- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da
Benim üyeligim vardi orda, ama silmisler.
Benim üyeligim vardi orda, ama silmisler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim üyeligim vardi orda, ama silmisler.![]()
ne yaptın wiki R.Madrid mi paylaştın adamların forumunda??

Demirören resimleri paylastiydim orda.![]()
![]()
Demirören resimleri paylastiydim orda.![]()
![]()

adamlar Simao'nun gidişine üzülmüşlerdi,Demirören de haklı bir sebep![]()
Bende Demirören resimleri koyduydum oraya. Niye olmasin peki ?? Biz 8 milyona Bundesliga'nin en kral adamlarindan birini almadik mi ?? Antep yada Galatasaray fark etmiyor o adamlar icin. Onlar sadece paralarina bakarlar.

Vay be zaman ne cabuk gecmis.![]()

en kral dedigin adam 28 yasindaydi birde misimovic mc larenle problemleri vardi yani sorun cikarmaya basladi birde schalke ye satmak istemediler ondan GS 8 milyona geldi söyle bir örnek veriyim mesela gidersin petric i alirsin yanilmiyorsam 28 yada 29 yasinda ama bir harnik alamassin adamlar satmaz 22 yasindaki bir oyuncuyu satsa bile 10 milyondan agzini acar
''Galatasaray‘ın UEFA Avrupa Liginde Atletico Madrid‘le eşleşmesinin ardından taraftarlar arasında atışmalar şimdiden başladı. Atletico Madrid taraftarlarının buluşma noktası olan colchonero.com adresine üye olan onlarca Türk taraftar, Galatasaray‘ın Atletico Madrid‘den daha güçlü olduğunu anlatan mesajlar gönderdi. Bu mesajların yanı sıra Real Madrid lehine mesajlar ve Yıldırım Demirören Yeter ifadelerini içeren mesajlar da dikkat çekti''
![]()

Arda'nın geçen hafta Polat'ın ofisine gitmesinin sebebi anlaşıldı.iş oraya kadar gelmişki Arda'nın menajeri bile görüştükleri klübün isminin verilmesini istememiş başkandan.Arda yeni yönetim gelmeden beni satın demiş artık bu belli oldu.
peki sizce bir soru, yönetim Arda'yı satarken sözleşmesine Türkiye'de Galatasaray'dan başka klübe satılamaz yada kiraya verilemez şartı koyarmı? (madridin Ardayı başka klübe satışıda dahil) yani madridde başka bi klübe satarsa aynı maddeyi o da koyduracak Türkiye için. bunu yaparmı yönetim??
yoksa Ardayıda fb de izlermiyiz??
hatırlanacağı üzere yıldırım canlı yayında polat'a siz avrupaya satarsınız bizde oradan alırız demişti...
Arda'nın geçen hafta Polat'ın ofisine gitmesinin sebebi anlaşıldı.iş oraya kadar gelmişki Arda'nın menajeri bile görüştükleri klübün isminin verilmesini istememiş başkandan.Arda yeni yönetim gelmeden beni satın demiş artık bu belli oldu.
peki sizce bir soru, yönetim Arda'yı satarken sözleşmesine Türkiye'de Galatasaray'dan başka klübe satılamaz yada kiraya verilemez şartı koyarmı? (madridin Ardayı başka klübe satışıda dahil) yani madridde başka bi klübe satarsa aynı maddeyi o da koyduracak Türkiye için. bunu yaparmı yönetim??
yoksa Ardayıda fb de izlermiyiz??
hatırlanacağı üzere yıldırım canlı yayında polat'a siz avrupaya satarsınız bizde oradan alırız demişti...
8 milyon euro ya sen 3-4 tane cok iyi gurbetci alirsin ordan. Sen Misimovic gibi bir adami bile 8 milyon gibi rakama alabiliyorsan (bize gelmeseydi ona benzer bir rakama Schalke'ye giderdi) cok rahat cok ucuza faydali gurbetciler alabilirsin. Örnek zaten ortada Cenk, Serdar gibi.
cenk le serdar GS ya gelseydi sana bulabilirmiydi bulamazdi ilk önce yedek kalirlardi ve ayrica kayseride oynamak baskadir GS da oynamak baskadir ben sahsen cenk ya da serdar GS gelmis olsalardi bu kadar basarili olabileceklerini sanmiyorum