Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

al keita ve serdar azizi bak keyfine

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

Bu sene transfer dönemi çok yoğun geçecek,çok açık.

al keita ve serdar azizi bak keyfine

Mehmet Ekici`yi alabilsek keske, veya Tunay Torun. "Ama nerde" diyecem ama yeni gelen yönetimin icraatlari nasil olacak cok merak ediyorum, özellikle transfer politikalarini.

adam bizden kurtulmak istiyor,en iyisini yapiyor.

Gemisini ilk olarak terk eden kaptan. Yakisir. Galatasaray kimin umrunda?

Bu sene transfer dönemi çok yoğun geçecek,çok açık.

Arda gider, ondan sonra yoğunluk fln kalmaz. Bank Asya ve Anadolu takımlarında ki, elinde bonservisli oyuncular listesinden isim ararız. Veya 32 yaş ve üstü ''yıldız oyuncular''. Baksana 37 yaşında Ze-Roberto haberleri fln çıkmaya başladı.

Gemisini ilk olarak terk eden kaptan. Yakisir. Galatasaray kimin umrunda?

Hepsi hikaye, biz burda konusunca Arda düsmani oluyoruz. Varalim olalim, hic umrumda degil. Söz konusu Galatasaray.

Zaten bu saaten sonra dursa ne yazar.

Ulen okadar savunduk gram sevmediğim halde kendimi aldatılmış eş gibi görüyorum be.

Yazıklar olsun 2 sene sonra fenerle imzaları atar artık

Arda gider, ondan sonra yoğunluk fln kalmaz. Bank Asya ve Anadolu takımlarında ki, elinde bonservisli oyuncular listesinden isim ararız. Veya 32 yaş ve üstü ''yıldız oyuncular''. Baksana 37 yaşında Ze-Roberto haberleri fln çıkmaya başladı.

Adnan Öztürk`ün oldugu bir yönetimde böyle bir transfer politikasi izlenecegini sanmiyorum. Tabii karalari kendisi vermiyecek ama böyle kararlar verecek bir yönetime girmez heralde.

Ben genc kaliteli topcular bekliyorum.

İnşallah bu dediklerin olmayacak. :)

Yeni yönetimin akıllı işler yapmasını bekliyorum.

kolpa haber...

1. arda turan icin gelip gelmedigi bile belli degil

2- hangi futbolcu oldugu icin hic belli degil

3. türkiye gibi bir ülkede bile baskanlar yurtdisina gidip transfer görüsmesi yapmiyor, a.madrid baskani mi yapacak ?

4. varsayalimki gercekten transfer icin geldi, belki guiza icin, belki q7 icin de gelmis olabilir ?

5. baska nedenlerden dolayi gelmis olabilir, mesela is görüsmesi..

6. eger arda gercekten gitmek istiyorsa zorla tutmanin da bir manasi yok zaten, giderse yolu acik olsun, bugüne kadar gs ye en iyi sekilde hizmet etmistir /etmeye calismistir, bunu kimse inkar edemez !!!

kolpa haber...

1. arda turan icin gelip gelmedigi bile belli degil

2- hangi futbolcu oldugu icin hic belli degil

3. türkiye gibi bir ülkede bile baskanlar yurtdisina gidip transfer görüsmesi yapmiyor, a.madrid baskani mi yapacak ?

4. varsayalimki gercekten transfer icin geldi, belki guiza icin, belki q7 icin de gelmis olabilir ?

5. baska nedenlerden dolayi gelmis olabilir, mesela is görüsmesi..

6. eger arda gercekten gitmek istiyorsa zorla tutmanin da bir manasi yok zaten, giderse yolu acik olsun, bugüne kadar gs ye en iyi sekilde hizmet etmistir /etmeye calismistir, bunu kimse inkar edemez !!!

Hala eger gitmek istiyorsa diyebiliyorsunuz ya, cidden anlayamiyorum sizi. Bu kadar mi körsünüz gercekten? Arda'nin gitmek istedigini belli etmek icin bir tek gazetelere ilan vermedigi kaldi..

Hala eger gitmek istiyorsa diyebiliyorsunuz ya, cidden anlayamiyorum sizi. Bu kadar mi körsünüz gercekten? Arda'nin gitmek istedigini belli etmek icin bir tek gazetelere ilan vermedigi kaldi..

medya'nin doldurusuna gelmeyelim...

ne kadar kolpa haber yaptiklarini hepimiz biliyoruz...

kulüp nerdeyse her allahin günü yalanlama yayinlamak zorunda kaliyor...

ben medyanin lafina uyarak oyuncu yemem...

gitmek istiyorsa gitsin...

bir atasözü vardir: ürüye ürüye davara giden it kurt getirir diye

kalmak istemiyorsa: bye bye

Ardayi atleticoda gormek bence cok iyi.Ispanyanin uc 2 takimini cikarirsak iyi takimlardan biri atl. madrid

çok yıprandı ve artık yaşı geldi avrupa için,şimdi gitti gitti yoksa daha da gidemez.

Insallah bir capsizlik daha yapip 7-8 Milyon´a satmaz Arda´yi. Bu sefer Türkiye´ye gelir ölümüne döverim Polat´i

Atletico'ya gitmeseydi keşke ya.Daha iyi bir takıma gidebilirdi bence :/

Şaşıranlar,kızanlarda çok şaşırmasın, belliydi zaten gideceği süpriz olmuş gibi davranmayın.

ardayi gitsin diyenleri anlamiyorum ardayi sattin diyelim 12 milyon peki 12 milyona kimi getireceksiniz yerli futbolcu bana kalirsas yönetim ardayi ikna edip kalmasi lazim en azindan takim tekrardan yukarilara cikasiya kadar onda sonra satarsin 18 20 milyon arasi simdi satarsan edecegi 8 10 milyon 12 milyon verdiklerine inanmiyorum arda gibi bir futbolcuya 12 milyon bile az atletico manyakmi adam tam simdi firsat bilmis kötü mal pazarligi yapacaklar resmen arda da gitmek istiyor 7 8 milyona versinlerde akliniz basiniza gelir o zaman

Geri
Üst Alt