Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda gitmek istiyorsa çok da fifi...

taraftar ne yapacak bana bir anlatır mısın?

takım uefadan elendi taraftar ses çıkarmadı...

yeni stadın açılışında anasına avradına küfür edildi hala destek vardı maçlarda...

2. yarı başladı takım kümeye doğru gidiyor hala kupa var denildi desteğe devam edildi...

kupadan elenildi, fenerbahçce maçı son çare yine destek denildi...

bir taraftar daha ne yapabilir, nasıl destekte bulunulmalıydı bana izah edersen sevineceğim

Kim küfretti anasına avradına?

Uçmuşsunuz la siz, size çare yok.

ne guzel taraftarin sucu diyip isin icinden cikiyorsunuz

baska taraftar vardi sanki biz kupalar alirken:)

Ne terkestmesi yahu? Sen kafanda tasarla bakalım bütün bu olup bitenleri. Senelerce bu takımda oynamayı hayal edeceksin, büyük bir sorumluluk verilerek kaptan yapılacaksın ama gördüğün şu muameleye bak. Tabi ki onun da hataları oldu ama kendi içimizden yetiştirdiğimiz bir değerin kıymetini bilmemiz gerekirken, biz daha çok; ''Acaba, Arda'yı nasıl bitirebiliriz?'' planları yapmaya başladık. Ülkede birçok kşi bu adamın üstüne oynuyor, her attığı adım olay oluyor. Bu baskı ve strese dayanabilir misin sen? Dayanamazsın güzel kardeşim. Takımın hali de ortada. Takımda kalırsa, bu adamın kariyeri bitecek. Birkaç çapulcu yüzünden mahvettik değerimizi. Bu taraftar, emin ol yabancılara, altyapıdan çıkan oyunculara nazaran daha çok ilgi veriyor. Avrupa'ya gidip, kafasını dinlemesi gerekiyor. Kıymetini bilemedik kaptanın...

ne baskısı ne stresinden bahsediyorsun sen?

3 5 küfür eden çapulcudan mu oluşuyor Galatasaray kulübü?

ayrıca takımın baş tacı edilmişsin, kaptanlık verilmiş, senede 2.5 milyon euro kazanıyorsun, sen de biraz baskıya alışmayı öğreneceksin arkadaş, hayatta hiçbir şey kolay elde edilmiyor..

gören de adamın durumu çok vahim sanacak, 3 5 tane gazeteciye kulak tıkayacak, 3 5 tane çapulcuya kulak tıkayacak, çıkacak topunu oynacak, bu kadar basit, yemin ediyorum yazık, bu yeteneklerin böyle bir kafada toplanması türk futbolu için acı verici bir şey..

Kim küfretti anasına avradına?

Uçmuşsunuz la siz, size çare yok.

twitter hesaplarından gençlik spor müdürü yardımcısı bilmemnenin annesizler babasız şerefsizler dediğini sen duymamışsan o senin sorunun...

neyse geç bunları sorularıma cevap ver sen?

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları

Ben Arda'dan kendi adıma özür dilerim.

Adama yapılan küfürleri falan görünce içim cız etti.

İnşallah onlara en güzel cevabı bizimle kazanacağın başarılarla verirsin.

Utanma duyguları olduğunu sanmam ama.Bu kez de çıkıp senin yanında sevinirler.

ayrıca takımın baş tacı edilmişsin, kaptanlık verilmiş, senede 2.5 milyon euro kazanıyorsun, sen de biraz baskıya alışmayı öğreneceksin arkadaş, hayatta hiçbir şey kolay elde edilmiyor..

gören de adamın durumu çok vahim sanacak, 3 5 tane gazeteciye kulak tıkayacak, 3 5 tane çapulcuya kulak tıkayacak, çıkacak topunu oynacak, bu kadar basit, yemin ediyorum yazık, bu yeteneklerin böyle bir kafada toplanması türk futbolu için acı verici bir şey..

dogrudur

ne guzel taraftarin sucu diyip isin icinden cikiyorsunuz

baska taraftar vardi sanki biz kupalar alirken:)

Arda mı suçlu? Başka oyuncu vardı sanki kupaları alırken?

Çocuk gibi tartışma olacak bu lafla ama mecbur bıraktın reis. Adam o lafı söylerse benim de öyle karşılık vermem normal. Kendisi sanki çok sahip çıktı da adama kalkmış burada "fifi" falan yazıyor. Bana göre de o taraftar "çok da fifi".

twitter hesaplarından gençlik spor müdürü yardımcısı bilmemnenin annesizler babasız şerefsizler dediğini sen duymamışsan o senin sorunun...

neyse geç bunları sorularıma cevap ver sen?

Ne sorusu be? Valla yoruldum ben yazmaya, daha önce bu konuda yazdığım tonla mesaj var. Onları okuyuver sana zahmet geçmişe bakıp, aynı şeyleri yazmak çok yorucu çünkü.

titriyorum resmen

adamlar taraftarin sucu diyorlar

yok yaaaaaa

banane arkadasim ben kotu birsey yapmadim

madem bu kadar koruyorsun demekki sende yapmadin

embesilce hareket etmek disinda pek bir ozelligi olmayan bir grup kalkmis isliklamis ardaya tezahurat yapmis

banane

GSin taraftar profiline bu kadar hakim olmayan kaptanmi olur

o zaman girsin forumlari okuyup ne kadar sevildigini gorsun

banane, onuda benmi yapacagim

Ua grubu bütün taraftarı temsil etmiyor. Ama çıkıp Ua yetkilileri sinemalı beste yaptığı için köpek gibi özür dilemek zorunda bu adamdan.Şimdi çıkıp yalandan destek masalları okumasın.

