Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid

Atletico Madrid on verge of signing Turkish superstar

sen fail ne demek onu ogren once

banane abi haberlerden falan

olayin igrencligi ortada

arda adam olsa

Bahri Havadir ile yaptigim iddia edilen ve ligtvde soylenene seyler hayal urunudur

Kesinlikle boyle yorumlarda bulunmadigim gibi, hakkimdaki bu transfer haberi ve diger gorusmelerim yalandir.

Bahri Havadir ile ilgili hakkimi yasalar onunde arayacagim der

kusura bakmayin ama her olayda hakli cikiyorum diye utanmiyormusun artik Onur Albakar? benle ugrasmayi birak, kafani kullan iki kelam okurken

satir aralarinda gercekler gizli

sene sonu gorusuruz

bana iletildi soylendi falan filan haberleri getirme sana kralini bulup getiririm

beni ilgilendirmiyor basinin ne dedigi

Ardanin aciklamassi yeter bana

Kabullenemiyeceğini biliyordum. :sad007:

Senin inanıp şov yaptığın Kel Bahriden daha kesin bir kaynak. :sad007:

harbiden laf anlamiyorsun

banane bahriden arkadasim:)

sana gecen gun soylemistim

kitap oku

ozet cikar

bilen birine goster bakalim olayi cozmusmusun yoksa anafikrini kapamamismisin

ciddi soyluyorum

Atletico Madrid on verge of signing Turkish superstar

sen fail ne demek onu ogren once

banane abi haberlerden falan

olayin igrencligi ortada

arda adam olsa

Bahri Havadir ile yaptigim iddia edilen ve ligtvde soylenene seyler hayal urunudur

Kesinlikle boyle yorumlarda bulunmadigim gibi, hakkimdaki bu transfer haberi ve diger gorusmelerim yalandir.

Bahri Havadir ile ilgili hakkimi yasalar onunde arayacagim der

kusura bakmayin ama her olayda hakli cikiyorum diye utanmiyormusun artik Onur Albakar? benle ugrasmayi birak, kafani kullan iki kelam okurken

satir aralarinda gercekler gizli

sene sonu gorusuruz

bana iletildi soylendi falan filan haberleri getirme sana kralini bulup getiririm

beni ilgilendirmiyor basinin ne dedigi

Ardanin aciklamassi yeter bana

Her zaman direkt isim vermiyorlar.Sinekten yağ çıkarmaya çalışma, ayrıca ben her konuda haklı çıktığımıima etmiyorum sen her konuda yanıldığını kabul etmiyorsun genelde olay bu.

Hala gitmedi mi la?

bence bu saatten sonra transferi kesindir.

Atletico'nun Özil'i Arda olacak

ardahbr_GC2TL.jpg

İspanyol spor gazetesi Marca, "Atletico Madrid Mesut Özil'ini arıyor" başlığı altında verdiği haberde, İspanyol kulübünün "yaratıcı bir orta saha oyuncusu" aradığını ve Galatasaraylı Arda Turan'ın "en yüksek olasılık" olduğunu yazdı.

İspanya'nın köklü kulüplerinden olan Atletico Madrid'in gelecek sezon için transfer çalışmalarına kısa bir süre içinde başlamasının öngörüldüğünü yazan Marca, forvet için bilinen aday isimlerin İspanyol David Silva (Manchester City), Brezilyalı Neymar (Santos) ve Arjantinli Erik Lamela (River Plate) olduğunu, ancak önceliğin yaratıcı bir orta saha oyuncusuna verileceğini savundu.

Son dönemlerde özellikle Türk basınında Arda Turan isminin çok yazıldığına dikkat çeken İspanyol gazetesi, hiçbir resmi girişimin olmamasına rağmen Arda'nın önemli bir opsiyon olarak konuşulmaya başlandığını vurguladı.

Haberde, Atletico Madrid kulübünün yönetim kurulu başkanı Miguel Angel Gil'e çok yakın olan, Tiago, Diego Costa ve Elias gibi futbolcuları da Atletico'ya getiren menajer Jorge Mendes'in "Arda'nın transferini kolaylaştırabileceği" öne sürüldü.

Marca, Arda'ya alternatif olarak Fransa'nın Lille takımında oynayan 20 yaşındaki Belçikalı futbolcu Eden Hazard'ın da Atletico Madrid'in listesinde olduğunu ileri sürdü.

Öte yandan, İspanyol spor gazeteleri, Türk basınına dayanarak, Bursasporlu Ozan İpek'in de Atletico Madrid tarafından takip edildiği haberlerine yer verdi.

Haberlerde ayrıca, mali sorunları olan Atletico Madrid'in ne olursa olsun iyi bir transfer yapabilmesi için oyuncu satması gerektiği, Kun Agüero, Diego Forlan ve kaleci De Gea'nın kulübe para getirebilecek isimler olduğu ifade edildi.

"Atletico'nun Özil'i Arda olacak" - NTVSpor.net

Cevap: Atletico'nun Özil'i Arda olacak

Vay Atletico'nun haline o zaman.

Sürekli CL de oynayabileceğin bir takıma bari git arda ne atl si ya sürünüyorlar

Arda artık kendini açıklama yaptı seneye bu stadda oynicak arkadaşlarım umarım güzel bi kadro oluşur ve başarılı olur şeklinde.. Bencede arda için en iyisi sonuçta tuncay gibi avrupaya gitmek için gidiyorum dedirten bi seçim yapmaz. Valencia , Villereal gibi takımlarda olabilirdi ama Atl. Madrid iyi takımdır..

At.madrid iyi takımdır tabi oynayabilirse...

Eğer gerçekten transfer olma ihtimali varsa gitmeli. At. Madrid kendini rahatça kanıtlayabileceğin bir kulüp. Yalnız bonservis ücreti konusunda ciddi davranılmalı. Her ne olursa olsun sağlam bir Arda en az 20-25 Milyon Euro'dur. Ne futbolculara ne paralar veriyorlar. Arda bu ücreti sonuna kadar hakediyor. Ama sezon başından bu yana oynayamayan bir futbolcu için bu kadar bonservis bedeli beklemek de gülünç bir durum. Yalnız 10 Milyon Euro'nun altı kabul edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Çelişkili oldu ama öyle. :)

Zaten Avrupa'da yapamazsa Galatasaray kapısı her zaman ona açık olur. Sahipsiz kalmaz.

Sağlam formunda bir adra 20 Milyon su içinde eder. Bu seneki Arda nınsa ismi 5 Milyon eder. Atletico 12 civarı verebilir. Yanlış hatırlamıyorsan sezon başı 14 teklif etmişlerdi.

Arda'nın gerçek yeri forvet arkasıdır Mesut'un oynadığı bölge fakat bizde ne yazık ki gerçek mevkisinde oynamıyor.Rijkaard'ın ilk geldiği dönemde o bölgede oynamıştı ve çok başarılıydı.

İspanya liginin herhangi bir kalburüstü takımın başarılı olur Arda. Umarım premier lig diye tutturmaz.

Bu ülkede hic bir seyin degeri bilinmiyor maalesef. Arda ispanya'da parlayinca arkasindan aglariz.

Keita gitti ders almadik hele Arda'nin yerini hic dolduramayiz...Arda kalitesinde bir adam alacagimizi bekleyenler ruyadalar yine

Geri
Üst Alt