ben metin oktayı hiç seyretmedim. seyredenler gurur duyar onunla aynı takımı tutmaktan. ben tanju çolakla büyüdüm, sonra hülya avşar mercedes olayları sonra da fenerbahçe. sonra okan buruk diye bi adam çıktı çok hoşuma gitti tarzı. galatasaray kaybendince ağlıyor falan. dedik ki bu gerçekten galatasaraylı. sonra emre ve hakan şükür çıktı.. bize uefayı kazandırdılar, evet dedim bayrak adam bunlar.. sonrası malum gizli sözleşmeler oynamamalar yani hayal kırıklığı.. bu sırada cengaver bülentimiz vardı tabi onun yeri de ayrıydı. bu adamlardan bazıları rakip kulüplere gitti bazıları da futbolu bıraktıktan sonra garip şeyler söylemeye başladılar.. eyvallah dedim verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkürler ama siz de bayrak adam değilmişsiniz. sonra arda turan diye biri çıktı, dedim ki bu çocuk çok iyi, sonra konuşmalarını dinledim galiba bu çocuk yeni metin oktay, ben oğluma ardayı anlatıp galatasaraylı olmak nedir öğreteceğim. hele bir sözü vardı ki "galatasaray forması üzerinizdeyse hangi mevkide oynadığınızın bir önemi yok". süper dedim, bu çocuk için ilk kaptanlık pazu bandını taktığında çok heyecanlandım. sonra birşeyler oldu bizim ardaya, çok anlatmaya gerek yok.. bir haber çıktı bahri havadırdan atletico madridle anlaştı diye, kendisi resmi siteden yalanladı. sonra bugün öğrendim ki atletico madrid başkanı gelmiş. ne diyelim yolun açık olsun arda turan. ben galatasaraylı olmak nedir metin oktayı anlatarak öğretirim oğluma...