Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

arda satilmamali ama basin onu cok yipratti ve o yüzden gitmesinden yanayim.fb medyasi ardayi resmen bitirdi

Cevap: # Arda Turan | Transfer Dedikoduları | Atletico Madrid başkanı İstanbul'da

Atletico madride gitmesine değilde gittikten 2-3 sene sonra Fenere döneceğine üzülüyorum. Çünkü buna eminim. Fener oradan en yüksek parayla alır onu. Fener medyası ve azize başkan büyük iş başardılar. Emre den sonra 2 seneye Ardayıda alırlarsa Türkiyede kupalara ambargo koyarlar.

kupalara ardaylami ambargo koyacaklar.avrupada tonla arda var isteseler alirlar zaten

ben metin oktayı hiç seyretmedim. seyredenler gurur duyar onunla aynı takımı tutmaktan. ben tanju çolakla büyüdüm, sonra hülya avşar mercedes olayları sonra da fenerbahçe. sonra okan buruk diye bi adam çıktı çok hoşuma gitti tarzı. galatasaray kaybendince ağlıyor falan. dedik ki bu gerçekten galatasaraylı. sonra emre ve hakan şükür çıktı.. bize uefayı kazandırdılar, evet dedim bayrak adam bunlar.. sonrası malum gizli sözleşmeler oynamamalar yani hayal kırıklığı.. bu sırada cengaver bülentimiz vardı tabi onun yeri de ayrıydı. bu adamlardan bazıları rakip kulüplere gitti bazıları da futbolu bıraktıktan sonra garip şeyler söylemeye başladılar.. eyvallah dedim verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkürler ama siz de bayrak adam değilmişsiniz. sonra arda turan diye biri çıktı, dedim ki bu çocuk çok iyi, sonra konuşmalarını dinledim galiba bu çocuk yeni metin oktay, ben oğluma ardayı anlatıp galatasaraylı olmak nedir öğreteceğim. hele bir sözü vardı ki "galatasaray forması üzerinizdeyse hangi mevkide oynadığınızın bir önemi yok". süper dedim, bu çocuk için ilk kaptanlık pazu bandını taktığında çok heyecanlandım. sonra birşeyler oldu bizim ardaya, çok anlatmaya gerek yok.. bir haber çıktı bahri havadırdan atletico madridle anlaştı diye, kendisi resmi siteden yalanladı. sonra bugün öğrendim ki atletico madrid başkanı gelmiş. ne diyelim yolun açık olsun arda turan. ben galatasaraylı olmak nedir metin oktayı anlatarak öğretirim oğluma...

Hoşuma gitti ekşiden alıntı.:)

zaten elimizde 3-4 tane iyi yerli oyuncu var onlarida satalim seneye sarplarla barislarla kümede kalmaya oynariz ohh ne güzel

nasil gitmesini istersiniz anlamiyorum cidden ARDA TURAN bu takimin herseyidir ve kesinikle KALMALIDIR !!

Oya Oktay: Ya ben ya Galatasaray

Metin Oktay: Galatasaray

Nokta

sen Galatasaray icin sevdigini birakirmisin?

Zaten buna benzer birşey dedim gitsin Sinem Kobal'dan ayrılsın demiyorum,bir basın toplantısı yapar kalıyorum tarzında taraftara güzel bir mesaj verir.

Bekara karı boşamak kolaydır derler ama bırakırım. :)

Arda git aslanım git koçum benim. Sen en iyilerine layıksın. Atletico kesmez seni. İnşallah başarılı olacak ve daha büyük kulüplere gideceksin. Biz sana layık değiliz Arda'm. Bu medya, bu futbol camiası, bu yönetimler sana layık değil kardeşim benim. Sen git, ben senin bütün maçlarını Galatasaray maçı izliyormuş gibi izleyeceğim. Top her ayağına geldiğinde yüreğim hoplayacak. Gurur duyacağım seninle.

İnşallah 5 ay sonra oğlum olacak, aklı başına geldiğinde anlatacağım seni oğluma. Avrupa'daki gurur kaynağımız olacaksın. Hem Türkiye'nin hem Galatasaray'ın gurur kaynağı olacaksın. Buna ne kadar hakkınız var dersen de sapına kadar haklısın.

Arda'm. Sanki elimize doğdun sen bizim. İnşallah oğlumda elime doğduğunda adını Arda koyucam canım kardeşim benim. Yolun açık olsun.

