Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Genç Kaptan Arda Turan İspanya'ya Doğru !

Avrupa´da kupa kaldirmadan yollamam diyordu Polat. En azindan bizi kümede biraksin ondan sonra gitsin bari :)

Adamlar liglerinde her sene ( her ne kadar avrupa kupası alsalarda ) liglerinde ya 6. ya 8. ler. Kafaya oynamıyorlar ama valencia olsaydı daha çok sevinir daha mutlu olurdum. Hem arda için hem Türk futbolu için hemde bizim menfaatlerimiz için 12.5m euro çok iyi olurdu..

Atletico Madrid'dir.

Mevcut konuyla birleştirilmek üzere kilit.

Biz adamı tutmaya çalışıyoruz medya hergün biryerlere göndermeye...

Arda 'da bunları okuyup "amma çok gitmemi isteyen varmış" diyor sanırım.

Kilit.

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları

Sercan'ın 9,Volkan Şen'in 9, topuz un 9.5 miyon euro olduğu yerde arda 12.5 milyona sa-tı-la-maz.

arda ayarında (üstelik yerli) bi futbolcuyu bulabilirmiyiz? bulsak ne kadar öderiz burdaki arkadaşlara soruyorum??

herkes gitsin diyor bu ne Arda'dan vazgeçme sevdası arkadaşlar? bu adam diilmiydi daha sezon başında benim sözleşmem ölene kadar diyen?bu hale nasıl geldiğini sorgulamak gerekmiyormu?

Arda ile açılışta olan Emre ve onun gibiler sorgulanmazken

Bilica arsızının çarptığı kuryenin akıbeti belli değilken tüm Galatasaray çekememezliğiyle boğulan medyanın Arda oynarken,oynamazken,kamptayken,evdeyken milli takımdayken Arda konuşuyor.

açın ntvspora bakın 1 tane Galatasaray'lı yorumcu varmı

açın milliyeti Galatasaray yorumlayan yazarlar hangi takımlı

bakın vatan gazetesi spor müdürü hangi takımlı

bakın hürriyet gazetesi spor müdürü hangi takımlı

bakın habertürk gazetesi spor müdürü hangi takımlı

bakın zaman gazetesi spor müdürü hangi takımlı

bi bakın fanatiğe arda gitsinmiş... arda fb de oynamayacağı için gitsin..

biz taraftarda hemen çanak tutalım ooo 12.5 milyon euro satın gitsin

hani gökhan gönül avrupanın en iyi 3 bekinden biriydi neden avrupaya gitsin denmiyor

biraz gözünüzü açında iyi gün dostu olmayın sadece...

Yerli futbolcu oldugu icin bizim icin büyük kayip. Ama gitmek istiyor, yapacak bisey yok. Bu kaybi telafi etmenin tek yolu var. Arda´dan gelen parayi komple en gözde yerli futbolcu ya da futbolcularina yatirmak. Sezer Öztürk, Kesimal, Volkan Sen, Selcuk vs. O paraya hepsini alamayiz tabiki ama mutlaka toplamaliyiz bu futbolculari. Yoksa yok olacagiz. Cok ciddi bir yerli transfer operasyonu sart bu sene.

sanirim arda'yi tutmanin bir yolu var: seneye bomba gibi bir takim kurulacagini ona söylemek, gelecek oyunculari anlatmak ve anlasilacak olan td'yi bildirmek. ayrica kendisinin seneye takimin cok önemli bir payi olacagini ve liderlik görevini üstlenecegini söylemek.

eger buna ragmen kalmak istemez ise, ozaman senin de dedigin gibi sezer, volkan, selcuk gibi adamlar katiyyen alinmali. yoksa seneye de ciddi sIkIntilar cekeriz.

demedi demeyin

3-5 ne veriyorlarsa farkmaz

satacagiz adam gitmek istiyorsa tutamazsin

bu kadar basit

arda GSin ruhu falan geyiklerinide birakma zamanidir

Avatarına yazık reis, yapma etme.

niye yazik yaaaaa

adam her gun baska biryerde menejerinin laflariyla oraya buraya gidiyor

polat canli yayinda arda atletiko ile swissotelde gorusmus diyor

sizde tutalim gitme nolur diyorsunuz

taraftar haksiz falan degil yahu

ne olmus yuhlanmissa

dunyanin ilk yuhalanan sporcusu ardami? ilk kufur edilen sporcusu ardami?

siz boyle yaptikca oda ben hakliyim gitmekte diyor, menejerini kapi kapi ziplatiyor

e yonetimede acik acik gitmek istiyorum demis

daha neyin hesabindayiz?

keitayi tutsalardi gitmek istese bile mesela

nasil olurdu

Arda'nın yerini alabilecek bir tane adam yok bu ülkede, fazla kasmayın. Arda kalitesi ve yeteneğinde tek bir adam daha gösterin bir yorum daha yazmam bu konuya. Yok aga işte, son 15 yılda kim çıkmış bu kalitede?

