Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

Benim üyeligim vardi orda, ama silmisler. :(

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

bu sefer gercekten gidiyor galiba ne diyelim yolu acik olsun artik Atletico madrid maclari kacmaz

Arda Ath. Madrid'e gitsin, yani burda harcanmasın daha fazla aslında. Cidden ağzımız açık izleriz. Zaten Ath. Madrid taraftarı da eşşek değil, heyecanlanmış adamlar. :)

adamlar Simao'nun gidişine üzülmüşlerdi,Demirören de haklı bir sebep :)

Yok ondan daha önce. Gecen sezon Atletico ile eslestigimizde o forumu bastiydik bir kac arkadasla daha. :asd: Bende Demirören resimleri koyduydum oraya. :D

Niye olmasin peki ?? Biz 8 milyona Bundesliga'nin en kral adamlarindan birini almadik mi ?? Antep yada Galatasaray fark etmiyor o adamlar icin. Onlar sadece paralarina bakarlar.

en kral dedigin adam 28 yasindaydi birde misimovic mc larenle problemleri vardi yani sorun cikarmaya basladi birde schalke ye satmak istemediler ondan GS 8 milyona geldi söyle bir örnek veriyim mesela gidersin petric i alirsin yanilmiyorsam 28 yada 29 yasinda ama bir harnik alamassin adamlar satmaz 22 yasindaki bir oyuncuyu satsa bile 10 milyondan agzini acar

Vay be zaman ne cabuk gecmis. :asd:

''Galatasaray‘ın UEFA Avrupa Liginde Atletico Madrid‘le eşleşmesinin ardından taraftarlar arasında atışmalar şimdiden başladı. Atletico Madrid taraftarlarının buluşma noktası olan colchonero.com adresine üye olan onlarca Türk taraftar, Galatasaray‘ın Atletico Madrid‘den daha güçlü olduğunu anlatan mesajlar gönderdi. Bu mesajların yanı sıra Real Madrid lehine mesajlar ve Yıldırım Demirören Yeter ifadelerini içeren mesajlar da dikkat çekti''

:asd:

Arda'nın geçen hafta Polat'ın ofisine gitmesinin sebebi anlaşıldı.iş oraya kadar gelmişki Arda'nın menajeri bile görüştükleri klübün isminin verilmesini istememiş başkandan.Arda yeni yönetim gelmeden beni satın demiş artık bu belli oldu.

peki sizce bir soru, yönetim Arda'yı satarken sözleşmesine Türkiye'de Galatasaray'dan başka klübe satılamaz yada kiraya verilemez şartı koyarmı? (madridin Ardayı başka klübe satışıda dahil) yani madridde başka bi klübe satarsa aynı maddeyi o da koyduracak Türkiye için. bunu yaparmı yönetim??

yoksa Ardayıda fb de izlermiyiz??

hatırlanacağı üzere yıldırım canlı yayında polat'a siz avrupaya satarsınız bizde oradan alırız demişti...

en kral dedigin adam 28 yasindaydi birde misimovic mc larenle problemleri vardi yani sorun cikarmaya basladi birde schalke ye satmak istemediler ondan GS 8 milyona geldi söyle bir örnek veriyim mesela gidersin petric i alirsin yanilmiyorsam 28 yada 29 yasinda ama bir harnik alamassin adamlar satmaz 22 yasindaki bir oyuncuyu satsa bile 10 milyondan agzini acar

8 milyon euro ya sen 3-4 tane cok iyi gurbetci alirsin ordan. Sen Misimovic gibi bir adami bile 8 milyon gibi rakama alabiliyorsan (bize gelmeseydi ona benzer bir rakama Schalke'ye giderdi) cok rahat cok ucuza faydali gurbetciler alabilirsin. Örnek zaten ortada Cenk, Serdar gibi.

