Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid

Mert'e katılıyorum. Kesinlikle kalmalı Arda.

Arda'yı beğenmeyip yerin dibine batıranların Reyes'i öve öve bitiremediğini görünce gülesim geliyor.Forumun İQ'su iyice düşmüş

Arda kötü oynuyor diye gitsin diyen yok zaten. Ben onu "top class" takımlarda oynarken görmek istiyorum.

Arda kötü oynuyor diye gitsin diyen yok zaten. Ben onu "top class" takımlarda oynarken görmek istiyorum.

Hepimiz görmek istiyoruz. 1 sene daha izlemek istiyoruz kendisini Galatasaray formasıyla.

1 sene 1 sene daha diye diye futbol hayatını bitircez adamın. 21 yaşında gidecekti 1 sene kalsın, kupa kazanmadan gitmesin, yeni stadda oynamadan gitmesin diye diye bu hallere düştü çocuk. Yerli statüsündeki bir isim büyük kulüplere ancak bu yaş grubunda transfer olur. 1 sene daha beklerse ve kötü performans sergilerse Hasan Şaş olma yolunda ilerler. Bir an önce gitmesi lazım.

Galatasaray'ın kasasına minimum 12-13 milyon gibi bir para girecekse Arda derhal satılmalıdır..

Dun butun haberi okudum Arda Turan i istemelerinin sebebi dusundukleri fiyat.(12 milyon€)

Adamlarin siralamasinda ilk David Silva var imkansiz die bakiliyor...

eden hazard var fiyati yakiyorr adamlar Arda olsun bari diyorlar. (Genel kani oyleydi)

Yalniz kucuk topcu ayarinda bakmiyorlar kesinlikle,dusunulen pozisyon Ozil gibi ki zaten baslik da oyleydi.Gecen yilki mactan da kafalarinda baya kalmis arda hatta ispanya ile oynana maclarda,iki yildir bu soylemler cikiyor.

Sahsi fikrim Arda kacayim artik demedikten sonra Ath.Madrid"de topkosturmayi dusunecegini sanmam.Galatsaray hersekilde daha iyidir.

Reyes muhabetlerine de guluyorum .Su an Arda dan daha formda bu bir gercek.Ama Arda nin pozisyonuyla alaksi yok .Aguero nun yerine dusunulen bir adam ,zaten bu yuzden de basarili olabilirmi bilemem ,forumca genel kanimizda Arda o bolgede zayif kalmasiydi.

Ben bu klübün başkanı olsam Arda'yı falan hayatta satmam sen arda satılsın top class takımlarda oynarken görmek istiyorum dersen kendi klübünün geleceğini karartırsın Galatasaray takımını diğer 24 kişilik kadroyu elit üst düzey yetenekli oyunculardan kuracan sonra o top class takımlara karşı Şampiyonlar Liginde mücadele edecen Ligimizin kalitesi yükselsin diyorsak böyle adamları satmıcaksın tam tersine tutup takım kadrosunda istikrarı sağlayıp o ligin itibarını arttıracaksın zaten bakmışsınki 6-7 sene sonra Süper Lig top class bir lig olmuş.Ankaragücü gibi takımlarda bile üst düzey oyuncular olmuş Almanya ligi 5 sene önce neydi şimdi ne İspanya ligi çokmu kaliteli Barcelona,Real Madrid dışında bu 2 klüp başarılı ola ola ligin değerini arttıra arttıra o lige oyuncuların olumlu bakmasını sağlıya sağlıya İspanya Ligi dünyanın avrupada en çok yayın hakları alınan liglerinden biri oldu.Zira Almanya ligide öyle Premier Lig'de öyle Premier Lig yayın hakları 1.5 milyar eurolara ulaşmış eskiden 60-70 bile değildi ama bu klüplerin avrupadaki başarıları sonrasında iş adamlarının klüplere ilgisi dünyada premier lig'in popülerliğinin artması ve doğal olarak yayın gelirlerinin artması o ligi Dünyanın en iyi ligi yapıyor küme takımlarında bile üst düzey oyuncular oynuyor bu mantalite ile devam edersek daha çok Karpty Lviv,Young boys,Paok gibi takımlara karşı zorlanırız.Steau bükreşin yüzüne bakmadığı R.Zapata bizim 1. kalecimiz olur

Bu arada konu uzerine yorumlari okuyorumda admlaerdaki muhabbet cogu otoriteye gore Arda Turkiyenin messi si diyorlar acaba 12 milyon gercekmi ? Gelecekteki Aguero"muz olur vb..vb...

Yerli oyuncular mental açıdan o kadar güçlü olsaydı Hasan 30 unda Lyon'a falan giderdi. Arda'ya hergün başka biri saldırıyor. Bu şartlarda Galatasaray'a faydalı olamaz. Olmasında zaten. En fazla kendini harcar ki o yola da giricek bu gidişle.

Arda gider Berkin gelir. Bunu sağlamamız lazım bizim.

