Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda, Galatasaray'dan ayrılmak istiyor

eğer arda fb de olsaydı türkiye onu el üstünde tutuyordu.aziz ona laf söylettirmezdi.bide bizim başkana bakın pehh.. zaten polat gitmeden satışınıda yapar ardanın..

Yok öyle şey. Arda Galatasaray 'lı birkere. 3-5 çapulcuya mı teslim olacak. Kalacak ve Galatasaray 'ı ait olduğu yere bizzat kendisi taşıyacak.

Bu süreçte (hele bugünkü tabloda) eleştiri doğaldır, bunu Arda 'da doğallıkla kabul edecek.

O ileri zekalı menajeri de, bundan sonra Arda 'nın aklını çelmesin. :mad:

Yani böyle bir haber yok, adamın direk açıklamasını koyuyor ''Arda gitmek istiyorum'' diyor cümlesi yok, ama habere 'gitmek istediği iddaa edildi' olayını sıkıştırıyorlar ulan adamın açıklamasını koymuşsunuz öyle bir laf var mı kim iddaa ediyor? Amaç taraftarı Ardadan soğutmak, Allah belanızı versin.

Ben kindar bi adam değilim. Arkadaşım ben seyir halindeyken arabamın el frenini çekti takla attık. O'nla bile hala konuşurum. Ama Arda Turan'ı Galatasaray ve futbol camiasına kötü göstermek için yapılan taraflı haberleri yapanların canları cehenneme. Ahirette elerim iki yakalarında olacak.

tüm cümle alem biliyor artık gitmek istediğini..Ama ''gitsinde hangi takıma gidecekse gitsin'' yaklaşımı çok saçma gidecekse bari adam gibi bir takıma gitsin..

Ben kindar bi adam değilim. Arkadaşım ben seyir halindeyken arabamın el frenini çekti takla attık. O'nla bile hala konuşurum. Ama Arda Turan'ı Galatasaray ve futbol camiasına kötü göstermek için yapılan taraflı haberleri yapanların canları cehenneme. Ahirette elerim iki yakalarında olacak.

kesinlikle katılıyorum ama en kötüsü çıkıpta durun diyecek kimse yok.

Arda haberlerinden gına geldi artık.. Bazı bilinçli taraftarlar hariç, diğerleri bu haberlere inanıyor ve olaylar içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Bırakalım da nefes alsın biraz..!

Yeni yönetim gelirse Arda'nın kalacağını düşünüyorum.

Arda gitsin gitsin. Kalmasın. Gitsin ve gittiği Avrupa kulübünde acayip başarılı olsun. Bu da bize (sahip çıkmayan taraftara, yönetime, medyaya kapak olsun). Her maçını izleyeceğim kardeşimin. Dualar edeceğim hep başarılı olsun diye

Ua'ya uyan taraftar net ihanet etti Arda'ya.

Arda gitsede herkes bir rahatlasa.

biz neden Türkiye'nin en değerli oyuncusunu, gözbebeğimizi, kaptanımızı kaybediyoruzki birileri rahatlayacak diye?? arda kadar başlarına taş düşsün..

hani gökhan gönül avrupanın en iyi 3 bekinden biriydi neden gökhan gitsin avrupaya diyen bir allahın kulu yok?çünkü yapılan iş maksatlı ve biz taraftar olarak sahip çıkacağımıza çocuğu ne hale soktuk yazık...

Keşke kalsa.Ama şu saatten sonra arda'nın gitmesi kendisi için hayırlı olur.Umarım gittiği yerde değeri bilinir hakettiği yerlere gelir -ki şüphem yok- .)

Bir de Arda'ya niye tepki gösteriliyor diye sasiriyorlar hala.. Galatasaray'in bu durumunda takim kaptaninin takimdan gitmeyi ne kadar cok istedigini her gün duymak zorunda miyiz biz? Menajeri sagolsun yillardir yorulmadi Arda'ya teklif var demekten, gerci Arda'nin da pek asagi kalir yani yok. Giderse gitsin, zaten Galatasaray'da futbol oynamayi birakali cok oldu Arda'nin.

bir de arda'ya niye tepki gösteriliyor diye sasiriyorlar hala.. Galatasaray'in bu durumunda takim kaptaninin takimdan gitmeyi ne kadar cok istedigini her gün duymak zorunda miyiz biz? Menajeri sagolsun yillardir yorulmadi arda'ya teklif var demekten, gerci arda'nin da pek asagi kalir yani yok. Giderse gitsin, zaten galatasaray'da futbol oynamayi birakali cok oldu arda'nin.

gs futbol takimi 3 senedİr sÜrÜnÜyor. Sen bİrtek ardayimi gÖrdÜn futbolu birakanlardan... Hadİ ordan be arda gİtcekte yerİne kİm gelcek acaba bİde onu sÖylesen..

Taner Askin LigTV´de Arda´ya Ispanya´dan 12.5 Milyon´luk resmi teklif yapildigini söyledi. Bence gitmeli artik faydali olamaz dedi Taner Askin. Kisisel görüsüm bu dedi

öncelikle senin gibiler rahatlar. ama neden rahatladıklarını bile bilmezler. senin gibi akılllıar yüsünden böyle futbolcuları kaybediyoruz zaten..

Adamin asabini bozma. Önce adam ol, sonra gel yorum yap. Seviyesizligin luzumu yok, insan ol.

Adamin asabini bozma. Önce adam ol, sonra gel yorum yap. Seviyesizligin luzumu yok, insan ol.

kendi TAKIMINın yıldız futbolcusuna gitsekte rahatlasak diyen biri bana adamlıktan bahsetmesin.. bide seviyeszilikten bahsediyor. bana ettigi laflara bak. önce sen bunları olmayı(insan adam) becer sonra başkasına öner..

kendi TAKIMINın yıldız futbolcusuna gitsekte rahatlasak diyen biri bana adamlıktan bahsetmesin.. bide seviyeszilikten bahsediyor. bana ettigi laflara bak. önce sen bunları olmayı(insan adam) becer sonra başkasına öner..

Insanla insan gibi adamlada adam gibi konusurum.

Arda bizim takimimizin yildiz futbolcusu degildir. Hic bir zaman olmamistir, olamiyacaktir. Ha buda tartisilabilir, herkesin "yildiz" bakis acisi farklidir.

Ayrica benim yorumuma iyi bak, oku, algila, anla, ve ona göre yorumunu yap. Eger anliyamiyorsan yorumunu yapma. Senin dedigin gibi gitsede rahatlasik dediginle, benim dedigimin arasinda dünyalar kadar fark var.

Geri
Üst Alt