''Galatasaray‘ın UEFA Avrupa Liginde Atletico Madrid‘le eşleşmesinin ardından taraftarlar arasında atışmalar şimdiden başladı. Atletico Madrid taraftarlarının buluşma noktası olan colchonero.com adresine üye olan onlarca Türk taraftar, Galatasaray‘ın Atletico Madrid‘den daha güçlü olduğunu anlatan mesajlar gönderdi. Bu mesajların yanı sıra Real Madrid lehine mesajlar ve Yıldırım Demirören Yeter ifadelerini içeren mesajlar da dikkat çekti''

:asd:

Yanlis hatirlamiyorsam orda fb'liler de vardi. Sonra onlarla küfür tartismasina girdiydik. :asd:

Bu ezikler heryerden cikiyor. :asd: :D

Arda'nın geçen hafta Polat'ın ofisine gitmesinin sebebi anlaşıldı.iş oraya kadar gelmişki Arda'nın menajeri bile görüştükleri klübün isminin verilmesini istememiş başkandan.Arda yeni yönetim gelmeden beni satın demiş artık bu belli oldu.

peki sizce bir soru, yönetim Arda'yı satarken sözleşmesine Türkiye'de Galatasaray'dan başka klübe satılamaz yada kiraya verilemez şartı koyarmı? (madridin Ardayı başka klübe satışıda dahil) yani madridde başka bi klübe satarsa aynı maddeyi o da koyduracak Türkiye için. bunu yaparmı yönetim??

hatırlanacağı üzere yıldırım canlı yayında polat'a siz avrupaya satarsınız bizde oradan alırız demişti...

bence mutlaka konulmalı

birde sunu söyliyim bundesliga daki oynayan gurbetcilerimiz icin türkiye lige cazip bir lig degil o yüzden son secenek olarak görüyorlar türkiye ligini iste hamit örnegi adam türkiyeye gelmemek ici elinden geleni yapiyor ve de gelmez halil bilie gelmiyor adan frankfurt ta oynamayi tercih ediyor istese onu bjk da istedi GS da fener de

Tüm medya bunun için savaş veriyordu zaten.Şimdiye kadar Arda gitti gidiyor diye sayfalarını ve programalrını dolduruyor saatlerce konuşuyorlardı bundan sonrada geldi gelecek diye saatlerce konuşurlar ve sayfalarını doldururlar.Fener formasıyla emre gibi sırıtarak fotosunu görsem gram şaşırmam şu saatten sonra herşeyi beklerim Arda' dan.Zaten Aziz teklifini yaptığından sonra Arda da net bir düşüş gözlemlendi ve bidaha toparlanmadı.

8 milyon euro ya sen 3-4 tane cok iyi gurbetci alirsin ordan. Sen Misimovic gibi bir adami bile 8 milyon gibi rakama alabiliyorsan (bize gelmeseydi ona benzer bir rakama Schalke'ye giderdi) cok rahat cok ucuza faydali gurbetciler alabilirsin. Örnek zaten ortada Cenk, Serdar gibi.

cenk le serdar GS ya gelseydi sana bulabilirmiydi bulamazdi ilk önce yedek kalirlardi ve ayrica kayseride oynamak baskadir GS da oynamak baskadir ben sahsen cenk ya da serdar GS gelmis olsalardi bu kadar basarili olabileceklerini sanmiyorum

Arda bence avrupada topunu oynar sonrada 30. yaslarina girdikten sonra bize geri döner. Herkes Emre gibi karakter yoksunu degil, zaten kendisi de cocukken fb'liymis.

cenk le serdar GS ya gelseydi sana bulabilirmiydi bulamazdi ilk önce yedek kalirlardi ve ayrica kayseride oynamak baskadir GS da oynamak baskadir ben sahsen cenk ya da serdar GS gelmis olsalardi bu kadar basarili olabileceklerini sanmiyorum

Cenk gelseydi her halükarda oynardi bizde. Stancu alinmazdi cünkü o zaman ve cokta iyi oynardi bence. Serdar'a da sans verilirdi ve oda kalitesini gösterirdi.

Geri
Üst Alt