Şu nazlılık ve alınganlık evresini artık atlatma yaşına geldi heralde büyüdüğünün ve takım kaptanı olduğunu anlar anlamaz yeni yönetimle beraber kendine gelecektir.Şu dakikaya kadar bu yönetim tarafından satılmadıysa eğer biyere bu saatten sonrada satılmaz diye düşünüyorum.Takımdan ayrılacak bir Arda yeni yönetimin yediği ilk gol olur.

yani?

istersen bilegine gpsli halka takalim

Ne yanisi reis? Ben kendimi koyuyorum onun yerine, akranım sonuçta. Ben bu kadar vitrin sahibi olsam kusura bakmayın ama egonun kralı olurdu. Teksiniz yahu, başka bir açıklaması var mı?

"Milli takım bensiz gol atamıyor mesela. Galatasaray'da yaptığım istatistiğin haddi hesabı yok. Türk futbolunda, yani 70 küsür milyon insan barındıran ülkede benden bir tane var. Eşim benzerim yok. Hatta öyle ki son 15 yılda benim gibi yetenek ve kalitede bir adam daha çıkmamış şu ülke insanından. 70 milyonda 1'im yahu. Bırakın da biraz nazım olsun, biraz saygıyı, sakinliği, korunmayı, sahip çıkılmayı hakedeyim. Bunu dile getirme lüksüm olsun, sağa sola gitme isteğim olsun, Türkiye'nin en pahalı transferi olma ihtimalimi kullanmak isteyeyim, Avrupa'da adımdan söz ettirmek için kulüp arayayım, gitme isteğim olsun, Mesut'un yaptığından daha iyisini yapmak için şansım olsun, çok büyük bir kulübe transfer olmak isteyeyim, bunun için menajerimi görevlendireyim.

Bırakın da bu kadar hakkım olsun yahu. Türkiye'nin son 15 yılda yetiştirdiği yegane yeteneğim ben."

o cikip biryere gitmiyorum seneye diyene kadar baskalarinin laflarina inanacagim tabi

hele bu insanlar yonetici ise menejeri ise falan

ciksi aslan gibi ben gitmek istemiyorum desin (baskan kim olursa olsun)

o zman bizde konusalim

an itibariyle adam sudan sebepler sebebiyle

cogu kendi sucu

gitmek istiyor

bizede avrupada eski GS kaptani oynayacak diye gururlanmak duser

yerine oynayan kimse onu desteklerim aslanlar gibi zamaninda ardayi destekledigim gibi

yani?

istersen bilegine gpsli halka takalim

Serdar abi,Alex kendi twiterlerinden önüme bakmam lazım,şu klüp talip derken medya bu kadar olayın üstüne gittimi?

Şu haberlerin %95 i Aziz ve yalakalarının gazlaması biliyorsun değilmi?

Ne yanisi reis? Ben kendimi koyuyorum onun yerine, akranım sonuçta. Ben bu kadar vitrin sahibi olsam kusura bakmayın ama egonun kralı olurdu. Teksiniz yahu, başka bir açıklaması var mı? Milli takım bensiz gol atamıyor mesela. Galatasaray'da yaptığım istatistiğin haddi hesabı yok. Türk futbolunda, yani 70 küsür milyon insan barındıran ülkede benden bir tane var. Eşim benzerim yok. Hatta öyle ki son 15 yılda benim gibi yetenek ve kalitede bir adam daha çıkmamış şu ülke insanından. 70 milyonda 1'im yahu. Bırakın da biraz nazım olsun, biraz saygıyı, sakinliği, korunmayı, sahip çıkılmayı hakedeyim. Bunu dile getirme lüksüm olsun, sağa sola gitme isteğim olsun, Türkiye'nin en pahalı transferi olma ihtimalimi kullanmak isteyeyim, Avrupa'da adımdan söz ettirmek için kulüp arayayım, gitme isteğim olsun, Mesut'un yaptığından daha iyisini yapmak için şansım olsun, çok büyük bir kulübe transfer olmak isteyeyim, bunun için menajerimi görevlendireyim.

Bırakın da bu kadar hakkım olsun yahu. Türkiye'nin son 15 yılda yetiştirdiği yegane yeteneğim ben.

e tama iste gitme istegin olsun

niye gidiyorsun niye ariyorsun demiyorumki

ariyorsa gitsin diyorum

arada buyuk bir fark var

sonucta ben adama kufur etmedim

sizin dediginiz laflar anca kufur edenlere birsey ifade eder

3-5 ne veriyorlarsa farkmaz

satacagiz adam gitmek istiyorsa tutamazsin

bu kadar basit

arda GSin ruhu falan geyiklerinide birakma zamanidir

e tama iste gitme istegin olsun

niye gidiyorsun niye ariyorsun demiyorumki

ariyorsa gitsin diyorum

arada buyuk bir fark var

sonucta ben adama kufur etmedim

sizin dediginiz laflar anca kufur edenlere birsey ifade eder

"Devam edeyim o zaman. Ben Galatasaray'ın ruhuyum yahu. Alt yapıdan benim kalitemde olabileceği söylenen hiç kimse ortada yokken ben o seviyeye ulaştım. Bu takımın evladıyım, UEFA Kupası'nı kaldıran Hagi'nin golünde kadraja giren adamım, yıllardır, çocukluktan beri kulübün içinde olan adamım ben. Ailemin yarısı bu kulüp.

