Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid ile resmi görüşmeler başladı

Yeni yönetim bir yandan 15,20 oyuncu gönderecek biryandan 15 oyuncu alacak..Çok zor..İlk etapta çok şey beklemeyin..Çoğu oyuncu kalır..Havuzdan en az parayı bir alacağız..Ligdeki konuma göre veriliyor..Yeni yönetimin işi çok zor.Gelecek sene için Uefaya gitmeyi düşünüyorum..Şl ligine gidersek süper ötesi olur.Çok büyük bir Enkaz alacaklar.

Seneye sampiyonluk baskisi yapilmamali. Yeni yönetime, yeni Teknik Direktöre, yeni oyunculara rahat bir ortam sunmaliyiz. 15. olmus bir takimin bir anda mucizeler yaratmasini bekleyemeyiz. Kendi acimdan söylüyorum, seneye ilk 4 basaridir. Bu rezilligi bir dönem üstümüzde tasiyacagiz maalesef. Camia olarak karsilastiramayiz belki ancak Trabzonspor 2001-02 yilinda ligi 14. sirada bitirmisti galiba ve toparlanmasi baya zaman aldi. Bizim toparlanmamiz belki daha cabuk olacaktir ancak seneye bir anda basari beklemek hayalcilik.

15 kaliteli futbolcuya ihtiyacimiz var diyoruz. Bu 15 kaliteli futbolcuyu nasil alacagiz peki? Hangi parayla alacagiz ve o oyuncular bize gelmek isteyecek mi? Bugün bircok Türk futbolcunun bu kaos ortamindan korkacagini ve gelmek istemeyecegini düsünüyorum. Hangi kaliteli yabanciyi ikna edebilirsin ki? Hadi 1-2 tane ettin, en az 6 yeni yabanciya ihtiyacimiz var. Cok zor cok. Allah yeni yönetime sabir ve güc versin.

Nasıl yani? Başka bir ülkenin vatandaşı olmak Türklüğünü yok mu ediyor? Azeriler ne oluyor o zaman? Saçma sapan konuşup moral bozmayın.

Öyle bir kelime geçti mi yazımın içinde. Ben Alman forması altında ter döken birini neden destekliyeyim. Bunun mantıklı bir açıklamasını yapar mısın bana ?

Dünden beri zaten bunu söylüyorum..Kızdığım nokta şu Ardayı yeni yönetim satmalı..

Aslında doğrusu bu ama şöyle bir durum da var. Yeni yönetim gelir Arda'yı satmayacağız der veya daha yüksek fiyat ister gibime geliyor. Böyle olursa transfer yatar ve biz yine aklı Avrupa'da olan Arda'yı izleriz gibime geliyor.

@srfydn

Şeref Aydın N.

soyle forumlara bir goz atayim dedim de, herkes adnan polat'a yuklenmis durumda. fakat gitmek icin inatla israr eden arda'nin ta kendisi.

Arda'yı bir gün olsun savunmayan, itin köpeğin önüne atan Adnan Polat değil mi?

Ayrıca taraftar olarak da kendimizle gurur duyalım. İtin köpeğin sözüne kandık. Hagi'yle birlikte bu klübün gördüğü en iyi futbolcuyu kaybediyoruz.

Ardayı bitiren Medya,Telegol ve Bazı taraftarlardır..Yönetiminde hatası vardır..En büyük suç medyadır.Madrida gidecek hala sallıyorlar..Orda oynayamaz..Fiziki yetmez..Orda rahat rahat sinema kapatır diyorlar..Sizene kardeşim.

@srfydn

Şeref Aydın N.

soyle forumlara bir goz atayim dedim de, herkes adnan polat'a yuklenmis durumda. fakat gitmek icin inatla israr eden arda'nin ta kendisi.

