Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid ile resmi görüşmeler başladı

Mesut Özil: "Türklügümle gurur duyuyorum"

[video=youtube;CCVIr_f2FiM]https://www.youtube.com/watch?v=CCVIr_f2FiM[/video]

Hani kaptanlar gemiyi en son terk ederdi ?

yeni yönetim bayagi bir para haracayacak transfer icin

dün telegole bir menejerin teki baglandi.atl.madird kesinlikle arda ile ilgilenmiyor onlar gervinho ile anlasti dedi.tam düzenbaz bunlar yaw

Yeni yönetim bir yandan 15,20 oyuncu gönderecek biryandan 15 oyuncu alacak..Çok zor..İlk etapta çok şey beklemeyin..Çoğu oyuncu kalır..Havuzdan en az parayı bir alacağız..Ligdeki konuma göre veriliyor..Yeni yönetimin işi çok zor.Gelecek sene için Uefaya gitmeyi düşünüyorum..Şl ligine gidersek süper ötesi olur.Çok büyük bir Enkaz alacaklar.

Yeni yönetim bir yandan 15,20 oyuncu gönderecek biryandan 15 oyuncu alacak..Çok zor..İlk etapta çok şey beklemeyin..Çoğu oyuncu kalır..Allah kolay lık versin yeni yönetime..

unal aysal 60 milyon euro civarinda transfer parasi ayirdi bu yaz icin, korkma yani

Mesut Özil: "Türklügümle gurur duyuyorum"

O zaman Türk Milli takımını seçseydin.

Dermişim :D

ntv spor hürriyet spor müdürü denen fenerli kaleme bağlandı Arda Turan transferi hakkında görüşleri için adam öyle bi konuştuki yemin ediyorum sinirlerim zıpladı.Arda geç kalmışmış,yeni yönetimi beklemek bişeyi değiştirmezmiş,taraftarla klüple bağları çoktan kopmuş.. adam biran önce Galatasaray'dan ayrılsın diye bi takla atmadıkları kaldı.

Adnan Polat naapmaya çalışıyor acaba?

Hayatında nisan ayında kimi transfer etmiş ki giderayak Arda'nın transferini yapma hakkını kendinde görüyor.

Bana kazık attılar yeni yönetime de gelmeden ben bir kazık mı atayım diyor.

Yazık...

arda nin gitmesine karsiyim.onun gibi bir kanat oyuncusunu 10milyon nun altin da bir parayla asla alamayiz.arda nin yeri asla dolmicak(yerli acisindan).

dün telegole bir menejerin teki baglandi.atl.madird kesinlikle arda ile ilgilenmiyor onlar gervinho ile anlasti dedi.tam düzenbaz bunlar yaw

A. Madrid her ciddi klübün yapacağı gibi olayı gizli götürmeye çalışıyordu. Baktılar ki Türk yöneticiler, Türk menejerler, Türk basını olayı ayyuka çıkardı onlarda ters menyallerle hedef şaşırtmaya çalışıyorlar. Bende dahil birçok kişinin kafasını karıştırmayı da başardılar. Ofsayt mofsayt, yakında gölü çakacaklar gibi gözüküyor.

@srfydn

Şeref Aydın N.

soyle forumlara bir goz atayim dedim de, herkes adnan polat'a yuklenmis durumda. fakat gitmek icin inatla israr eden arda'nin ta kendisi.

unal aysal 60 milyon euro civarinda transfer parasi ayirdi bu yaz icin, korkma yani
Yeter:D..Balta, falan kesin kalır..

Alper yinede çok büyük şeyler beklememeliyiz..Zaman vermemiz lazım.İlla gelecek sene şampiyon olacağız diye birşey yok..

bari Dzsudzsak gorsek yeni sezonda Arda in yerine, bonservisi 10-12 milyon euro :)

@srfydn

Şeref Aydın N.

soyle forumlara bir goz atayim dedim de, herkes adnan polat'a yuklenmis durumda. fakat gitmek icin inatla israr eden arda'nin ta kendisi.

Dünden beri zaten bunu söylüyorum..Kızdığım nokta şu Ardayı yeni yönetim satmalı..

Yeter:D..Balta, falan kesin kalır..

Alper yinede çok büyük şeyler beklememeliyiz..Zaman vermemiz lazım.İlla gelecek sene şampiyon olacağız diye birşey yok..

dogru, gelecek sezon yeni kadro kuracagiz, dogru duzgun bir teknik heyetle, sonra ki sezon baslariz kupalari almaya..

Geri
Üst Alt