3'e, 5'e gitmeyi hakedecek bir adam değilim ben."

Daha ne anlatayım reis sana? 3'e 5'e bakmadan gönder diye bir laf olur mu? Gitmek istiyorsa kalması için çaba harcamak zorundayız. O gitmek istiyor diye biz de "defol lan" mı diyelim? Dedim ya, gitme isteği olması çok normal ama bu onun gerçekten Galatasaray'ı terketmek istemesine dayandırılamaz ki. Kalmaya ikna edersen seve seve de oynar. Arda bu işte yahu, niye adama acıma duygunuz yok? Arda bu Arda, Liverpool'u darmadağın eden adam bu. Bordeaux maçında orta sahayı toparlayan adam bu. Boleslav'ı perişan eden adam bu. En basitinden yahu, en kötü dönemlerimizde ayakta kalmamız için yırtınan adamdı bu. Hâlâ da öyle, sakat diye adama "ihanet ettin" denir mi hiç?

Senin o yazdığın bile küfür edenlerin yanında olmanı sağlar. Şu adama biraz saygı gösterin bi' zahmet.

Devam edeyim o zaman. Ben Galatasaray'ın ruhuyum yahu. Alt yapıdan benim kalitemde olabileceği söylenen hiç kimse ortada yokken ben o seviyeye ulaştım. Bu takımın evladıyım, UEFA Kupası'nı kaldıran Hagi'nin golünde kadraja giren adamım, yıllardır, çocukluktan beri kulübün içinde olan adamım ben. Ailemin yarısı bu kulüp.

3'e, 5'e gitmeyi hakedecek bir adam değilim ben.

Daha ne anlatayım reis sana? 3'e 5'e bakmadan gönder diye bir laf olur mu? Gitmek istiyorsa kalması için çaba harcamak zorundayız. O gitmek istiyor diye biz de "defol lan" mı diyelim? Dedim ya, gitme isteği olması çok normal ama bu onun gerçekten Galatasaray'ı terketmek istemesine dayandırılamaz ki. Kalmaya ikna edersen seve seve de oynar. Arda bu işte yahu, niye adama acıma duygunuz yok? Arda bu Arda, Liverpool'u darmadağın eden adam bu. Bordeaux maçında orta sahayı toparlayan adam bu. Boleslav'ı perişan eden adam bu. En basitinden yahu, en kötü dönemlerimizde ayakta kalmamız için yırtınan adamdı bu. Hâlâ da öyle, sakat diye adama "ihanet ettin" denir mi hiç?

Senin o yazdığın bile küfür edenlerin yanında olmanı sağlar. Şu adama biraz saygı gösterin bi' zahmet.

her yazdigin bir tek lafla cop olur sertac

adam gitmek istiyor gitmek

sen para kazanma pesindesin

Devam edeyim o zaman. Ben Galatasaray'ın ruhuyum yahu. Alt yapıdan benim kalitemde olabileceği söylenen hiç kimse ortada yokken ben o seviyeye ulaştım. Bu takımın evladıyım, UEFA Kupası'nı kaldıran Hagi'nin golünde kadraja giren adamım, yıllardır, çocukluktan beri kulübün içinde olan adamım ben. Ailemin yarısı bu kulüp.

3'e, 5'e gitmeyi hakedecek bir adam değilim ben.

imza.

her yazdigin bir tek lafla cop olur sertac

adam gitmek istiyor gitmek

sen para kazanma pesindesin

Ben para peşinde değilim. Ben Arda'nın kalmasının peşindeyim, gitmek istiyorsa da gidebileceği maksimum paraya gitsin. Fatih Tekke mi hakediyor bu ülkenin en pahalı futbolcusu olmayı? Arda 15'ten bir kuruş aşağıya giderse yazıklar olsun onu bırakıp da kalması için ikna etmeyen yönetime. Adı sanı ne olursa olsun o yönetimin.

Geçeceksiniz reis bunları. Arda gitmek istiyorsa da pahalı gidecek, aksi halde kalacak. Kaldı ki çok büyük teklif bile gelse kalması için o adamı ikna edeceksin, gerekirse bu kulüpten hiç ayrılmaması için çabalayacaksın, gitme fikrini çıkartacaksın kafasından.

Kusura bakmayın valla, Arda'nın gitmesine gönlüm hiç razı olmaz, ben kulübümde efsane olsun istiyorum.

Geri
Üst Alt