Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda gitmek istiyorsa çok da fifi...

ben 2 senedir maca falan gitmiyorum:)

edit:3

Öff abi, şu tartışma uzayacak. :)Onu öylesine yazdım yahu, bu forumda ne zaman böyle bir şey olsa direk "her maça gidiyorum, bir sürü formam var." cevabı geldi de bugüne kadar, ona ithafen söyledim.:)

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları

adam gitmek istediğini söylemiş baba zaman falan yok ortada yani :)

ayrıca 2 senedir arda da arda, hala öğrenemediyse daha ne zaman öğrenecek

Hocam herşey gelecek yeni yönetime bağlı adamlar güçlü geliyoruz şöyle böyle diyip gelir gelmez nolursa olsun Arda'yı yollarlar ise çok zedelenirler Türk futbolunun en yeteneki adamını nasıl satarsınız kazanmaya çalışmazsınız vs vs. diye.

Gelecek yönetim onu kazanmaya çalışır arkasında durur medyadaki insanlardan korur Arda ozaman kendine gelmeye başlar.

Alıngan duygusal çocuk elbet büyüdüğünü kaptan olduğunu anlayacaktır sorumluluklarının farkına varacaktır.Arda'nın yarı yeteneğindeki olan adamalrı almaya kalkıyoruz 10 milyondan açıyorlar kapıyı elimizdeki değeri bukadar çabuk elden çıkarmayalım diyorum ben.

"Türk futbolunda her şeyden biraz var ama Arda Turan'dan bir tane var."

Cevap: Arda gitmek istiyorsa çok da fifi...

Öff abi, şu tartışma uzayacak. :)Onu öylesine yazdım yahu, bu forumda ne zaman böyle bir şey olsa direk "her maça gidiyorum, bir sürü formam var." cevabı geldi de bugüne kadar, ona ithafen söyledim.:)

biliyom len:)

haklisin diye diyorum iste

goren her mac 55 bin kisiye oynuyoz sanacak:)

Senle yaşıt o adam, sen orada o konumda olsan görürdüm profesyoneli. 22 yaşında Kewell gibi profesyonel zihniyete sahip kaç adam var? Söyle de bilelim bi' zahmet.

Ayrıca Arda'ya en çok katkı verdiği dönemde bile yapılmayan kalmadı, adam sabır taşı olsa çatlar.

arda 87 li yani 24 yaşında, 2 sene demek çok şey demek, ayrıca önemli olan yaş değil seviyesi, arda 2006dan beri ilk 11 de oynuyor neredeyse, bu adam 5 senede olgunlaşmadıysa ne zaman olgunlaşacak?

ayrıca sana bir ton futbolcu sayarım avrupadan bırak 22 yi 18 yaşında profesyonel olan, ama saysam da orası Avrupa orada mantalite farklı dersin, ama olsun Türk sayabilirim, bkz Nihat Kahveci, kaç yaşında bjk de oynadı kaç yaşında avrupaya gitti vs

veya bülent korkmaz

veya sabri

burada yetenekten bahsetmiyorum, karakterden bahsediyorum, sabri bence Galatasaray kaptanlığını ardadan daha çok hakediyor, herşey yetenek değil.

Hocam herşey gelecek yeni yönetime bağlı adamlar güçlü geliyoruz şöyle böyle diyip gelir gelmez nolursa olsun Arda'yı yollarlar ise çok zedelenirler Türk futbolunun en yeteneki adamını nasıl satarsınız kazanmaya çalışmazsınız vs vs. diye.

Gelecek yönetim onu kazanmaya çalışır arkasında durur medyadaki insanlardan korur Arda ozaman kendine gelmeye başlar.

Alıngan duygusal çocuk elbet büyüdüğünü kaptan olduğunu anlayacaktır sorumluluklarının farkına varacaktır.Arda'nın yarı yeteneğindeki olan adamalrı almaya kalkıyoruz 10 milyondan açıyorlar kapıyı elimizdeki değeri bukadar çabuk elden çıkarmayalım diyorum ben.

ben de elimizden çıkaralım demedim zaten, ama adam aklına gitmeyi koymuş köle ticareti mi yapacağız?

arda 87 li yani 24 yaşında, 2 sene demek çok şey demek, ayrıca önemli olan yaş değil seviyesi, arda 2006dan beri ilk 11 de oynuyor neredeyse, bu adam 5 senede olgunlaşmadıysa ne zaman olgunlaşacak?

ayrıca sana bir ton futbolcu sayarım avrupadan bırak 22 yi 18 yaşında profesyonel olan, ama saysam da orası Avrupa orada mantalite farklı dersin, ama olsun Türk sayabilirim, bkz Nihat Kahveci, kaç yaşında bjk de oynadı kaç yaşında avrupaya gitti vs

veya bülent korkmaz

veya sabri

burada yetenekten bahsetmiyorum, karakterden bahsediyorum, sabri bence Galatasaray kaptanlığını ardadan daha çok hakediyor, herşey yetenek değil.