Zaten buna benzer birşey dedim gitsin Sinem Kobal'dan ayrılsın demiyorum,bir basın toplantısı yapar kalıyorum tarzında taraftara güzel bir mesaj verir.

Bekara karı boşamak kolaydır derler ama bırakırım. :)

büyük konusma bence kardes :)

Arda git aslanım git koçum benim. Sen en iyilerine layıksın. Atletico kesmez seni. İnşallah başarılı olacak ve daha büyük kulüplere gideceksin. Biz sana layık değiliz Arda'm. Bu medya, bu futbol camiası, bu yönetimler sana layık değil kardeşim benim. Sen git, ben senin bütün maçlarını Galatasaray maçı izliyormuş gibi izleyeceğim. Top her ayağına geldiğinde yüreğim hoplayacak. Gurur duyacağım seninle.

İnşallah 5 ay sonra oğlum olacak, aklı başına geldiğinde anlatacağım seni oğluma. Avrupa'daki gurur kaynağımız olacaksın. Hem Türkiye'nin hem Galatasaray'ın gurur kaynağı olacaksın. Buna ne kadar hakkınız var dersen de sapına kadar haklısın.

Arda'm. Sanki elimize doğdun sen bizim. İnşallah oğlumda elime doğduğunda adını Arda koyucam canım kardeşim benim. Yolun açık olsun.

Duygu yüklü olmuş abi.Ne gerek var şimdi?:sad007:

Adnan polatın gider ayak son golü! Takımın en iyi adamını satıyor değil 15 30 verseler ne olur sadece satılması değil önemli olan 2 sene sonra emre gibi fenere gelirse şaşırmayın!

:007: duygularima tercuman olmussun..

bakıyorumda insanlar Arda'nın yurt dışına transferine değilde dönerken fb ye döner diye üzülüyor.

koyarsın sözleşmesine şartı biyere gidemez.

haa gittimi yolu açık olsun

biz GALATASARAY'ız yine çıkarırız.

Yönetimin değişeceği kesinken ne transferi hala anlamıyorum.

Sen kaç yıl bu taraftara Sarp'ı Barış'ı Ayhan'ı izlet Zapatayı getir gitmene 1 ay kala Ardayı gönder..

Bravo Aziz başkan şey pardon Adnan Başkan !

Adnan Polat kararı yeni yönetime bırakacakmış..

Ntvspor

En iyisi böyle..Polat gider ayak Ardayı satarsa büyük skandal olur..Ciddi tartışmalar başlar..İyice içine etmiş olurlar..Bırak yeni yönetime onlar ne yaparsa yapsın..Belki madridden oyuncu falan alacaklar..Karışmasın polat.

Duygu yüklü olmuş abi.Ne gerek var şimdi?:sad007:

Kardeş, artık dokunsan ağlıyoruz. Zaten ağlayarak yazdım. Yaşım 31 benim. Bu yaşta ağlayarak yazdım diyerek böbürlenen, Galatasaray'lılığını kanıtlamaya çalışan adamı döverler, dövmeleri gerekir, dövmeyenleri de ben döverim. Ben 31 yılın 20 yılını Galatasaray'la sevinerek ve sevinçten ağlayarak geçirdim. Unutulmaz maçlar DVD'si benim tarihimi anlatıyor. İzlediğim ilk Galatasaray maçı Eskişehir maçıdır. O DVD'yi her izlediğimde ağlarım. Neden ağlarım ama? Başarıdan. Öyle bir gurur duyarım ki, artık o kabıma sığmaz gözlerimden dökülür.

Şimdi neden ağlıyoruz. 2-3 yıldır bize yapılan yanlışlardan, hatalardan, yalnız bırakılmaktan bıktığımız usandığımız için ağlıyoruz. Lanet ediyoruz

E şimdi Arda'da birakıp gidecek bizi ki haklıdır. Ne yapayım başka.

Bizi bu hallere getirenler utansın.

Atletico gibi dandik bi takıma gideceğine hiç gitmesin daha iyi.

Adnan Polat kararı yeni yönetime bırakacakmış..

Ntvspor

En iyisi böyle..Polat gider ayak Ardayı satarsa büyük skandal olur..Ciddi tartışmalar başlar..İyice içine etmiş olurlar..Bırak yeni yönetime onlar ne yaparsa yapsın..Belki madridden oyuncu falan alacaklar..Karışmasın polat.

reyes le takas mesela.

7 milyon+ reyes:D

Make Us Proud, Son.

Geri
Üst Alt