Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Atletico'nun Özil'i Arda olacak

Formda bir arda rahatlıkla oynar.Atıp tutuyorlar şimdi ama sonra çok ararlar arda'yı.

Bence Arda Mesut'tan daha özellikli oyuncu.

Elano'nun,Ribery'nin arkasından ağladığımız gibi ağlarız yine.Zaten takımda futbolcu yok.Arda'da giderse tam bank asya takımı oluruz.

Helal olsun şu medya ya canımız ciğerimiz Arda mızı bize düşman ettiler.

arda yı küçümseyenler galatasarayın maçlarını bu sene izlemiş sanırım sadece :S

Atletico Arda'nin gidecegi en iyi yer olur. Kendisini cok iyi gösterebilecegine inaniyorum.

Dünyada arda kalitesinde veya onun 10'da 1'i olabilecek bir TÜRK oyuncu ismi söylermisiniz ?

Adam ameliyat oldu yemedigi küfür kalmadi... her futbolcunun kötü bir sezonu olabilir buda arda icin kötü bir sezon oldu...

Iyi bir arda en az 15-20 arasi eder...

Atletico Madrid'e gitse çok iyi olur bence. Zaten orada kendini kanıtlayacağı için oradan daha büyük bir takıma rahatlıkla gider.

12 Milyon getirsin gitsin. 5 Milyona birakacak degiliz herhalde. 1 senedir sakat olan adama Avrupalilar o kadar para verir mi? Geciniz

Pubis mubis bilmem ne, o kadar kolay mi? Avrupali´lar bu kadar salak mi? Öyle basit bir sakatligi yok ki Arda´nin. Eee biz de 5 Milyon´a filan birakacak degiliz.

arda giderse onun yerine kimi alacağız.kesinlikle kalmalı

Arda yı satıp yerine Volkan Şen flan gelcekse hiç gitmesin

Ben herzaman şunu söylüyorum....

Galatasaray'ın kalitesiz yerlileri yüzünden hiçbir zaman aşağıdaki yazdıklarımdan 100 % verim alamadık..

Rijkaard..

Arda Turan..

Harry Kewell...

Milan Baroş...

Elano Blumer..

A. Keita......

Misimovic....

Culio....

Lucas Neill...

Gio Santos....

Joe......

Des Sanctis....

Juan Pablo Pino....

Arda Turan Avrupada eğer sakatlık sorunu yaşamaz ise süper oynar.... Bence gitmeli yoksa bu STKL ( Spor Toto Kasap Ligi) de bir kurban olacak....

Belli ki Galatasaray'in Arda'si olmayacak bundan sonra, bari gitsin Atletico'nin Özil'i olsun..

Arda'nın ölüsünün çoklarının dünyanın(!) en iyi kanat beklerinden biri olarak gösterdiği Gökhan'ı düşürdüğü halleri gördük. Çocuğun yaşadığı sakatlık cidden belini büktü ve üzerine de fazla gidildi. Madrid'de başarılı olabileceğini düşünüyorum. Kafasını tamamen futbola odaklar ve kendisini ispatlama motivasyonunda olursa, seneye orada göstereceği performans yine çoklarını utandıracaktır. Sonrasında da bu adam satılır mıydı şarkılarını bol bol dinleriz :)

Ben herzaman şunu söylüyorum....

Galatasaray'ın kalitesiz yerlileri yüzünden hiçbir zaman aşağıdaki yazdıklarımdan 100 % verim alamadık..

Rijkaard..

Arda Turan..

Harry Kewell...

Milan Baroş...

Elano Blumer..

A. Keita......

Misimovic....

Culio....

Lucas Neill...

Gio Santos....

Joe......

Des Sanctis....

Juan Pablo Pino....

Arda Turan Avrupada eğer sakatlık sorunu yaşamaz ise süper oynar.... Bence gitmeli yoksa bu STKL ( Spor Toto Kasap Ligi) de bir kurban olacak....

Vay beee bunlar hepsi bizde oynadı dimi? İyi yerliler ile şu yabancılardan ne takım kurulurdu vallahi. Ah ulan ah.

Sezon başında 11m teklif etmişlerdi,15 versinler alsınlar.

Bence hiç ahkam kesmeye gerek yok arkadaşlar.Arda'nın potansiyelini ve daha fazlasını yapabileceğini biliyorsunuz.Ben eminim çok güzel işler çıkartacaktır.Buraya yazıyorum.

Elindekinin kıymetini kaybedince anlarsın. Bu her zaman böyle olmuştur.

Bari 15 veya üstü bir rakam alabilsek ama sanmıyorum.

Geri
Üst Alt