Nihat'ı bıraktılar da gitti. Emre ve Okan kaçtı, hain oldular. Hakan gitti tutunamadı. Emre de çok fazla tutunamadı. Eee, başka örnek ister misin?

Arda ne kaçtı, ne Nihat'ta olduğu gibi bıraktılar, ne de Hakan ve Emre gibi erkenden atılıp da tutunamama riskine girmedi. Ne derdiniz var arkadaş bu adamla? Daha ne yapsın adam sizin için?

Nihat'ı bıraktılar da gitti. Emre ve Okan kaçtı, hain oldular. Hakan gitti tutunamadı. Emre de çok fazla tutunamadı. Eee, başka örnek ister misin?

Arda ne kaçtı, ne Nihat'ta olduğu gibi bıraktılar, ne de Hakan ve Emre gibi erkenden atılıp da tutunamama riskine girmedi. Ne derdiniz var arkadaş bu adamla? Daha ne yapsın adam sizin için?

sağa sola laf sokmadan topunu oynasın başka birşey istemiyorum kendi adıma, çok şey mi istiyorum?

Adama ihtiyacımız var açık ve net o kalitede yerliyi bidaha bulamayız.Gelecek yönetim beynini yıkar bir şekilde kalır.Yıkamalı ve kalmalı.Arda fanatiği filan olarak yazmıyorum bunları aksine şuan okadar soğudum ki kendsinden anlatamam ama gerçeklerde bunlar bir şekilde kalmalı.Köle ticaretine kadar varcak birşey yok Arda korunmadığı için kırgın okadar o güveneceği ortamı desteği bulduğu an kararını değiştirir.

Gerçi bunlar şuanki yönetimin şu dakikaya kadar Arda' yı satmadıysa geçerli.

Sağa sola laf sokmayı kendi keyfine yapıyor. Senin kız arkadaşına laf edilse görürdüm seni, sağa sola neleri sokardın acaba?

ne lafı ettiler baba herifin kız arkadaşına? telegolde ahmet denen yorumcu benzeri şey BİLE çok yakışıyorlar bilmemne,tabiki kız arkadaşı olacak diyor??

Arda Avrupaya gitmeli, umarım A.Madrid'e gider.

Gitmesini istiyorum çünkü bütün Galatasaray taraftarlarını bütün şeref yoksunu medyayı g.t etsin diye gitmesini istiyorum.

Arda'nın başarıları geldikçe onun başarılarını konuşmak zorunda kalacak olan yorumcuların yüzlerini görmek için istiyorum.

Arda için resmi teklif geldi

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Taner Aşkın, kördüğüm olan Arda'nın transferi hakkında konuştu. Fubol Gündemi'ne konuk olan Aşkın, milli yıldıza İspanya'dan resmi bir teklif geldiğini ve teklifin de 12.5 milyon euro olduğunu açıkladı...

ne lafı ettiler baba herifin kız arkadaşına? telegolde ahmet denen yorumcu benzeri şey BİLE çok yakışıyorlar bilmemne,tabiki kız arkadaşı olacak diyor??

Sen bir futbolcusun ve sakatlandın, sakatlık sebebini, yanında ki kız arkadaşın ile çekilmiş bir fotonun üstüne " çok seks yapıyor " yazısı ile açıklıyorlar.

Daha ne olacak merak ettim.

ya ben cok degistim yada siz abartiyorsunuz

biri bana cok seks yaptigim icin kotu oynadigimi soylese takmam

guler gecerim

Kendisi için değil ki zaten kız arkadaşı için üzülüyor orda.Kız arkadşı için çok farklı yorumlar yapılcağı için onun ailesi için üzüldü ve ağladı zaten.

Sen bir futbolcusun ve sakatlandın, sakatlık sebebini, yanında ki kız arkadaşın ile çekilmiş bir fotonun üstüne " çok seks yapıyor " yazısı ile açıklıyorlar.

Daha ne olacak merak ettim.

öyme bir fotoğraf veya gazete yazısı görmedim, ayrıca olsa da açıkcası terbiyesizlik yapmış olabilirler ama bunda yalan olduğunu sanmıyorum 24 yaşında bir adam seks yapmayacak sevgilisiyle de ne yapacak?

bütün tribi bu mu? seks hayatı olduğunu yazmaları mı? vay arkadaş biz bitmişiz ya.. ne hale gelmişiz..

Geri
Üst Alt