- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları
Aynen. Klasik hızlı, çevik kanat oyuncusu Babel. Bu yetenekleri de üst düzey tabii.
Ama Arda çok çok farklı. Bizim bir Galatasaray-Manisa maçı vardı. 4-2 kazanmıştık. Arda da sağ bekteydi o maç karşısında Aydın vardı
Orada hayran olmuştum geliyor ceza alanında dolanıyor öyle, hızlı çevik hareketler falan da değil. Bekliyor geleni yatırıyor birinin bacak arasından geçiriyor falan. Bizim ceza alanında yapıyor bunu. Zaten sonra da bir asist yapmıştı.
Geniş alanda Babel tercih edilebilir ama büyük takımlarda yani rakibi kapanan takımlara karşı dar alanlarda müthiş etkili olan Arda seçilir.
Babel fos aga işte, kapandı onun defteri. Arda kadar oyunu okuyabilen potansiyeli yok. Siz Arda'yı ne sanıyorsunuz merak ediyorum. Daha önce onun kadar arkasını kollayan, ileriye topu taşıyan, orta sahanın her bölümünü aynı kalitede kullanabilen, sağ-sol çalım atabilen, topu kontrol etme becerisi yüksek, takımı yönlendiren, oyunu kuran vs. vs. Milyon özellik sayarım. Babel ise klasik kanat oyuncusu, takımı sırtlayabilecek müthiş bir yetenek değil. Yetenekli, çok yetenekli ama bir takımı tek başına götüremez. Arda ise yeri gelir 2 hareketiyle maçı çevirir.
Aynen. Klasik hızlı, çevik kanat oyuncusu Babel. Bu yetenekleri de üst düzey tabii.
Ama Arda çok çok farklı. Bizim bir Galatasaray-Manisa maçı vardı. 4-2 kazanmıştık. Arda da sağ bekteydi o maç karşısında Aydın vardı
Orada hayran olmuştum geliyor ceza alanında dolanıyor öyle, hızlı çevik hareketler falan da değil. Bekliyor geleni yatırıyor birinin bacak arasından geçiriyor falan. Bizim ceza alanında yapıyor bunu. Zaten sonra da bir asist yapmıştı.
Geniş alanda Babel tercih edilebilir ama büyük takımlarda yani rakibi kapanan takımlara karşı dar alanlarda müthiş etkili olan Arda seçilir.