Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları

12,5 milyon veriyorlarsa cidden gitmeli. arda avrupa hayaliyle yaşıyor birkaç yıldır gitsin orada kendini göstersin 3-4 sezon sonra bize geri gelsin. daha olgun, tecrübeli ve avrupaya gitme hayalini gerçekleştirmiş olarak.

Mesela Ryan Babel denen balon 18 Mil EU'ya L'Pool a gidipte, Arda 12.5 Mil'a giderse, dünya futbol endüstrisine sövmekten baska birsey aklima gelmez.

Açıklama

Bugün Lig TV'de canlı olarak yayınlanan Futbol Gündemi programı sırasında Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Arda Turan ile ilgili sözlerimde bazı kısımlar; aslında beklentilerimizin ifadesi olan ama yanlış anlaşılmaya yol açan; ancak gerçeği yansıtmayan bir bilgilendirme görüntüsü oluşturmuştur.

Kaptanımızın Avrupa'da oynama arzusu ve kulübün bu nedenle para kazanacak olması temennisinden öteye gitmeyen bir ifadem gerçek gibi anlaşılmıştır.

Bu nedenle bu ifadem sonucu oluşan yanlış anlaşılmayı ve bundan doğacak spekülasyonları önlemek adına böyle bir düzeltme yapmam gerektiğini kamuoyunun bilgisine arz ederim.

Taner Aşkın

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi

Açıklama

Bugün Lig TV'de canlı olarak yayınlanan Futbol Gündemi programı sırasında Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Arda Turan ile ilgili sözlerimde bazı kısımlar; aslında beklentilerimizin ifadesi olan ama yanlış anlaşılmaya yol açan; ancak gerçeği yansıtmayan bir bilgilendirme görüntüsü oluşturmuştur.

Kaptanımızın Avrupa'da oynama arzusu ve kulübün bu nedenle para kazanacak olması temennisinden öteye gitmeyen bir ifadem gerçek gibi anlaşılmıştır.

Bu nedenle bu ifadem sonucu oluşan yanlış anlaşılmayı ve bundan doğacak spekülasyonları önlemek adına böyle bir düzeltme yapmam gerektiğini kamuoyunun bilgisine arz ederim.

Taner Aşkın

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi

ne dedim size:)

polatin yeni mashasi Taner Askin:)

Ne yapmaya çalışıyorlar?

Canlı yayında söylediklerini resmi siteden yalanlıyor.''kendi kendini yalanlayan adam''

ardanin cikip boyle birsey yok demesi lazim

cocugu bu hale getiren taraftar degil yonetim ve kendisidir

bakin gorun

Mesela Ryan Babel denen balon 18 Mil EU'ya L'Pool a gidipte, Arda 12.5 Mil'a giderse, dünya futbol endüstrisine sövmekten baska birsey aklima gelmez.

Yuh!! Babel mi balonmuş.Babel-Arda takası olsa keşke.Babel'in tek ihtiyacı olan sürekli ilk 11 de oynaması ve tekrar kendine güveninin gelmesi.Mükemmel bi oyuncudur Babel.Arda'dan falan da çok daha yüksek bi potansiyeldir.Hız-Güç,mermi gibi şutlar falan.Tam bir kanat oyuncusu.

Yuh!! Babel mi balonmuş.Babel-Arda takası olsa keşke.Babel'in tek ihtiyacı olan sürekli ilk 11 de oynaması ve tekrar kendine güveninin gelmesi.Mükemmel bi oyuncudur Babel.Arda'dan falan da çok daha yüksek bi potansiyeldir.Hız-Güç,mermi gibi şutlar falan.Tam bir kanat oyuncusu.

Ardanın yarısı etmez babel

Babel'i 1 kere bile izlediğini sanmıyorum.Dehşet bi potansiyele sahip,Arda falan hikaye kalır yanında.

Bu adam herzaman santrafordu ama bir gün zorla kanata koydular Ajax'ta Huntelaar geldi diye. Bence rap yapmaya devam etsin MC 'Rio'.

Babel 272 maç 43 gol 29 asist

Arda 229 maç 52 gol 89 asist

Başkalarının oyuncularını abartmayı ne kadar çok seviyoruz.Babel bu sene 29 maçta 1 gol 2 asist.Ardanın 8de 1i bile olamaz.Az önce yarısı demişim.

Bilmeden sallama.Yok öyle bişey kanattı bildim bileli.Konu Babel'se istediğiniz kadar tartışabilirim her adama pat diye vermezler o parayı.Kanat olarak Arda'yı 8'e böle 10'a çarpar.Tabi sedece Babel için söylüyorum bunu.

Onur istatistiklere takılırsan işimiz var.Bi de biri Türkiye biri EPL tam komedi.Kewell geçen sene Nani'den iyi istatistikler sahipti daha mı iyi oluyo ondan:asd:

Arda-Babel.. 1000 kere Arda derim..

Babel kim yahu Arda'nın yanında. Hız, çeviklik şut tamam zeka? Yaratıcılık? Oyunu iki yönlü oynama? Olaylara biraz geniş bakın. Alıntılama Yunus:ays:

Bilmeden sallama.Yok öyle bişey kanattı bildim bileli.Konu Babel'se istediğiniz kadar tartışabilirim her adama pat diye vermezler o parayı.Kanat olarak Arda'yı 8'e böle 10'a çarpar.Tabi sedece Babel için söylüyorum bunu.

Onur istatistiklere takılırsan işimiz var.Bi de biri Türkiye biri EPL tam komedi.Kewell geçen sene Nani'den iyi istatistikler sahipti daha mı iyi oluyo ondan:asd:

Ardadaki yaratıcılığın 10da 1i yok babelde

Babel fos aga işte, kapandı onun defteri. Arda kadar oyunu okuyabilen potansiyeli yok. Siz Arda'yı ne sanıyorsunuz merak ediyorum. Daha önce onun kadar arkasını kollayan, ileriye topu taşıyan, orta sahanın her bölümünü aynı kalitede kullanabilen, sağ-sol çalım atabilen, topu kontrol etme becerisi yüksek, takımı yönlendiren, oyunu kuran vs. vs. Milyon özellik sayarım. Babel ise klasik kanat oyuncusu, takımı sırtlayabilecek müthiş bir yetenek değil. Yetenekli, çok yetenekli ama bir takımı tek başına götüremez. Arda ise yeri gelir 2 hareketiyle maçı çevirir.

Niye sallayim, Amsterdam'da kaliyorum, Ajax'i herzaman takip ederim, adam forvet olarak basladi da neyse :D.

EPL'yi az çok izleyen herkes Babel'de ki yüksek potansiyeli görmüştür zaten az maç izleyin beyler.Arda ile alakası yok hiç kusura bakmayın Babel her türlü tercih edilir.Sürekli oynaması top 5 kanat oyuncusu listesine girmesi için yeterli.Konu Babel'se konuşurum:D Kullanamıyolar o adamı,belki kendi denyoluğuda var bilemem.

edit:Alıntılama Ahmet Arda Babel'den iyi dediremezsin bana Babel lan bu:ays:

Geri
Üst Alt