Reyes yıldızsa Atletico Madrid'i Şampiyon yapar :D bu lafın orjinali Arda yıldızsa Galatasaray'ı Şampiyon yapar Efsane futbol yorumcularımızın başta Ahmet Çakar'ın efsane laflarından.Aynı Ahmet Çakar Euro 2008 sonrası Arda'ya Barcelona'da oynar diyen adam yıl 2011 Arda Barcelonada değil orta sınıf takımlarda zor oynar diyebiliyor.Yarın Barcelona'ya gitse takır takır top oynasa öve öve bitiremez.Bunlar gündem çıksında eleştirelim yerin dibine batıralım diyen vasıfsız insanlar bunlara kanmayın Arda'ya sahip çıkın

Reyes yıldızsa Atletico Madrid'i Şampiyon yapar :D bu lafın orjinali Arda yıldızsa Galatasaray'ı Şampiyon yapar Efsane futbol yorumcularımızın başta Ahmet Çakar'ın efsane laflarından.Aynı Ahmet Çakar Euro 2008 sonrası Arda'ya Barcelona'da oynar diyen adam yıl 2011 Arda Barcelonada değil orta sınıf takımlarda zor oynar diyebiliyor.Yarın Barcelona'ya gitse takır takır top oynasa öve öve bitiremez.Bunlar gündem çıksında eleştirelim yerin dibine batıralım diyen vasıfsız insanlar bunlara kanmayın Arda'ya sahip çıkın

Soruma cevap bekliyorum ?

Arda'yı beğenmeyip yerin dibine batıranların Reyes'i öve öve bitiremediğini görünce gülesim geliyor.Forumun İQ'su iyice düşmüş

Arda'ya kötü diyenler yeteneginden degil performansindan dolayi öyle diyor. Arda, Galatasaray'i kafasinda coktan bitirmis, kaptani olmasina ragmen kendini bu takimin parcasi olarak bile görmüyor. Son röportajinda "onlar" diye bahsetti takim arkadaslarindan, sene basindaki röportajinda bu sene takimin havasi cok iyi, sampiyonluk havasi seziyorum diyebiliyor, o kadar kopuk takimdan. 2008 sonrasi Arda, bu takimda olmak istemiyor, her röportajinda Avrupa diyor, Premier Lig diyor, Liverpool diyor.. nesini begenelim simdi bu adamin? Arda'nin kendini bize begendirmek gibi bir derdi kalmamis zaten, Avrupalilar begensin yeter ona, umarim begenmislerdir de hem kendini hem bizi kurtarir bu iskenceden.

Yerli oyuncular mental açıdan o kadar güçlü olsaydı Hasan 30 unda Lyon'a falan giderdi. Arda'ya hergün başka biri saldırıyor. Bu şartlarda Galatasaray'a faydalı olamaz. Olmasında zaten. En fazla kendini harcar ki o yola da giricek bu gidişle.

Arda gider Berkin gelir. Bunu sağlamamız lazım bizim.

Berkin gelirmi bence gelmez.Cem Sultan 20 yaşına girecek 1 kere bile ligde oynama fırsatı bulamadı,Anıl Dilaver 21 yaşına girecek 1 kere ligde oynadı ondada gol attı ama diğer haftalarda kadroda yok.Pafta büyük cevherler var hepside yetenekli kaliteli ama gelen TD'e illa Şampiyon olacan başarılı olacan yoksa kovarız diye laf aralarında gözdağı verirsen bu gençler harcanır gider.20'lik Musa Çağıran oynatılmaz devre arası kiralık verilir Ayhan,Sarp,Barış takımın dinamosu olur ama o genç Musa Konyada döktürür gol atar asist yapar.Sonra Anadolu klüplerinde oynayan biraz parlayan adama 7-8 milyon fiyat çekilir inşaatcı olup paraya doymuş itibar isteyenler menfaatciler daha oldukça türk futbolunda başarı gelmez.Galatasaray başkanını Fenerbahçe başkanının adını bile bilmememiz lazım.Chelsea başkanı kim ? bilinmez ama klüp sahibi Abramovic avrupada bi adama tuttuğu takımın başkanını sor 2 saat düşünür.işte bu klüplerin başarıları ilk olarak burdan başlıyor

Kimse haddini aşan yorum yapmasa ve başka görüşleri küçümsemese nasıl olur?

Bu mesajından dolayı senin IQ nu düşük ilan edenler çıkarsa ne yapacağız Mert?

Kimse haddini aşan yorum yapmasa ve başka görüşleri küçümsemese nasıl olur?

Bu mesajından dolayı senin IQ nu düşük ilan edenler çıkarsa ne yapacağız Mert?

Arkadaşın bahsettiği şekilde yorum yapan kimse de yok Abdullah Abi. Anlayacağın bir dayanağı olmadan konuşuyor. Reyes'i konuşan adamların arasında Arda'yı istemeyen yok. Bu dayanaksız yorumunu forumun IQ'sü düşmüş şekilde taçlandırmasını da anlamak güç.

yapanlar geçmiş sayfalarda görünüyor.

Kim yahu Arda'yı adam yerine koymayıp Reyes gelsin diyenler ? Göster bu kişileri. Onu geçtim sen hangi hakla buradaki insanlara hakaretvari yorum yapıyorsun ?

Neyse bundan sonra yorumlarını daha çok üzerinde durarak yaparsan sevinirim.

Geri
Üst Alt