok profesyoneldi o zaman. Onuda takım kötü giderken desteklediniz, diğer futbolculardan ayırdınız.

Ayrım yapılmasın abi. Bunlar neticede takım, bir protesto olucaksa takıma yapılmalı. Ayrıca protestonun da belli bir sınırı olmalı.

ben lincoln ü falan desteklemedim, hocaya tavır yapan adam profesyonel falan değildir, bir kere Kewell in afra tafrasını gördün mü? hayır ee?

adam gitmek istediğini söylemiş baba zaman falan yok ortada yani :)

ayrıca 2 senedir arda da arda, hala öğrenemediyse daha ne zaman öğrenecek

Senle yaşıt o adam, sen orada o konumda olsan görürdüm profesyoneli. 22 yaşında Kewell gibi profesyonel zihniyete sahip kaç adam var? Söyle de bilelim bi' zahmet.

Ayrıca Arda'ya en çok katkı verdiği dönemde bile yapılmayan kalmadı, adam sabır taşı olsa çatlar.

ben 2 senedir maca falan gitmiyorum:)

edit:3

Geri
Üst Alt