Birilerinin Arda ile konuşup ,kalması yönünde ikna etmesi lazım.Mesela Ünal Aysal'ın bu işe el atması lazım.Arda Turan çekip giderek, kendisini hunharca ezmeye çalışanların amaçlarına ulaşmasını sağlamış olur.

tamam ama o onun tercihi.size birsey söyliyeyim;nuri bin pisman oldu türk milli takimini sectigine.belki sen bile burda olsaydin kariyerin acisindan alman milli takimini secebilirdin.simdi mesut realde

Öyle bir şey yok. Nuri Şahin Aslanlar gibi çıkar, Türk Milli Takımı formasıyla da Aslanlar gibi oynar. Nuri Şahin 2 sene içinde neler yapacak hep birlikte göreceksiniz.

Aslında doğrusu bu ama şöyle bir durum da var. Yeni yönetim gelir Arda'yı satmayacağız der veya daha yüksek fiyat ister gibime geliyor. Böyle olursa transfer yatar ve biz yine aklı Avrupa'da olan Arda'yı izleriz gibime geliyor.

Ardanın kalması,kaybolması demektir..İyiliği için gitmesi lazım..En azından gururla onu izleriz..

@srfydn

Şeref Aydın N.

her isteyen gönderilecek diye bişeymi var. önce avrupada kupa kaldırmadan biyere gidemez dedi polat sonra şampiyon olmadan biyere gidemez dedi şimdiki duruma bak bi söylediğinin arkasında dur be adam sen Galatasaray başkanısın.

Gökhan Gönülde gitmek istiyor ama Aziz bırakıyormu? adam çatır çatır topunu oynuyor.

bu arada at. madrid arda in yani sira gokhan gonul u de almak istiyorlar, galiba turk takimi kuracaklar :)

Seneye sampiyonluk baskisi yapilmamali. Yeni yönetime, yeni Teknik Direktöre, yeni oyunculara rahat bir ortam sunmaliyiz. 15. olmus bir takimin bir anda mucizeler yaratmasini bekleyemeyiz. Kendi acimdan söylüyorum, seneye ilk 4 basaridir. Bu rezilligi bir dönem üstümüzde tasiyacagiz maalesef. Camia olarak karsilastiramayiz belki ancak Trabzonspor 2001-02 yilinda ligi 14. sirada bitirmisti galiba ve toparlanmasi baya zaman aldi. Bizim toparlanmamiz belki daha cabuk olacaktir ancak seneye bir anda basari beklemek hayalcilik.

15 kaliteli futbolcuya ihtiyacimiz var diyoruz. Bu 15 kaliteli futbolcuyu nasil alacagiz peki? Hangi parayla alacagiz ve o oyuncular bize gelmek isteyecek mi? Bugün bircok Türk futbolcunun bu kaos ortamindan korkacagini ve gelmek istemeyecegini düsünüyorum. Hangi kaliteli yabanciyi ikna edebilirsin ki? Hadi 1-2 tane ettin, en az 6 yeni yabanciya ihtiyacimiz var. Cok zor cok. Allah yeni yönetime sabir ve güc versin.
Aynen öyle onur..Yazıldığı gibi kolay değil.Ben kendimi Uefaya gitmeye şartladım:),Yabancıları göndermek için kaç ay uğraşıyoruz..Kapı gibi sözleşmeleri var..Pinoya ceza verildide ne oldu parasını yine alacak..Pinonun işine geldi bol bol twit atar..

arda nin avrupa ya gitmek istemesi yeni degil ki bunu herkes biliyor gitmek isteyen adama kal mi diyecegiz ?

Gökhan gönülden konu açılınca ziya şengül hemen araya girip konuyu kapatıyor..Bizimkiler yerden yere vuruyor.

Servet demi gidiyor?? Stoke City gelmis Istanbul a, adamlar yeni yonetime hic iyi oyuncu birakmiyacaklar galiba gicikligina, :) :)

Servet demi gidiyor?? Stoke City gelmis Istanbul a, adamlar yeni yonetime hic iyi oyuncu birakmiyacaklar galiba gicikligina, :) :)

3-4 tanesi hariç kimi satıyorlarsa satsınlar,giderayak sevaba girerler.

Gökhan'ı yarım sezonda kovarlar ordan.

Geri
Üst Alt