Arda mı suçlu? Başka oyuncu vardı sanki kupaları alırken?

Çocuk gibi tartışma olacak bu lafla ama mecbur bıraktın reis. Adam o lafı söylerse benim de öyle karşılık vermem normal. Kendisi sanki çok sahip çıktı da adama kalkmış burada "fifi" falan yazıyor. Bana göre de o taraftar "çok da fifi".

arda suclu tabi

yahu suna cevap versenize

ronaldoya rooney nin basina gelmiyomu bu paparazziler?

ha

gelmiyormu

olayi siz abartin oda kendine malzeme yapsin

dedigim gibi GS klubu Ardadan buyuktur

gitmek isteyen gider

Neden hep Arda suçlu ben bunu anlamıyorum. Diğer futbolcuların hiç mi kabahati yok ? Kewell efendi kaç aydır top oynamıyor, tribünler hala Kewell diye bağırıyor mesela.

Neden hep Arda suçlu ben bunu anlamıyorum. Diğer futbolcuların hiç mi kabahati yok ? Kewell efendi kaç aydır top oynamıyor, tribünler hala Kewell diye bağırıyor mesela.

Şimdi konuyu direkt Kewell'A niye bağlıyorsun ben onu anlamadım?Niye bir tarafı överken, diğer tarafı yereriz?

Şimdi konuyu direkt Kewell'A niye bağlıyorsun ben onu anlamadım?Niye bir tarafı överken, diğer tarafı yereriz?

Örnek veriyorum. Ortada bir çifte standardın olduğu aşikar. Mesela şu meşhur Hamburg maçından sonra taraftarlar bir yandan Lincoln diye bağırırken, diğer yandan Hasan Şaş'a ana avrat dümdüz gidiyorlardı.

İlla taraftar demiyorum ki ben. Basında neler olup bittiğinden haberin vardır mutlaka. Ne kadar çok üstüne geliniyor, farkında mısın? Baskıya alışması gerek demişsin de, neden o baskı Milli Takımda yok da, Galatasaray'da var. Adam şakır şakır topunu oynuyor Milli Takımda. Demek ki sorunlar Galataaray'da. Arda'dan daha büyük olaylara malzeme olan futbolcular oldu. (Servet'in, Rijkaard gitsin diye bilerek oynamaması ve diğer arkadaşlarının ona eşlik etmesi gibi...) Hangisi bu kadar eleştiri aldı. Servet mi? Hakan mı? Sence, Galatasaray kulübünün profesyonel futbolcusu maç satarak mı daha çok suç işler, yoksa medyada olumsuz olarak lanse edilirse mi? Bu saydığım adamlardan daha çok eleştiriliyor ya Arda, işte o koyuyor bana. 3-5 gazeteciye kulak tıkayacak diyorsun da, demesi kolay. Herşey göründüğü gibi değil.

Gitmek istemesi filan sorun degil benim icin. Galatasaray benim herseyim diyor ancak trip yaptigi icin performans sergilemiyor. Kusura bakmasin ama sadece bu yüzden benim gözümde büyük kaptan filan degildir Arda. Yetenekli bir futbolcudur, sadece o kadar. Hakan Sükür´e ne küfürler edildi zamaninda, Aslanlar gibi oynadi, Rüstü´nün agzini burnunu kirdilar, cikti oynadi.

Ve en önemlisi Metin Oktay

Esi Metin Oktay´a ya ben ya Galatasaray dediginde Galatasaray diyecek kadar Galatasarayliydi. Vay efendim sinema kapattin zart zurt diye tezahürat yaptilar diye cok sevdigin kulübüne trip yapiyorsun, bilerek oynamiyorsun. Kabul edilecek gibi degil.

Artik iyice rezil rüsva oldular, simdi de sucu taraftara attilar. Baska söyleyecekleri sey kalmadi zaten. Siz Galatasaray gibi takimi küme düsüreceksiniz, taraftar da alkislayacak. Yok ya? Ne güzel Istanbul be. Böyle büyük kaptan tanimam ben. Efsane filan da olamaz. Yaptiklari icin tesekkürler, Ispanya´da basarilar. Güle güle

İlla taraftar demiyorum ki ben. Basında neler olup bittiğinden haberin vardır mutlaka. Ne kadar çok üstüne geliniyor, farkında mısın? Baskıya alışması gerek demişsin de, neden o baskı Milli Takımda yok da, Galatasaray'da var. Adam şakır şakır topunu oynuyor Milli Takımda. Demek ki sorunlar Galataaray'da. Arda'dan daha büyük olaylara malzeme olan futbolcular oldu. (Servet'in, Rijkaard gitsin diye bilerek oynamaması ve diğer arkadaşlarının ona eşlik etmesi gibi...) Hangisi bu kadar eleştiri aldı. Servet mi? Hakan mı? Sence, Galatasaray kulübünün profesyonel futbolcusu maç satarak mı daha çok suç işler, yoksa medyada olumsuz olarak lanse edilirse mi? Bu saydığım adamlardan daha çok eleştiriliyor ya Arda, işte o koyuyor bana. 3-5 gazeteciye kulak tıkayacak diyorsun da, demesi kolay. Herşey göründüğü gibi değil.

basin yuzunden GSa mi trip atiyor?

Ua grubu bütün taraftarı temsil etmiyor. Ama çıkıp Ua yetkilileri sinemalı beste yaptığı için köpek gibi özür dilemek zorunda bu adamdan.Şimdi çıkıp yalandan destek masalları okumasın.

gec onlari yaaaaaaaaaaaaa

son kale telegol tayfasi

Geri
Üst Alt