Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları

Babel fos aga işte, kapandı onun defteri. Arda kadar oyunu okuyabilen potansiyeli yok. Siz Arda'yı ne sanıyorsunuz merak ediyorum. Daha önce onun kadar arkasını kollayan, ileriye topu taşıyan, orta sahanın her bölümünü aynı kalitede kullanabilen, sağ-sol çalım atabilen, topu kontrol etme becerisi yüksek, takımı yönlendiren, oyunu kuran vs. vs. Milyon özellik sayarım. Babel ise klasik kanat oyuncusu, takımı sırtlayabilecek müthiş bir yetenek değil. Yetenekli, çok yetenekli ama bir takımı tek başına götüremez. Arda ise yeri gelir 2 hareketiyle maçı çevirir.

Aynen. Klasik hızlı, çevik kanat oyuncusu Babel. Bu yetenekleri de üst düzey tabii.

Ama Arda çok çok farklı. Bizim bir Galatasaray-Manisa maçı vardı. 4-2 kazanmıştık. Arda da sağ bekteydi o maç karşısında Aydın vardı:)

Orada hayran olmuştum geliyor ceza alanında dolanıyor öyle, hızlı çevik hareketler falan da değil. Bekliyor geleni yatırıyor birinin bacak arasından geçiriyor falan. Bizim ceza alanında yapıyor bunu. Zaten sonra da bir asist yapmıştı.

Geniş alanda Babel tercih edilebilir ama büyük takımlarda yani rakibi kapanan takımlara karşı dar alanlarda müthiş etkili olan Arda seçilir.

Klasik hızlı-çevik-güçlü-bi de müthiş şut atıyo daha ne kaldı:D Sağ sol çalımın kralını atar Babel.Arda içeri kat etse de şut atamayacağı için rakipler açısından pek sorun yok.Oyunu okuması her türlü daha iyidir tabii.

Babel'i bile Arda'dan iyi yaptılar yahu :asd:

Potansiyel olarak iyi tartışılmaz.Babel patlama yaparsa eğer görüşürüz beyler:happynew: Ayrıca Babel'e bi çırpıda 16 milyon verilmesine rağmen Arda'ye gelen en yüksek teklifin neden 15 olduğunu düşünün ne diyim.

Klasik hızlı-çevik-güçlü-bi de müthiş şut atıyo daha ne kaldı:D Sağ sol çalımın kralını atar Babel.Arda içeri kat etse de şut atamayacağı için rakipler açısından pek sorun yok.Oyunu okuması her türlü daha iyidir tabii.

Ula Arda-Babel eşleştirmesi nedir biliyor musun? Zidane-CR7 eşleştirmesidir. Sen bu 2. eşleştirmede tercihini yap mesela, cevabın bize yeter.

Arda oyunu nerede okuyor? TSL'de. Babel nerede okuyor? Premier Lig'de. Aradaki hiz ve tempo farkini goz onunde bulundurunuz.

Cocuk gibi su iyidir, su daha kotudur demiyorum sadece dediginiz seylere engin bakis acimi katiyorum.

Dia da hızlı, çevik. Sadece şutu yok. Keita da hepsi vardı. Kalou var Chelsea'de aynı özellikte. Bu adamlar dar alanda iş yapamaz. Böyle bir dünya adam sayarsın ama Arda gibisi çok azdır. Nasri örneğini verebilirim sadece o geldi aklıma.

Potansiyel olarak iyi tartışılmaz.Babel patlama yaparsa eğer görüşürüz beyler:happynew: Ayrıca Babel'e bi çırpıda 16 milyon verilmesine rağmen Arda'ye gelen en yüksek teklifin neden 15 olduğunu düşünün ne diyim.

Aga, bu mantıkla bakarsak Agüero da hâlâ transfer olmadı, resmi teklif olduğunu bile gören duyan yok. Bunun teklifle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

Babel'in oyun okuduğu filan yok.

Arda oyunu nerede okuyor? TSL'de. Babel nerede okuyor? Premier Lig'de. Aradaki hiz ve tempo farkini goz onunde bulundurunuz.

Cocuk gibi su iyidir, su daha kotudur demiyorum sadece dediginiz seylere engin bakis acimi katiyorum.

Milli maçlar, şampiyonlar ligi vs. Şampiyonlar ligindeki maçları hala akıllarda 19 yaşında yaptıklar. Şimdiki kondüsyonu olsaydı, kendisini çok çok daha farklı yerlerde izliyor olabilirdik.

Hollanda.

Ardayi artik tutamayiz..

Ula Arda-Babel eşleştirmesi nedir biliyor musun? Zidane-CR7 eşleştirmesidir. Sen bu 2. eşleştirmede tercihini yap mesela, cevabın bize yeter.

Kanat diyorum zaten Sertaç.Kanat adamı olarak Babel gibi birini tercih ederim.Tarz farklı mevki aynı sonuçta.Ben Babel derim yani onu diyorum sadece.Arda tarz olarak James milner'a çok benziyo.

Bu arada Babel Almanya Liginde 27 maçta 2 gol 1 asist yapmış :D Tuncay 27 maç oynasın daha iyisini yapar :p

Kanat diyorum zaten Sertaç.Kanat adamı olarak Babel gibi birini tercih ederim.Tarz farklı mevki aynı sonuçta.Ben Babel derim yani onu diyorum sadece.Arda tarz olarak James milner'a çok benziyo.

Olay da o işte. Bir takıma alacağın ilk adam Arda olur, alacağın ilk kanat adamı Babel olsa dahi.

Not: Bir de noktalardan sonra boşluk bırak lan, karman çorman yazıyorsun.

benfica maçıydı sanırım .arda perişan etmişti benficayı .o maçta şu di maria da vardı madridli. sahada onu görememiştim !öyleki bi ara benficalı taraftarlar ardamızı alkışlamıştı :)

Di Maria-Aimar-Reyes vardı:)

Ben şahsen gitmesini istiyorum.

Hem bu takımı geren, Galatasaray'ı karıştıran dedikodulardan kurtulmuş oluruz hem de Avrupa'da heyecanla takip edeceğimiz bir adamımız olur ki bunu çok istiyorum.

Arda 4 tane Di Maria eder. Bir o kadar da Babel eder.

di maria harbiden bir balondur

buyuk takimlarda gordugum en kotu topculardan biri

Geri
Üst Alt